vkc6010wit-jpg
Vergrootglas
vkc6010wit-jpg
vkc6010wit-detail-1-jpg
vkc6010wit-detail-2-jpg

Vrijstaande keramische kookplaat

VKC6010WIT

De Inventum vrijstaande keramische kookplaat VKC6010WIT heeft vier kookzones met elf standen per zone. Daarnaast is deze kookplaat voorzien van restwarmte indicatie en een controle lampje, die aangeeft of de kookplaat aan of uit staat. De kookplaat is van high-speed keramisch glas en is gemakkelijk te bedienen met draaiknoppen. Het high-speed keramisch glas zorgt voor een optimale verwarming, zodat je snel een heerlijke maaltijd op tafel zet. Nog een voordeel: de glasplaat is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

 • 4 kookzones
 • 11 kookstanden
 • eenvoudige draaiknopbediening
Prijs:
399,-
Waar is de VKC6010WIT te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken vrijstaande kookplaat

Aantal kookzones: 4
 
Aantal standen per zone: 11
 
Type bediening: draaiknoppen
 
Restwarmte indicatie: ja
 
High-speed keramisch glas: ja
 
Controlelampje: aan/uit
 

Technische gegevens vrijstaande kookplaat

Kleur: wit
 
Afmetingen (hxbxd): 5,5 x 58,5 x 52 cm
 
Aansluitwaarde: 5,8 kW
 
Type stekker: perilex
 
Aantal fasen: standaard ingesteld voor 2 fase
 
Aansluiting: 230 Volt 2N ~50/60Hz
 
Zone linksvoor: Ø180 mm/1,7 kW
 
Zone linksachter: Ø145 mm/1,2 kW
 
Zone rechtsvoor: Ø145 mm/1,2 kW
 
Zone rechtsachter: Ø180 mm/1,7 kW
 
5

Handleidingen en documentatie van VKC6010WIT

 
 • Hoe kan ik krassen of beschadigingen aan het keramische oppervlak voorkomen?

  • Controleer of u pannen heeft met een gekraste of vieze onderkant. De onderkant van uw pannen moet glad zijn, zodat er geen krassen kunnen ontstaan. 
  • Verplaats alles wat zich op het glazen oppervlak bevindt door het op te tillen en niet te schuiven.
   
 • Hoe maak ik het glazen oppervlak van de kookplaat schoon?

  1. Laat alle kookzones afkoelen voordat u de kookplaat schoonmaakt en schakel het kinderslot in voodat u begint.
  2. Gebruik geen agressieve schurende reinigingsmiddelen, spuitbussen of scherpe voorwerpen om het oppervlak van de kookplaat te reinigen die niet voor dit doel ontwikkeld zijn.
  3. Reinig het oppervlak van de kookplaat dagelijks met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel, zoals afwasmiddel. Goed droog maken met keukenpapier of een droge theedoek.
  4. Overgekookt voedsel kunt u verwijderen door de plek in te laten weken met een vochtige doek en een beetje afwasmiddel of gebruik een glasschraper. Let op: de glasschraper is scherp. Houd deze uit de buurt van de kinderen.
  5. Gebruik een speciaal reinigingsmiddel voor keramische/inductie kookplaten voor hardnekkige vlekken. Let op: volg de aanwijzingen op de verpakking.
   

Staat je vraag er niet bij? Stel direct je vraag.

Productsheet van VKC6010WIT

Onderdelen en accessoires van VKC6010WIT

Service & Garantie

5jaar_garantie
5 jaar garantie
Dé zekerheid voor langdurig gebruiks-plezier. lees verder
omruilservice
Omruilservice
Omdat je dírect een oplossing van ons mag verwachten. lees meer
oer_hollands
Oer Hollands
Meer dan 100 jaar thuis in het Nederlandse huishouden. lees meer

Klanten Reviews (VKC6010WIT)

Gemiddelde beoordeling (6 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,33
Voldoet aan de verwachting: 9,83
Mogelijkheden: 9,67
Uiterlijk / Design: 10,00
 • uit Moordrecht op 13 februari 2019:

  Het nieuwe huis is zonder gas dus, deze kookplaat gekocht voor de vormgeving en de plaatsing van de bediening. Werkt heel prettig.
  De eerste kookplaat bleek defect maar de service van Inventum is perfect en is snel omgeruild. Super !

 • uit - op 04 februari 2019:

  Het is een mooie plaat. Nergens opstaande randen, dus je kan het heel erg goed schoonmaken. De draaiknoppen zijn ook iets verhoogd waardoor je makkelijk onder de knoppen kan schoonmaken. Dit toestel is iets hoger dan mijn oude toestel, waardoor het geheel steviger is en gelijk aan mijn aanrecht. De platen zijn heel erg snel heet en het is fijn op deze plaat te koken. Ik kan makkelijk een grote pan en een normale pan naast elkaar zetten, zonder dat ze elkaar raken. Ja ik ben zeer blij met deze kookplaat. Hij is mooi en de hookjes zijn niet scherp, dus je kan je niet pijn doen aan een scherpe hoek van de kookplaat. Ben er echt blij mee.
  Ook de service is ideaal en snel. Ik had een klein probleempje en dat was in no time opgelost. Ik raad het iedereen aan!!!

 • uit Rotterdam op 24 januari 2019:

  Toen ik de plaat kocht twijfelde ik een beetje. Ik dacht zoiets van. Is dit het wat ik zoek. Maar toen ik het uitpakte zag ik het mooie design. Nergens opstaande randen, niet aan de zijkant en niet bij de knoppen. Dus schoonmaken is super makkelijk. Je kan ook goed onder de knoppen komen, waardoor het helemaal goed schoon te maken is. Het is vrij strak, maar straalt ook iets uit (zeker door een vrouw bij Inventum ontworpen hahaha).
  Het is ook een ruimtelijke plaat. De pannen zitten niet tegen elkaar aan als je kookt. Ook wordt het snel heet, waardoor je sneller kan koken en eerder klaar ben. Deze plaat is wat hoger dan mijn vorige plaat (van een ander merk) waardoor het precies netjes aansluit bij mijn aanrecht.Ook de service is goed dat heb ik al direct ondervonden. De plaat die ik binnen kreeg was kapot en ik kreeg direct een ander en ze zijn het van Inventum zelf komen nakijken omdat ik invalide ben en niemand had die het kon. Ik beveel dit product bij een ieder zeker aan.

 • uit Rotterdam op 23 januari 2019:

  In de 1e instantie twijfelde ik aan de plaat. Toen deed zich een probleem voor. Twee van de grote platen werden niet warm. Dat werd zo goed opgelost, wat me echt verbaasde. De plaat is qua kwaliteit en prijsverhouding zeer goed. Er is ook over nagedacht. Nergens geen opstaande randjes waardoor het schoonmaken zo enorm makkelijk gemaakt wordt. Ook aan de zijkanten bij de knoppen geen opstaande randjes waardoor je zeer goed onder de knoppen kan schoonmaken. (misschien wel door een vrouw bij Inventum ontworpen). Het is gewoon een hele mooie plaat. Goed ontworpen. Best wel wat zwaar maar daardoor blijft het goed op dezelfde plaats staan. En het is wat hoger dan mijn oude plaat, dus veel degelijker. De platen worden zeer snel heet, waardoor je niet al te lang hoeft te wachten, dat je daadwerkelijk kan koken en daardoor ook sneller klaar. Wat natuurlijk heel fijn is dat er een restwarmte aangegeven wordt en een aan/uit lampje. Ik vind het een hele goede plaat, makkelijk in onderhoud. Dubbel en dwars het geld waard. Mooi design en is eigenlijk boven de verwachting. Zeker omdat ik eerst twijfelde. Service is steengoed. Zou het direct weer doen.

 • uit Dordrecht op 11 oktober 2018:

  Ondanks het feit dat het een opzet exemplaar is, is het design strak en laag waardoor deze nauwelijks opvalt op je aanrecht. De kookzones zijn prima voor pannen van gemiddelde grootte. Nu 2 x 1,2 kW en 2 x 1,7 kW. Voldoet gemiddeld goed; aangezien steeds meer mensen 'professioneler' koken zou een indeling van 1 x 1,2 kW, 2 x 1,7 kW en bijvoorbeeld 1 x 2,3 kW, gecombineerd met een boost-functie misschien nog beter zijn. Dit past nog steeds binnen een 2-fasen aansluiting en zou ook het aan het zwaardere koken tegemoet koken. In de praktijk echter voldoet deze plaat prima en ziet er nog mooi uit ook. De 5 jaar garantie is een mooie bijkomstigheid!

 • uit Veenendaal op 22 februari 2015:

  Op zoek naar een vrijstaande kookplaat uiteindelijk gevonden op de Inventum site . Deze voldoet volledig aan onze wensen .Lekker snel warm en goed regelbaar door de elf standen en compleet geleverd met aansluitkabel, Helemaal PERFECT .Bestelling en levering gingen zonder problemen en naar verwachting .

Naar boven