Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht?
Neem dan contact met ons op
via de contactpagina.

Onze klantenservice doet er
alles aan om je vraag op
werkdagen binnen 24 uur te
beantwoorden.

Brochures

Publicatiedatum: 22 jan. 2024
Inbouw brochure

Het assortiment inbouwapparatuur bestaat uit onder andere koel- en vriesapparaten, verschillende soorten kookplaten, ovens, magnetrons, vaatwassers, afzuigkappen, plasmafilters en meer. Kijk voor meer informatie over de apparaten verder op de website of download de inbouwbrochure!

Publicatiedatum: 19 apr. 2024
Koelen & vriezen poster

Een handig en compleet overzicht van ons assortiment vrijstaande koel- en vriesapparaten. Van vrieskisten, Amerikaanse koelkasten, tot aan tafelmodellen of koel-vriescombinaties, in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Download hier de koelen & vriezen poster!

Publicatiedatum: 15 nov. 2023
Wassen & Drogen brochure

Het assortiment wasmachines en warmtepompdrogers van Inventum is helemaal vernieuwd. Maak een keuze uit diverse duurzame en energiezuinige modellen. Verkrijgbaar in wit en zwart, met een trommelinhoud van 8 of 9 kilo wasgoed. Download deze brochure!

Publicatiedatum: 14 sep. 2023
Noviteiten brochure

Inventum introduceert in 2023/2024 een aantal mooie producten met een luxe uitstraling. Denk daarbij aan inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging en onze compleet vernieuwde lijn wasmachines & wasdrogers. Daarnaast hebben alle nieuwe producten een beter energielabel. Download deze brochure!

Publicatiedatum: 22 aug. 2023
Comfort & Verwarming brochure

Heb jij ook behoefte aan een beetje warmte op koude dagen? Je hoeft het nooit meer koud te hebben met een elektrische deken, kussen, voetenzak en kacheltje van Inventum. Gun jezelf een warm huis en een lekker warm bed voor een ontspannen nachtrust. Download onze brochure!

Publicatiedatum: 19 jun. 2023
Vrieskasten & vrieskisten leaflet

Op deze leaflet staat het Inventum assortiment vrieskasten en vrieskisten met handige functies zoals No Frost en supervriezen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor ruimtes tot -10°C en tot -15°C, zoals een garage. Wil je een handig overzicht? Download dan de vrieskasten & vrieskisten leaflet!

Publicatiedatum: 1 mei 2023
Airco & ventilatoren leaflet

Bij Inventum hebben we een divers assortiment aan airco's en ventilatoren. We hebben handige mobiele airco's voor elke ruimte. Voor een verkoelend briesje kies je een van onze ventilatoren. Wil je een handig overzicht? Download dan de airco & ventilatoren leaflet!