Babycakes: hip, trendy en populair

De Babycakes producten van Inventum zijn superhot. Waarom? Omdat je er zoveel mee kunt maken. De Babycakes serie bestaat uit een cupcake maker, een popcake maker, een donutmaker en ... zeer binnenkort ook een chocolade smelter.

CUPCAKES

Neem bijvoorbeeld de cupcake maker. Er zijn zeker 100 smaken cupcakes en je kunt ze op honderden manieren decoreren. Ze zijn sneller te bakken dan een gewone taart. Je hebt altijd gelijke porties, want je hoeft geen stukken te snijden. Ook voor bruiloften zijn ze tegenwoordig erg in trek. In plaats van een dure bruidstaart vinden veel mensen het leuk om een supermooi gedecoreerde cupcake aan te bieden. Maak met de cupcake maker CC08 in enkele minuten de heerlijkste mini cupcakes, hartige taartjes en hapjes waarmee je je familie en vrienden verrast.

POPCAKES

Voor kinderen zijn natuurlijk de popcakes het leukst. Een cakeballetje op een lollistokje versierd als pinguïn, voetbal of glamoureus met eetbare glitter. Popcakes zijn de nieuwste trend na de cupcakes. Maak snel en eenvoudig 12 popcakes in één keer met de popcake maker PC12 als traktatie of voor een verjaardagsfeestje. Bak zelf de popcakes en laat de kinderen ze versieren. Superleuk. De popcake maker wordt geleverd met een eerste set lollistokjes en een afkoelrek dat ook gebruikt kan worden als decoratiestandaard.

DONUTS

Wist je dat de donut eigenlijk van Nederlandse afkomst is? De oer-Hollandse oliebollen van de eerste kolonisten in Amerika lagen ten grondslag aan de trendy donuts. Onduidelijk is wel hoe het gat in het midden is ontstaan. Bak lichte en zachte donuts thuis in je eigen keuken met de donutmaker DM06. Decoreer ze naar eigen smaak en deel ze met je vrienden en familie. Lekker met chocoladeglazuur, hagelslag of een witte basisglazuur waar je wat bananenaroma aan toe hebt gevoegd of simpel met poedersuiker. Verzin het maar en je kunt het zelf maken.

Meer informatie

 
Naar boven