vvw6026a.jpg
Vergrootglas
Video
vvw6026a.jpg
vvw6026a-detail-1.jpg
vvw6026a-detail-2.jpg
vvw6026a-detail-3.jpg
vvw6026a-detail-4.jpg
vvw6026a-detail-5.jpg
vvw6026a-detail-6.jpg
vvw6026a-detail-7.jpg
vvw6026a-detail-8.jpg
vvw6026a-energie-label.jpg

Vrijstaande vaatwasser

VVW6026A

De luxe Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6026A is geschikt voor 15 couverts, heeft een digitaal display, ergonomische besteklade en een verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 9 liter water. Je hebt de keuze uit maar liefst 9 programma's, waaronder 3 automatische programma's. Deze bepalen op basis van de bevuilingsgraad zelf de duur en temperatuur van het programma. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma tot 19 uur uitstellen. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Het geluidsniveau is slechts 45 dB. Dus je kunt hem gerust in een open keuken plaatsen. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een kinderslot, roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

 • 9 programma's
 • energieklasse A++
 • geschikt voor 15 couverts
Adviesprijs:
489,-
Waar is de VVW6026A te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken vaatwasser

Energieklasse: A++
 
Aantal programma's: 9
 
Aantal automatische programma's: 3
 
Aantal couverts: 15
 
Bestekvoorzieningen: aparte lade + mandje
 
Optie voor halve belading: ja
 
Uitgestelde start: tot 19 uur
 
Resttijd indicatie: ja
 
Aquastop: ja
 
Kinderslot: ja
 
Aantal kopjeshouders bovenkorf: 4
 
In hoogte verstelbare bovenkorf: ja
 
Neerklapbare rekjes bovenkorf: ja
 
Neerklapbare rekjes onderkorf: ja
 
Aantal kopjeshouders onderkorf: 2
 
Indicatie zout en glansspoelmiddel: ja
 
Droogsysteem: turbo
 
Materiaal kuip: rvs
 
Aantal sproeizones: 3
 

Technische gegevens vaatwasser

Kleur korven: antraciet
 
Afmetingen (hxbxd): 85 x 60 x 60 cm
 
Maximum temperatuur: 70°C
 
Aansluitwaarde: 1900 watt
 
Waterverbruik per cyclus: 9 liter
 
Energieverbruik per cyclus: 0,95 kWh
 
Geluidsniveau: 45 dB
 

Aanvullende kenmerken vaatwasser

Digitaal display: ja
 
Taal bediening: Nederlands
 
Kleur: wit
 
Verwarmingselement: geïntegreerd
 
5

Handleidingen en documentatie van VVW6026A

 
 • Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een nieuwe vaatwasser?

  Het is belangrijk om eerst te bedenken hoe groot de vaatwasser moet zijn, hoeveel programma’s deze heeft. Of u een energiezuinige vaatwasser zoekt die weinig water verbruikt en hoeveel lawaai deze mag maken. Let dan bij uw keuze op het formaat, energieklasse, waterverbruik, geluidsniveau, grootte en tot slot aantal couverts (eetgerei per persoon) van de vaatwasser.

   
 • Voor welke type vaatwasser kan ik het beste kiezen?

  -    Dat hangt af van het aantal personen in uw huishouden en hoeveel vuile vaat u heeft.

  -    Een opzetvaatwasser is groot genoeg als u alleen of met zijn tweeën woont, dit is geschikt voor 6 couverts*.

  -    Als uw huishouden bestaat uit 3 tot 4 personen kunt u kiezen voor een vrijstaande vaatwasser met een breedte van 45 centimeter. Een smallere vaatwasser heeft ruimte voor 9 tot 10 couverts*.

  -    Als u een goot huishouden heeft of dagelijks veel vuile vaat heeft kunt u kiezen voor een vrijstaande vaatwasser met een breedte van 60 centimeter. In deze brede en ruime vaatwassers passen 12 tot 15 couverts*. 

  * 1 couvert is een set tafelbenodigdheden (bord, bestek, glas, enz) voor 1 persoon.

   
 • Welke programma’s heeft een vaatwasser?

  -    Vaatwassers beschikken over verschillende soorten programma’s.

  -    Standaardprogramma/Dagelijkse programma: Dit is geschikt voor normaal vuile vaat die niet ingedroogd is.

  -    Automatische programma: Bij deze programma past de vaatwasser vanzelf de temperatuur en het watergebruik aan. Dit hangt af aan de vuilheid van de vaat.

  -    Eco-programma: Dit is een zuinig programma dat minder energie en water verbruikt dan het standaardprogramma. Dit programma duurt wel langer dan de meeste programma’s.

  -    Intensief programma: Dit programma is geschikt voor erg vieze vaat en gebruikte potten/pannen. Dit programma gebruikt vergeleken met de andere programma’s veel water en energie.

  -    Kort/snel programma: Dit programma is bedoeld voor niet erg vieze vaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 30 of 50 minuten lange programma.

  -    Halve belading: Deze functie zorgt er voor dat er kleine hoeveelheden vaat gewassen kunnen worden. De vaatwasser houdt rekening met de lege ruimte en is hierdoor eerder klaar. Met de halve belading functie wordt er minder stroom en water verbruikt dan bij de meeste programma’s. Meestal plaatst u met deze functie de vaat in het bovenste rek.

   
 • Wat zegt het energielabel over een vaatwasser?

  -    Vanaf 1 maart 2021 is er een nieuwe energielabel voor vaatwassers. Deze loopt van A tot G. De plusjes die voorheen werden gebruikt zijn verdwenen. Een voorbeeld, de huidige energielabel G was voorheen A+.

  -    Het energielabel is gebaseerd op het energieverbruik van het eco-programma.

  -    Op de nieuwe energielabel van de vaatwassers staat het energieverbruik per 100 cycli en waterverbruik per vaatwasbeurt. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het energie- en waterverbruik van uw vaatwasser.

  -    In het algemeen zijn energiezuinige vaatwassers wat duurder in aanschaf. Op lange termijn zal dit wel veel energie en geld besparen tegenover een goedkopere en minder zuinige vaatwasser.

  -    Draai altijd een volle machine en kies voor de eco-programma als u zo veel mogelijk energie wilt besparen. De eco-programma duurt in het algemeen langer dan de andere programma’s.

   
 • Wat zegt het geluidsniveau over een vaatwasser?

  Het geluidsniveau van een vaatwasser wordt uitgedrukt in dB (decibel). Hoe lager het aantal decibel, hoe stiller de vaatwasser is.

  -    49 dB of meer: Categorie luid.
  -    46 dB tot en met 48 dB: Categorie normaal. 
  -    45dB of minder: Categorie stil. 
   
  De meeste mensen willen een stille vaatwasser die niet hoorbaar is in de woonkamer. Als u geen last wilt hebben is het aan te raden om een stille vaatwasser te nemen. Er zijn ook zeer stille vaatwassers met een geluidsniveau van maar 39 dB.

   
 • Wat zijn handige eigenschappen van een vaatwasser?

  -    Vaatwassers hebben meerdere eigenschappen die het gebruik makkelijker maken.

  -    Halve belading: Dit is een handige functie als u de vaatwasser ook wilt gebruiken wanneer u weinig vuile vaat heeft. Dit zuinige programma is snel klaar vergeleken met de gebruikelijke programma’s.

  -    Besteklade: Een vaatwasser met een besteklade is erg handig. Uw bestek wordt beter schoon en het is makkelijker in te ruimen. Ook heeft u meer ruimte onderin omdat er geen bestekmand is die ruimte inneemt.

  -    Resttijdindicatie: Sommige vaatwassers geven aan hoe lang het programma nog duurt.

  -    Startuitstel: Met de uitgestelde start kunt u de vaatwasser op een tijdstip laten beginnen die u goed uitkomt.

   
 • Welke droogtechnieken hebben vaatwassers?

  Onze vaatwassers hebben verschillende systemen om de schone vaat te drogen.

  -    Actief: Het actief droogsysteem zuigt koude lucht aan om de schone vaat goed te drogen.

  -    Super actief: Dit droogsysteem zuigt nog meer koude lucht aan, waardoor de condensatie in de vaatwasser vermindert en de vaat er nog droger uitkomt.

  -   Turbo: Het turbo droogsysteem zorgt voor luchtcirculatie in de vaatwasser en vermindert daarmee stoom in de machine. Dit droogsysteem geeft het meest optimale droogresultaat.

   

Productsheet van VVW6026A

Onderdelen en accessoires van VVW6026A

Service & Garantie

5jaar_garantie
5 jaar garantie
Dé zekerheid voor langdurig gebruiks-plezier. lees verder
omruilservice
Omruilservice
Omdat je dírect een oplossing van ons mag verwachten. lees meer
oer_hollands
Oer Hollands
Meer dan 100 jaar thuis in het Nederlandse huishouden. lees meer

Klanten Reviews (VVW6026A)

Gemiddelde beoordeling (5 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,80
Voldoet aan de verwachting: 10,00
Mogelijkheden: 9,80
Uiterlijk / Design: 9,40
 • uit Oisterwijk op 14 november 2018:

  Erg ruime, vaatwasser. Maakt weinig geluid. Handige programma's, uitstel, halve volle machine en hardheid van t water kan je instellen.
  Jammer vindt ik wel dat je de draaiknop niet kan laten verzinken.

 • uit Wommelgem ( Belgie) op 11 januari 2016:

  Prachtige service,super snelle levering,het aparaat voldoet beter dan verwacht.

 • uit Ewijk op 29 november 2015:

  Na even gezocht te hebben eigenlijk heel snel gekozen voor deze vaatwasser. Vooral de besteklade bovenin de vaatwasser vond ik super handig. Na levering bleek er ook nog een apart bestekkorfje bij te zitten! Heel handig voor als je de functie 'halve belading' wil gebruiken. De vaat is snel droog en heel goed schoon. Zelfs theeglazen met aanslag, waar je normaal gesproken zelf wel even op zou moeten schrobben, zien er perfect uit als ze uit de vaatwasser komen. Ik ben dus super blij met deze aankoop, echt een aanrader!

 • uit Zoetermeer op 08 september 2015:

  Na veel zoeken op verschillende sites kwam ik op deze vaatwasser terecht. Ik heb de vaatwasser nu even in huis en hij werkt echt super. Belangrijk vind ik dat de vaat ook goed droog is, en dit is het zeker. Ook waren de glazen super helder, alsof ze nieuw waren. Erg handig vind ik het korte programma, deze duurt 55 minuten en dan is ook de vaat goed schoon. Al met al, zeker een goede koop!

 • uit Tilburg op 04 juli 2015:

  Na heel lang getwijfeld te hebben over de aanschaf van een vaatwasser , met de hand afwassen is toch veel sneller en goedkoper, moet ik toegeven en vaststellen dat ik het mis had. Met de vvw6026a vaatwasser is zowel het water als het energieverbruik LAGER geworden omdat deze vaatwasser zo zuinig is in gebruik , maar 9 liter water voor een volle lading met een energieverbruik met het A plus plus label ,maar ook vooral geruisloos en een super snelle droging . Daar kan een handafwas niet tegen op ,dus deze vaatwasser is een prima aanschaf !

De VVW6026A is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is.
Naar boven