• garantie banner

Garantie informatie

Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. We ontwikkelen onze producten zodat je er jarenlang onbezorgd plezier van kan hebben. Ontstaat er toch een probleem, dan vinden we dat je snel een oplossing mag verwachten. Daarom staat Inventum klaar om je te helpen!

5 jaar Inventum garantie

Bij Inventum vinden we dat je altijd mag rekenen op goede kwaliteit. We staan achter onze producten en geven met een gerust hart 5 jaar garantie, zonder verplichte registratie. Het originele aankoopbewijs is voor ons voldoende om snel een goede service te verlenen. 
Is je product defect? Dan sturen we een nieuw onderdeel, komt er een servicemonteur bij je langs om het probleem op te lossen of ruilen we het product om voor een nieuw exemplaar. 

Let op: Voor producten met een aankoopdatum vóór 27 april 2022 zijn de algemene garantie- en servicevoorwaarden van toepassing die van kracht waren op het moment van aankoop.

10 jaar garantie op inverter motor

Op de inverter motor van een Inventum wasmachine krijg je 5 jaar standaard garantie en daarna nog eens 5 jaar extra garantie. Dit geldt alleen voor de wasmachinemotor, niet voor andere onderdelen. In de laatste 5 jaar betaal je wel de voorrijkosten en het arbeidsloon.

Service melding maken

Om aanspraak te maken op de Inventum garantie, kun je teruggaan naar de winkel waar je het product hebt gekocht. Of neem contact op met de afdeling service van Inventum. Meld een technische storing of defect altijd via een service aanvraag zodat we je snel kunnen helpen!

De voordelen van 5 jaar Inventum garantie

  • Géén verplichte registratie
  • Géén voorrijkosten
  • Géén reparatiekosten
  • Géén kosten voor onderdelen
  • Kosteloos omruilen als repareren niet mogelijk is
  • Geldt voor alle Inventum producten (groot- en klein huishoudelijk)

Lees meer over de volledige service- en garantievoorwaarden en zaken die zijn uitgesloten van 5 jaar Inventum garantie.

 
Naar boven