hnl4112z-jpg
Vergrootglas
Video
hnl4112z-jpg
hnl4112z-detail-1-jpg
hnl4112z-detail-2-jpg
hnl4112z-detail-3-jpg

Elektrische deken

HNL4112Z

De Inventum HNL4112Z éénpersoons elektrische zwakstroom onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipt. De transformator zet de stroom van 230 Volt om naar de zwakstroom van 24 Volt. De deken is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik met 6 warmtestanden en een schakelaar met prettig sluimerlicht. De transformator en de schakelaar zijn afneembaar, zodat je de deken kunt wassen in de wasmachine.

 • 1-persoonsdeken
 • zwakstroom, slechts 24V
 • afmeting 160 x 80 cm
Adviesprijs:
124,99
Waar is de HNL4112Z te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken elektrische dekens

Type deken: zwakstroom onderdeken
 
Aantal personen: 1
 
Veiligheidstransformator: ja
 
Aantal warmtestanden: 6
 
Verlichte schakelaar: ja
 
Afkoppelbaar snoer: ja
 
Totale snoerlengte: 4 m
 
Extra dikke stof: ja
 
Wasmachine wasbaar: 30°C
 
Extra warme voetenzone: ja
 
Automatische uitschakeling: na 12 uur
 

Technische gegevens elektrische dekens

Afmetingen (lxb): 160 x 80 cm
 
Materiaal onderkant: fleece
 
Materiaal bovenkant: katoen
 
Aansluitwaarde: 55 watt
 
Inventum Safety System: ja
 
Oeko-Tex: 100
 
2

Handleidingen en documentatie van HNL4112Z

Iedere Inventum zwakstroomdeken wordt geleverd met een geavanceerde veiligheidstransformator. U kunt kiezen uit maar liefst zes comfortabele warmtestanden en uiteraard kunt u de zwakstroomdeken er ook geheel mee uitschakelen. De bediening is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik; het prettige sluimerlicht maakt het u gemakkelijk de regelaar te vinden.

In de veiligheidstransformator van de Inventum zwakstroomdeken wordt de 230 Volt uit het stopcontact omgezet in een laagspanning van 24 Volt. Bovendien bieden Inventum zwakstroomdekens extra veiligheid door het unieke Inventum Safety System (ISS), die de stroom automatisch uitschakelt bij storing in het gebruik. Slapen op een Inventum zwakstroomdekengeeft u een veilig gevoel, dat bijdraagt aan een ontspannen nachtrust.

 
 • Worden er ook elektrische dekens verkocht met de aansluiting aan de andere kant?

  Nee, maar alle dekens (met uitzondering van de anti-allergie deken HNA6111L) kunnen omgedraaid worden, zodat de aansluiting aan de andere kant komt. Dit heeft geen invloed op de warmte-afgifte van de deken.

   
 • Mag ik de deken 's nachts aan laten staan?

  Ja, dat mag. Alle dekens zijn beveiligd met een thermisch beveiligingssysteem (ISS = Inventum Signaal Systeem). Dat wil zeggen dat er langs de verwarmingsdraad een extra draad loopt die ervoor zorgt dat de deken uitgeschakeld wordt op het moment dat er bijvoorbeeld een draadbreuk in de deken ontstaat of bij foutief gebruik.

   
 • Welke kant van de elektrische deken moet boven?

  Dat maakt bij de meeste dekens niet uit. U kunt zelf bepalen welke kant u boven legt. Zo kunt u de stroomaansluiting aan de kant hebben die u zelf het handigst vindt, links of rechts. Alleen de anti-allergie deken HNA6111L kan niet aan beide zijden gebruikt worden, want de anti-allergie laag zit maar aan één zijde. Let bij de onderdekens met apart instelbare voetenwarmte op dat het verwarmde voetengedeelte altijd aan het voeteneind ligt.

   
 • Wat is het verschil tussen een zwakstroom deken en een 'gewone' deken op 230Volt?

  Vroeger was het verschil de veiligheid, maar tegenwoordig zijn de veiligheidseisen voor elektrische dekens dusdanig aangescherpt dat er eigenlijk geen verschil meer in zit. Alle Inventum dekens hebben dezelfde beveiligingen waaronder het ISS systeem (ISS = Inventum Signaal Systeem). Dat wil zeggen dat er langs de verwarmingsdraad een extra draad loopt die ervoor zorgt dat de deken uitgeschakeld wordt op het moment dat er een draadbreuk of iets dergelijks in de deken ontstaat of bij foutief gebruik. Slapen op een Inventum zwakstroomdeken geeft een veilig gevoel en dat draagt bij aan een ontspannen nachtrust.

   
 • Wat is de beste deken?

  Inventum levert uitsluitend dekens van de beste kwaliteit, maar het gaat er ook om welke deken het beste bij u past. Elke Inventum deken heeft daarom andere specificaties. Om te bepalen welke deken voor u het best geschikt is, kunt u zichzelf een aantal vragen stellen, zoals:

  • Welke afmeting moet mijn deken hebben?
  • Hoeveel warmte-standen wil ik hebben?
  • Vind ik het belangrijk dat de deken goed op het matras blijft liggen?
  • Wil ik de deken gedurende de hele nacht gebruiken?
  • Heb ik vooral ook last van koude voeten?

  Door antwoord te geven op bovenstaande vragen komt u bij de deken uit die voor u het best geschikt is. Uw winkelier kan u daar verder over informeren.

   
 • Waarom zijn de elektrische dekens maximaal 160 cm lang?

  Onder uw hoofdkussen mag geen verwarming zitten. Voor een hoofdkussen wordt ca. 50 cm gerekend. Uw hoofd zorgt juist voor de afkoeling van het lichaam als deze het te warm heeft. Als u dus ook uw hoofd zou verwarmen, raakt uw lichaam oververhit, wordt u mogelijk wakker met hoofdpijn, en dat is slecht voor uw gezondheid. Voor de 2 in 1 elektrische dekens met een hoeslaken zal het verwarmde deel ook maximaal 160 cm lang zijn. Het gedeelte wat onder uw hoofdkussen ligt, heeft geen bedrading.

   
 • Mag een elektrische deken op een verstelbaar bed gebruikt worden?

  Ja, dat mag. Er zit echter wel een máár aan verbonden. Door het gebruik van een verstelbaar bed blijft uw elektrisch deken niet vlak liggen en door de beweging kan er dus sneller een draadbreuk ontstaan. Dat is niet gevaarlijk, want ook daarvoor is de deken beveiligd, maar de levensduur van de deken zal ernstig bekort worden. Ons advies is om uw bed in combinatie met de elektrische dekens slechts beperkt omhoog te verstellen.

   

Staat je vraag er niet bij? Stel direct je vraag.

Productsheet van HNL4112Z

Onderdelen en accessoires van HNL4112Z

Klanten Reviews (HNL4112Z)

Gemiddelde beoordeling (66 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,30
Voldoet aan de verwachting: 9,26
Mogelijkheden: 9,52
Uiterlijk / Design: 9,24
 • uit Barneveld op 28 maart 2020:

  de heerlijke warmte is verspreid verdeeld over de hele deken

 • uit Gieten op 04 maart 2020:

  Ik ben heel tevreden over de elektriseren deken Gebruik hem zomers en in de winter Ik kan niet meer zonder Veel minder pijn van de reuma. De vorige deken heb ik jaren gebruikt

 • uit Hellendoorn op 01 januari 2020:

  We hebben al heel veel jaren ervaring met een aantal Inventum HNL4111L en de HNL4110TSS elektrische dekens. Maar helaas.....
  De laatste is nu ook defect geraakt.

  Maar hierbij een dringende oproep aan de ontwikkelingsafdeling van Inventum!!! Maak er weer een die NIET alleen in stand één kan starten. Maar maakt het mogelijk om bij inschakelen via een schakelklok (s avonds ca. 21.00 uur) dat de deken ook op stand twee - drie en vier kan inschakelen. Het is toch niet te doen om elke avond eerst naar boven te moeten gaan om de deken op een hogere stand te zetten dan stand één. Ik wil in een warm bed komen en stand één is niet warm te noemen.Please!!!!!

 • uit Cuijk op 04 december 2019:

  De deken is iets duurder dan de normale dekens, maar doordat het zwakstroom is wel veel veiliger. Verder is de kwaliteit super goed en heel fijn is het dat de deken goed wasbaar is. Ook de maat is fijn en door de 6 standen kan je hem eerst heerlijk op stand 6 zetten, waarna de rest van de nacht stand 1 voldoende is om heerlijk warm te blijven. Een echte aanrader! Ik heb mijn dochter er ook 1 cadeau gegeven voor de Sinterklaas, wat zal ze er blij mee zijn!

 • uit Garrelsweer op 16 november 2019:

  Geweldige deken en lekkere warmevoeten onze oude was na 25 jaar versletendus op naar een nieuwe deze helpt mij warmpjes de winter door😂

 • uit Garrelsweer op 16 november 2019:

  Zo weer een nieuwe deken gekocht na zoveel jaren dienst van de oude nu eindelijk
  Een nieuwe met zalige voetverwarming laat nu de winter maar komen ik lig er warmpjes bij 😴😴

 • uit Utrecht op 16 november 2019:

  Ivm de zwakstroom heb ik deze gekocht, zodat ik een veilige elektrische deken heb. Hij heeft 6 standen en door een half uur voor het slapen aan te zetten is deze heerlijk warm. Prijs /kwaliteit verhouding heel goed!

 • uit Nieuwe Pekela op 08 juli 2019:

  Besloten om voor de winter een elektrische onderdeken aan te schaffen. De goede ervaring uit een lang verleden voor een Inventum gekozen. Een Nederlands kwaliteitsproduct. Het eerste wat opvalt is de lekker lange deken, niet stug, zacht dek en een prettig lang snoer. De deken is makkelijk te bedienen en heeft 6 warmte standen met een apart voetensegment. Het geheel is naar mijn mening veilig door de zwakstroom maar ook omdat deze automatische uitgaat. Ik ben benieuwd de komende winter?

 • uit Ulestraten op 04 maart 2019:

  Erg mooie deken, prima formaat en kwalitatief erg goed.
  Verwarmt uitstekend. 'n aanrader.
  Hiervoor ook een Inventum zwakstroom onderdeken, had ruim 20 jaar uitstekend dienst gedaan

 • uit Almere op 30 januari 2019:

  Jammer, heel erg jammer. Na drie maanden,juist nu je de deken het meest nodig hebt, heeft deze het begeven. Ineens gaan alle lampjes uit; einde oefening.

 • uit lijnden op 18 januari 2019:

  De deken voldoet zeer goed,mijn vorige deken voelde je de bedrading maar deze zijn heerlijk zacht,na het uitschakelen blijft de deken ook lange tijd warm.

 • uit Groningen op 15 januari 2019:

  Helaas is al na enkele jaren onze eerste zwakstroom deken van inventum de HNL4111L gestopt met werken. Uiteraard buiten de garantie en service periode. En dat terwijl er veel ervaringen zijn met dat die wel 15 jaar werkt.
  Omdat we er wel graag weer warmpjes bij wilden liggen toch maar weer voor een inventum zwakstroom deken gegaan. Hopelijk houdt deze het wel 15 jaar vol.
  Niet de goedkoopste (al helemaal niet als die het maar 3,5 jaar doet) maar hopelijk maakt de nieuwe deken het allemaal wel waar.

 • uit Eindhoven op 18 december 2018:

  Ben verrassend tevreden over dit elektrische deken. Het deken heeft een fijne stof en je voelt de warmtedraden niet als hij goed in bed ligt. Daarnaast is de warmteregeling makkelijk en goed te bedienen. Het deken geeft snel warmte af, daarnaast de extra warme voetenzone is ook echt goed aanwezig zoals beloofd. Wat ook erg prettig is, is dat dit elektrisch deken ook in de wasmachine te wassen is. Dat vind ik ook een enorm pluspunt!

 • uit Hellevoetsluis op 30 november 2018:

  Deze deken vol doet aan alle verwachtingen.
  goed instelbaar en bediening.

 • uit rijsenhout op 27 november 2018:

  Al meer dan 20 jaar gebruiken wij met veel plezier de elektrische deken van Inventum!

 • uit Malden op 15 oktober 2018:

  Vroeger was alles beter? Previews spreken van 12 tot 22 jaar plezier van hun verwarmingsdeken, vooral type THS50, helaas ging ons type HNL4112Z nog geen 4 jaar mee! Nog korter dan de vorige, die ging ruim 5 jaar mee. Na contact met de serviceafdeling kwam het advies: “deze deken moet vervangen worden.” Om de oorzaak te achterhalen waren ze niet geïnteresseerd. Zeer teleurgesteld in de “service”afdeling.

 • uit Den Haag op 24 maart 2018:

  Ben er superblij mee! Ik had last van mijn spieren en gewrichten. Sinds ik de deken heb van Inventum zijn mijn klachten bijna geheel verdwenen. Ik zou iedereen deze deken aanraden.

 • uit ALBERGEN op 20 februari 2018:

  Wat een heerlijke deken. Nu kan ik weer heerlijk slapen, zonder last te hebben van koude voeten. En nu hoef ik mijn man niet meer wakker te houden om mij warm te houden. Ik had hier al veel eerder aan moeten beginnen en kan het iedereen van harte aanraden. Vooral als je elke avond met koude voeten in bed stapt. Het slaapt heerlijk.

 • uit Oosterbeek op 12 februari 2018:

  Geweldige deken. Ik heb de deken nu ruim twee jaar. Het extra verwarmde voeteneinde is heerlijk, daar ik altijd koude voeten heb. Een minpuntje is dat het snoer aan de linkerkant van de deken is gemonteerd. De deken ligt omgekeerd op het bed. Desalniettemin een voortreffelijk deken wat overigens zeer goedkoop is in gebruik. Ik raad deze deken zéér zeker aan.

 • uit Voorburg op 02 februari 2018:

  Ik slaap voor 't eerst lekker! Altijd koud,zelfs met kruik. Als single is dit toch wel 't beste idee om in je uppie toch 'knus' je bed in te stappen! Lekker met boek vroeg je warme bed in en je komt weer helemaal tot ontspanning. Heerlijk zacht, fijn instelbaar op de gewenste warmte en hij gaat vanzelf uit. Uiteraard uitwasbaar. Een aanrader voor ELKE SINGLE! ????????????

 • uit Tilburg op 21 januari 2018:

  Na jaren op waterbed te hebben geslapen op zoek gegaan naar zwakstroom deken die het zelfde deed voor mijn zwakke rug, warmte geven!heb heerlijk kunnen slapen wat fijn die aparte voetzone de bovenkant van katoen en ook nog in wasmachine te wassen. Ook de 6 verschillende warmte standen zijn ideaal. Makkelijk te gebruiken goede maat 160x80 ik wil nu al niet meer zonder! Een echte aanrader voor iedereen die twijfelt.

 • uit Apeldoorn op 11 januari 2018:

  Zeer goede ervaring met dit elektrische deken van Inventum. De vorige heeft jarenlang zijn dienst bewezen en heb nu weer hetzelfde type besteld. Het deken warmt snel op en is bovendien nog wasbaar. Top!

 • uit Emmen op 14 december 2017:

  Fijne deken die dankzij de zwakstroom veilig voelt. Door de 6 standen altijd wel een goede temperatuur te regelen en extra warme voeten.

 • uit Wouw op 08 november 2017:

  Ik ben er NU al van overtuigd, dat deze 2 dekens die we zojuist hebben gekocht aan onze verwachtingen zullen voldoen. En waarom ; 22 jaar geleden hebben we gekocht 2 Inventum onderdekens type THS 50 die ons al die jaren heerlijk hebben verwarmd. Wij verwachten zeker nu niet hierin teleurgesteld te worden.
  INVENTUM is een goed merk en daarom hebben we weer voor INVENTUM gekozen.

 • uit Halle op 31 oktober 2017:

  Eindelijk de dekens gevonden die we vroeger thuis ook hadden. Ik heb er twee gekocht. Dit zijn de beste elektrische dekens. Volgens mij ook de meest veilige dekens. Wij hebben een aantal andere merken gehad, allemaal gingen ze binnen een jaar kapot. Fijn dat de zwakstroom deken nog bestaat! Dank je wel Inventum. Ik ben er super blij mee.

 • uit hattem op 17 juni 2017:

  Zeer tevreden na jaren een oude deken te hebben gebruikt blij met deze aankoop

 • uit Dokkum op 15 mei 2017:

  In verwachting van mijn tweede kindje, en veel last van bekkeninstabiliteit. Warmte helpt tegen de pijn. En wat ben ik blij met deze deken, dit verlicht ontzettend. 6 warmte standen een transformator en een extra warme voetenzone. Ook niet verkeerd!! En waar we heel blij mee zijn is dat hij wasbaar is!
  Hele goede aankoop geweest.

 • uit Sas van Gent op 02 april 2017:

  een fijn deken dat ik op de bank gebruik om TV te kijken zonder koude benen en voeten. Toppunt van ontspanning. filmpje kijken en geen kou hebben dank zij Inventum!

 • uit Hoorn op 21 maart 2017:

  Wat fijn dat er in de electrische deken een ingebouwde extra warme voetenzone zit. Ik hoef nu nooit meer met dikke sokken aan naar bed! De prijs /kwaliteit verhouding is prima, echt een scherpe prijs voor een electrische deken met zoveel mogelijkheden (6 standen!). Alhoewel de lente officieel begonnen vriest het nog 's nachts af en toe een graadje brrrr dus ik geniet van m'n lekkere warme bed!

 • uit Aalsmeer op 24 februari 2017:

  Ziet er perfect uit, lekker lange deken.
  Mooi bedieningspaneel, compact en veilig.
  Super aankoop en heerlijk warm.
  Inventum is oud en vertrouwd.

 • uit purmerend op 17 februari 2017:

  Begrijp niet wat sommigen te klagen hebben, dit product voldoet uitstekend !!!

 • uit Dordrecht op 07 februari 2017:

  Na 20 jaar tot volle tevredenheid de THS50 te hebben gebruikt en alle positieve reacties op deze site te lezen, was het eenvoudig om opnieuw voor Inventum te kiezen.
  Helaas moet ik wat minder sterren toekennen aan de HNL4112Z, omdat deze een stuk minder gebruiksvriendelijk is dan de THS50!
  De aansluiting op de deken zit rechtsboven, terwijl ik aan de linkerkant van het bed lig, het bedieningspaneel komt daarom halverwege het bed en bovendien is de draad zo kort, dat het paneel nog maar nét boven het matras uitkomt...
  Bovendien is het jammer dat de adapter nu geen aan- en uitknop meer heeft, zodat de stekker bij geen gebruik uit het stopcontact moet worden getrokken.
  Ik heb geen twijfels over de kwaliteit van het materiaal of de gebruiksduur, maar daarvoor heb ik de deken nu nog te kort in bezit!
  Al met al lijkt het erop dat er niet goed is nagedacht op de design-afdeling, wellicht verdient het de aanbeveling om te zorgen voor dekens met de aansluiting linksboven, zodat deze direct onder de matrasovertrek kan worden geleid en buiten het bed kan worden gehangen. Ik kan mij ook voorstellen dat er zowel links- als rechtsboven aansluitingen worden geproduceerd en dat dit wordt vermeld op de doos, zodat de klant zélf de keuze heeft!

 • uit Middelburg op 08 januari 2017:

  Mijn eerste twee ervaringen met verwarmingsgezelschap in bed waren niet om over naar huis te schrijven. Bij de eerste bleek later dat die al door mijn moeder was afgedankt. De tweede werd me bijna opgedrongen door een vriendin. Ik begreep haar gulheid vlug genoeg: hij was veel te heet.
  Voor alle duidelijkheid: ik heb het hier over een elektrische (onder)deken en over niets anders.
  Ik ben al kouwelijk van mezelf en medicijngebruik versterkte dat nog eens. Ik besloot naar een winkel te stappen voor advies. De verkoper, die kennelijk wist waarover hij sprak raadde mij de Inventum HNL41122 aan en ik verbaasde mezelf door die gelijk aan te schaffen en niet langer over de koop na te denken.De veiligheid ervan en het bedieningsgemak spraken mij aan. Ook het feit dat de deken wasbaar is vind ik een pluspunt.
  Enerzijds gemotiveerd om die eerste nacht in bed te duiken was er anderzijds de angst voor teleurstelling.
  In die spagaat heb ik niet lang gezeten. Ik ben binnen de kortste tijd beste maatjes geworden met mijn aankoop.
  Het enige waarover ik zeuren kan betreft mezelf: was ik er maar eerder aan begonnen!!!!!!!!!!!

 • uit EExterzandvoort op 08 januari 2017:

  Omdat ik in een onverwarmde ruimte slaap gebruik ik al 30 jaar inventum dekens .Heb nu de oude vervangen en deze voldoet erg goed.
  De 12 uurs beveiliging vind ik top.Ook de extra voetverwarming is fijn

 • uit Zaandam op 07 november 2016:

  Dit is mijn eerste deken aangeraden door de medewerker en ik ben er zeer blij mee want mijn slaap is veel beter en de stookkosten zeer laag.

 • uit slagharen op 26 oktober 2016:

  De deken is eenvoudig in gebruik.
  Goede mogelijkheden: stand 1 t/m 6
  Heerlijk warm: half uurtje van te voren aanzetten en het hele bed is behaaglijk warm (geen koude zones)
  Door de zwakstroom zeer betrouwbaar en veilig.

 • uit klazienaveen op 19 oktober 2016:

  na veel jaar afscheid moeten nemen van mijn oude inventum,dus nu maar weer een inventum gekocht voldoet aan alle verwachting goed instelbare warmte auto matisch uitschakelen na 12 uur. een zacht warme deken.

 • uit Vleuten. op 18 oktober 2016:

  Al jaren een zeer tevreden gebruiker van Inventum zwakstroomdeken.
  Was voor de derde keer aan een nieuwe toe.
  Natuurlijk weer een Inventum gekozen.
  Prima produkt !

 • uit Vleuten. op 16 oktober 2016:

  Ik heb al vele jaren zeer goede ervaringen met de Inventum zwakstroomdeken.
  Moest hem voor de derde keer vervangen.
  Dus weer een Inventum !
  Alle lof, geweldig goed spul !

 • uit Amersfoort op 14 oktober 2016:

  Heb deze deken als een kadootje voor mijn man aangeschaft. Hij heeft het in deze laatste maanden van het jaar altijd koud. Na lange tijd zeuren over een te korte deken van 1.30 was dit een super oplossing 1.60. Ik denk dat ik hem hier een warme nacht mee bezorg. Vanavond op het bed en zijn reactie afwachten. Weet zeker dat de verrassing groot zal zijn

 • uit Oisterwijk op 07 oktober 2016:

  Na 10 een electrische deken gehad te hebben van Inventum moest er een nieuwe komen. Omdat mijn vriendin altijd zei ik moet geen electrische deken kocht ik er een voor me zelf.Toch kon ze het niet laten om 's'avond's tegen me aan kruipen.En dan was haar antwoord altijd toch wel lekker zo'n electrische deken. Nu dan ook 2 dekens gekocht nu zegt ze elke avond heb je de deken al aangezet. Heb ook voor veiligheid gekozen en dus deze zwakstroom deken aangeschaft. Een echte aanrader voor wie een deken wil kopen de HNL 4112 Z.

 • uit Sportlaan 410 Amstelveen op 04 april 2016:

  Na 12 Jaar ervaring met zwakstroom dekens hebben we nu weer een INVENTUM
  WEDEROM EEN ZWAKSTROOM DEKEN gekocht en twee weken deze gebruikt te hebben
  beviel deze zo goed dat we daarna direct een tweede hebben gekocht daar
  deze langer is en veel makkelijker is om in te stellen.
  We zijn zeer tevreden met deze aankoop.

 • uit borne op 01 april 2016:

  geweldige deken, extra warme voetenzone, wasbaar en als deze net zolang meegaat als de vorige.............dan is dat niet best voor Inventum!! want de oude doet het nog steeds maar wordt te oud en raakt versleten......vandaar wederom een Inventum!!! we hebben ook niet verder gekeken en de eerste de beste op voorraad zijnde deken opgehaald, een HNL4112Z..........een aanrader!! lekker warm.

 • uit Overasselt op 25 maart 2016:

  Door medicijn gebruik heeft mijn man altijd last van koude benen. In herfst, winter en vroeg voorjaar kan hij zonder deze deken slecht in slaap komen. Heeft nu 2 nachten zonder moeten doen omdat de vorige weigerde warm te worden. Hij is dan overdag niet in zijn hum en gast 's avonds niet graag naar bed.
  Vandaag is het opgelost omdat er een nieuwe deken is gekocht. Wat zal hij vanavond weer met plezier naar bed gaan en heerlijk kunnen

 • uit dongen op 21 februari 2016:

  Na jarenlange trouwe dienst was op een avond mijn bed koud.
  Een keuze is gemakkelijk gemaakt omdat een zwakstroomdeken veilig en vetrouwd is.
  Mmmmm heerlijk naar bed!

 • uit Hengelo Gld op 18 januari 2016:

  Gekocht na goede ervaringen met mijn oude Inventumdeken
  Extra lengte (160 cm), het bed is nu tot aan mijn schouders warm.
  Warmt snel op
  Door de 6 warmtestanden is gewenste temperatuur goed in te stellen
  Zacht en comfortabel materiaal.
  - De deken via een tijdschakelaar aan laten gaan is niet goed mogelijk omdat de deze dan altijd in de laagst mogelijk stand staat. Daardoor is het bed meestal te koud.
  - De aansluiting van de elektriciteitskabel op de deken is niet erg goed geplaatst en valt wat groot uit. Hoewel van zacht kunststof is deze wel voelbaar. Zou meer in de hoek van de deken moeten zitten.
  Ondanks deze laatste minpuntjes is deze deken een aanrader.

 • uit Zutphen op 16 januari 2016:

  Toen ik 19 was en op een kamer kwam te wonen waar geen verwarming was en niemand nog dacht aan dubbel glas, heb ik snel een elektrische deken van Inventum aangeschaft. Nu ben ik toe aan mijn derde Inventum deken. De verkoper verbaasde zich over mijn snelle besluit. Maar waarom zou ik twijfelen. Nu komt de AOW maandelijks op de rekening. Reken maar uit hoe lang ik met een deken doe!
  Als ik nu mijn ogen dicht doe om van de warmte te genieten dan voel ik me weer net zo jong als toen!

 • uit Hengelo op 16 januari 2016:

  Wat een verademing, eindelijk een elektrische deken die langer is, zacht , veerkrachtig en niet meer verschuift in bed. Dit is mijn nachtrust alleen maar ten goede bekomen.

 • uit Uithuizen op 05 januari 2016:

  Perfecte deken. Gemakelijk te bedienen met veel standen. De nieuwste dekens is snoer geheel te verwijderen en gemakelijk dan te wassen.We hebben al jaren een inventum en vinden het product nog altijd nog de juiste keuze.Ook het zwakstroom heeft onze voor keur.Zeer veilige Deken

 • uit Uithuizen. op 05 januari 2016:

  Al jaren slaap ik lekker warm op een Inventum elektrische onderdeken. Maar oje afgelopen zondag avond kwam ik op een in en in koud bed te liggen.
  Help Inventum doet het niet meer, en nu net in het uiterste Noorden van het land is het even dik winter, en ijs koud.

  Maar door een vlotte bestelling van Expert kwam de elektrische deken binnen.
  ondanks de ijzel en dikke lagen ijs, ben ik schuivend en glijdend naar Expert ggaan en heb de nieuwe Inventum Elektrische onderdeken opgehaald.

  Als een kind zo blij met een nieuwe playstation, ben ik zo blij met mijn nieuwe Inventum. En een grote plus punt is....snoer van bed naar het kastje is wat langer.
  Dank je Inventum dat dat al wat langer is gemaakt.

  ER GAAT NIETS BOVEN INVENTUM.

 • uit giessenburg op 29 december 2015:

  dit is mijn 2 Inventum deken met deze deken blijf alles op een aangename temperatuur van onder tot boven is het slapen van nu een belevenis weltrusten
  allemaal

 • uit Wijk en Aalburg op 08 december 2015:

  Na veel jaren op een Inventum elecktrische geslapen hebben ,zijn deze nu aan vervanging toe,waarom Inventum ? omdat wij daar heel goed tevreden over zijn,en ook omdat Inventum goede service verleend,wij hebben het gelukkig nog nooit nodig gehad ,maar vrienden hebben daar uitstekende ervaarring mee.

 • uit Sittard op 07 december 2015:

  Ook mijn oude Inventum zwakstroomdeken heeft na ruim 20 jaar trouwe dienst verzocht hem in te ruilen. Nog meer luxe: 6 standen, eerder warm en nog wasbaar ook. Nu al -na een paar nachten te hebben gebruikt- kan ik zeggen dat ik de komende jaren er weer warmpjes bij zal liggen.

 • uit Veenendaal op 07 december 2015:

  Wat ben ik blij met deze heerlijke extra lange deken. Gelukkig zijn vooral die koude voeten en tenen nu in een mum van tijd warm!

 • uit Middelburg op 30 november 2015:

  Vandaag door windkracht negen naar de winkel gefietst om met een rijk gevoel de versleten Inventumdeken na ongeveer twintig jaar te vervangen.
  Kleine teleurstelling: (of gaat dat wennen?) het snoer van de deken naar de aan/uit schakelaar is te kort om die schakelaar op het nachtkastje te kunnen leggen. Nu heb ik hem dus, vanonder een losse slip van het laken, naast het kussen gelegd, en moet ik maar hopen er niet in verstrikt te raken bij het omdraaien of woelen.
  maar het goede nieuws is dat de deken sneller op temperatuur is dan de oude. Welterusten, A. de Klerk-Vuijk, Middelburg.

 • uit Haarlem op 26 november 2015:

  Na 20 jaar plezier en warmte is mijn zwakstroom onderdeken helaas defect geraakt, dus moest ik aan een nieuwe deken. Bij verschillende merken gekeken maar ik kwam toch weer op de Inventum zwakstroom onderdeken uit. Het is wel een hele uitgave maar als ik met deze deken ook 20 jaar doe is de uitgave goed besteed. Het is echt een aanrader en het is weer prima voor mijn rug.

 • uit Limmen op 16 november 2015:

  Super deken; eindelijk de juiste elektrische deken gevonden; prima support van de klantenservice . Een aanrader voor een ieder.

 • uit APELDOORN op 05 oktober 2015:

  Ik ben heel enthosiast over deze deken. Makkelijk te bedienen en wat ik ook heel fijn vind is dat er zes warmtestanden zijn. Het allerbelangrijkste vind ik nog dat het een zwakstroomdeken is wat me een heel veilg gevoel geeft.Vele jaren geleden hadden mijn ouders voor al hun kinderen (5) al warmtedekens van Inventum. Ook mijn ouders vonden het heel belangrijk dat ze veilig waren. Hun motto was altijd:het beste was pas goed genoeg en dat was de de zwakstroomdeken van Inventum.De zwakstroomdeken van Inventum is dus echt een aanrader, ik kan en wil niet meer zonder.!!!!!!!

 • uit Amsterdam op 13 februari 2015:

  Heel gemakkelijk te bedienen. Als je vergeet uit te doen gaat het na 12 uur vanzelf uit.Heel tevreden met aankoop.Gebruikt iedere dag.
  Aangezien ik rugpatient ben help het goed voor mijn rug.

 • uit wijk en aalburg op 09 februari 2015:

  Fantastisch, een elektrische deken. Deze zou jaren mee moeten gaan. Maar helaas, na 1,5 jaar, ging hij kapot. Terug naar de winkel. Ik kreeg van Inventum direct een nieuwe mee naar huis.
  Heerlijk, weer lekker in een warm bed stappen. Tot vandaag. Hij ging weer stuk. Weer terug naar de winkel. Helaas was hij doorgebrand, maar het viel onder de garantie en weer kreeg ik direct een nieuwe mee naar huis. Fantastisch. Wat een SERVCICE. Hopelijk nog vele warme nachten.
  Koop dus allemaal een inventum deken, want de service is gewoon TOP!

 • uit Amsterdam op 23 januari 2015:

  Na 15 jaar was de vorige toch echt wel aan vervanging toe.
  Het veilige van een zwakstroom uitvoering is dat als er een draad toch beschadigd, je niet onder gevaarlijke spanning komt te staan.
  Een weldaad voor ons leven.
  Hp

 • uit Haarlem op 25 december 2014:

  Deze deken kreeg ik cadeau en ben er enorm blij mee, want ik slaap nu direct in, zonder eerst te hoeven wachten tot mijn voeten eindelijk warm zijn.
  Een grote luxe in een koude slaapkamer!

  Het enige wat beter zou kunnen is dat de plek waar het snoer aan de deken zit een bult onder je onderlaken veroorzaakt. Maar die zit onder het kussen dus daar was ik ook al snel aan gewend!

 • uit Spijkenisse op 17 december 2014:

  Voor mezelf een elektrische deken van Inventum gekocht en stap nu 's avonds in een heerlijk voorverwarmd bed.
  Er is 1 probleem..... de koude voeten van mijn man op mijn helft op die lekker warme deken.
  Daarom ...... als kerstcadeau, net zo'n Inventum zwakstroom deken voor hem. Wat zal hij er blij mee zijn !

 • uit Bakkeveen op 01 december 2014:

  In de jaren 80 van de vorige eeuw had ik al een Inventum zwakstroomdeken. Wat was dat een fijne elektrische deken. Hij was nog uitgerust met zo’n mooie zware transformator met een ronde schakelknop. Door een verhuizing raakte ik de deken kwijt en ik heb lange tijd geen gebruik gemaakt van een elektrische deken.

  Nu ik wat ouder word (en dus ook wat kouwelijker en stijver) sliep ik in de maand september al onder het winter- en zomerdeel van mijn dekbed… Recent heb ik toegegeven aan mijn wens weer te kunnen slapen op een elektrische deken en heb door mijn positieve ervaringen met Inventum de HNL 4112Z deken aangeschaft. Wat een innovatie van een product dat uitontwikkeld leek: een goede stevige en mooi afgewerkte deken die stevig blijft liggen op de matras, een kleine doeltreffende transformator die onder het bed weggelegd kan worden en een stijlvolle handzame regelunit met duidelijke toetsen en een bescheiden verlichting. Dit is mijn beste koop van het jaar: heerlijke en goed doseerbare warmte en dat voor een bescheiden prijs als je in ogenschouw neemt hoeveel jaren je kunt genieten. Dit had ik veel eerder moeten doen! Bij het naar bed gaan doe ik de deken uit en dan lig ik toch de hele nacht in een heerlijk warm bed onder 1 dekbed en niet meer onder “alle 4 seizoenen” van het dekbed…

  Ik sta ’s morgens veel uitgeruster op en ik verlang eigenlijk al de gehele avond naar mijn lekkere warme bed dat op mij staat te wachten… een dikke aanrader deze elektrische deken van het Nederlandse merk Inventum. Ik kan deze weldaad iedereen aanbevelen!

 • uit Heerewaard op 12 november 2014:

  De deken is te goed. In het verleden hadden we voldoende tijd voor genegenheid alleen nu valt ze direct in slaap en heeft ze mij niet meer nodig om haar op te warmen.

 • uit Heerewaarden op 26 oktober 2014:

  Na jaren slecht geslapen te hebben ivm kou word ik nu eindelijk weer uitgerust wakker en heb ik weer energie om iets te doen. Viel altijd zeer slecht in slaap en werd verkrampt wakker. Ben zo blij met deze deken. Had het jaren eerder moeten doen!

Naar boven