hwd722-jpg
Vergrootglas
hwd722-jpg
hwd722-detail-1-jpg
hwd722-detail-2-jpg
hwd722-detail-3-jpg
hwd722-detail-4-jpg
hwd722-detail-5-jpg

Heetwaterdispenser

HWD722

Even heerlijk wegkruipen op de bank: wie kent het niet? De boel gewoon de boel laten en lekker genieten. Met de Inventum heetwaterdispenser HWD722 hoef je niet meer te wachten tot het water kookt, maar kun je direct genieten van je kopje thee of smakelijke bouillon. Hij verwarmt precies de benodige hoeveelheid water. De watertemperatuur is in te stellen van 20°C tot 100°C en je kunt hiermee dus voor iedere toepassing de perfecte temperatuur bepalen. Zo bespaar je water, tijd én energie! Dubbel genieten dus! De heetwaterdispenser heeft een afneembaar reservoir met een inhoud van 2,2 liter en een uitneembaar anti-kalkfilter. 

 • direct kokend water
 • instelbare temperatuur
 • reservoir met 2,2 liter inhoud
Adviesprijs:
69,99
Waar is de HWD722 te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken waterkoker

Inhoud: 2,2 liter
 
Instelbare temperatuur: ja, 20 tot 100°C
 
Inventum direct warm technologie: ja
 
Waterniveau indicator: extern
 
Energiebesparend: ca. 40% t.o.v. traditionele waterkoker
 
Energieverbruik stand-by stand: geen
 
Afneembaar waterreservoir: ja
 
Uitneembaar anti-kalkfilter: ja
 
Afneembaar lekbakje: ja
 
Controlelampje: ja
 

Technische gegevens waterkoker

Kleur: zwart + rvs
 
Afmetingen (hxbxd): 24 x 21 x 27,5 cm
 
Vermogen: 2600 watt
 
2

Handleidingen en documentatie van HWD722

 

Productsheet van HWD722

Onderdelen en accessoires van HWD722

Klanten Reviews (HWD722)

Gemiddelde beoordeling (8 totaal)
Prijs-kwaliteit: 8,63
Voldoet aan de verwachting: 8,38
Mogelijkheden: 8,00
Uiterlijk / Design: 9,50
 • uit Nieuwegein op 01 mei 2019:

  Het is een mooi apparaat en het bevalt me redelijk. Ik gebruik het dagelijks zeker 8 keer, dus best veel.
  Het op temperatuur brengen van het water gaat echter slecht vind ik. Het apparaat geeft al water voordat het op de ingestelde temperatuur is, als je dus niet oppast krijg je een lauw bakje drinken. Ik laat hem voor alle zekerheid altijd maar op de maximum instelbare temperatuur staan. Dan heb ik een redelijk warm bakje thee. Verder heb ik er niets op aan te merken.

 • uit Voorschoten op 06 maart 2019:

  Mooi en handig. Maken lekker veel gebruik van. Vind wel de temperatuur insteling niet zo degelijk en nauwkeurig. Bij ons staat hij altijd op max.

 • uit Dijken op 20 februari 2019:

  Mooi en zeer handig apparaat. Makkelijk in gebruik. Voldoet uitstekend aan de verwachtingen.

 • uit Burdaard op 24 januari 2019:

  Mijn ervaring is prima,heb de heet water dispenser nu 3 maanden,hij doet het super goed,maar mijn probleem is;waar koop ik nu een nieuw kalk filter?

 • uit Nijeholtwolde op 03 november 2018:

  Sinds 3 weken in bezit en daarvoor 5 jaar een Bosch Filtrino gehad. Dat geeft mooi de gelegenheid om te vergelijken.

  Wat als eerste opvalt bij ingebruikname is dat het uitlekplateau niet in hoogte verstelbaar is. Het knopje waarmee de heetwatervraag wordt gestart voelt wat gammel en goedkoop. Positief is de instelbaarheid van de watertemperatuur. Duidelijk en simpel. In tegenstelling tot de Filtrino is de waterhoeveelheid niet instelbaar op dit apparaat, dus je moet er even bij blijven. Dat hoeft geen probleem te zijn, want de Inventum levert zeker 2x zo snel een volle beker kokend water als de Bosch. Drukloos waardoor het ontbreken van de hoogte-instelling van het lekplateau ook minder belangrijk is. De waterstraal loopt mooi in de beker. Alleen het niet-automatisch afslaan is echt even wennen. Het voordeel daarvan is dat je in principe ook een hele pot heet water kunt tappen, waardoor de andere waterkoker nu echt de deur uit kan. Wat ook wennen is, is dat de machine niet ophoudt met pompen als het reservoir leeg is. Geen idee wat de invloed daarvan is op de levensduur van de pomp, als je het een (paar keer) vergeet. Dat zal de tijd moeten uitwijzen. Inventum levert standaard 2 jaar (omruil)garantie. Top is wel het nul-verbruik als de machine uit staat. Dat zou standaard moeten zijn op alle machines. De Bosch hield standaard 1 kopje water heet.

  Positief: snel, eenvoudige temperatuurinstelling, relatief goedkoop, prima design.
  Negatief: voelt wat goedkoper dan de Bosch, slaat niet automatisch af ook niet bij een lege tank.

 • uit Oss op 28 oktober 2018:

  Eindelijk , naar een lange tijd hebben we weer een heetwaterdispenser gevonden en gelijk gekocht was al lang naar op zoek, de Inventum heetwaterdispenser HWD722 mooi design en strak, bedankt.

 • uit Barendrecht op 25 september 2018:

  Wat een heerlijk apparaat. Ik hoef nu niet meer te wachten tot een halve liter water kookt als ik een kopje thee wil. Gewoon aanzetten en na vijf seconden een heerlijke dampende kop thee. Het is fijn dat de temperatuur instelbaar is, dus zonder moeite de juiste temperatuur voor groene thee. Ten opzichte van een waterkoker wel wat duurder, maar het apparaat lijkt energiezuiniger te zijn. Door de rechthoekige vorm staat hij mooi in een hoekje op hegg aanrecht.

 • uit ROTTERDAM op 31 augustus 2018:

  heetwaterdispenser hwd722 vandaag gekocht en uit geprobeerd. wij hadden een andere merk maar deze wint op alle punten. modern model straalt uitnodigd uit .
  makkelijke bediening, zuinig energie,altijd de ingestelde temperatuur.Met eenwoord klasse.

Naar boven