ws325-jpg
Vergrootglas
ws325-jpg
ws325-detail-1-jpg
ws325-detail-2-jpg
ws325-detail-3-jpg

Keukenweegschaal

WS325

De Inventum keukenweegschaal WS325 heeft een weegvermogen van maximaal 5 kilo, een schaalverdeling per gram en een handige doorweegfunctie. Je kunt de maateenheid eenvoudig wijzigen. Het gewicht wordt digitaal weergegeven. De keukenweegschaal schakelt na 60 seconde automatisch uit, om batterijen te besparen.

 • 5 kilo weegvermogen
 • LCD display
 • schaalverdeling per gram
Adviesprijs:
26,99
Waar is de WS325 te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken keukenweegschaal

Maximum weegvermogen: 5 kg
 
Schaalverdeling: per 1 gram
 
Weergave: digitaal
 
Display: LCD
 
Display type: witte cijfers, zwart display
 
Cijferhoogte: 18 mm
 
Doorweegfunctie: ja
 
Automatische uitschakeling: ja
 
Keuze maateenheid: g, lb, ml, fl.oz
 

Technische gegevens keukenweegschaal

Afmetingen (hxbxd): 1,5 x 16 x 23 cm
 
Behuizing: rvs
 
Inclusief verwisselbare batterijen: 2 x CR2032
 
2

Handleidingen en documentatie van WS325

 

Productsheet van WS325

Klanten Reviews (WS325)

Gemiddelde beoordeling (9 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,22
Voldoet aan de verwachting: 9,00
Mogelijkheden: 9,22
Uiterlijk / Design: 9,44
 • uit Hoorn op 19 februari 2017:

  Wederom weer een fantastisch product van Inventum. Deze weegschaal voldoet aan alles wat je wenst voor in de keuken. Naast het gemakkelijke gebruik is deze ook nog zeer fraai van vormgeving en door zijn platte vorm ook zeer eenvoudig schoon te houden. In een complete keuken mag dit sieraadje niet ontbreken.

 • uit Leiden op 15 december 2016:

  Weer zo'n mooie vormgeving van Inventum. Deze weegschaal gekozen om zijn tarrafunctie. Ook in te stellen op milliliters, top! Daarbij is hij plat en dus makkelijk op te bergen in de keukenlade.

 • uit Nijmegen op 30 november 2016:

  Is een mooi klein apparaat en ook lekker dun. Doet wat ie moet doen met aangeven van 0.1gram op display. Alleen wat de nauwkeurigheid is weet ik niet.

 • uit Emmeloord op 29 juni 2016:

  Wat een super ding. Compact, leuk design, maar wat ik erg handig vind is de doorweegfunctie. Ik ben in de zomer nogal eens bezig met het inmaken en koken van producten uit eigen tuin en polderomgeving en daarbij mix ik vaak het één en ander. Tot op de gram nauwkeurig weegt deze weegschaal alles. Erg betrouwbaar . . . qua prijs en gemak raadt ik deze weegschaal aan!

 • uit Heerenveen op 29 april 2016:

  Geweldige aankoop!!! ziet er niet alleen mooi strak uit weeg gedeelte is mooi ruim maar belangrijker, hij doet wat hij doen moet en erg nauwkeurig. Ook de mogelijkheden om diverse eenheden in te stellen, gr, ml, lb is super handig en de doorweeg functie werkt ook super, bij mijn eerdere weegschaal gaf dat nog al eens problemen. Kortom ik ben er erg tevreden over en geef dan ook de maximale score

 • uit Gouda op 28 januari 2016:

  Goede kwaliteit weegschaal. In te stellen op gr / ml / fl.oz /lb. Erg handig. Erg plat, makkelijk op te bergen. Ondergrond moet vlak zijn anders weegt hij niet. Als je een bakje voor het wegen gebruikt, moet je eerst het bakje erop zetten en dan pas aan zetten. En dan kiezen welke eenheid je wilt hebben. Erg nauwkeurig. Als ik nu 100 gr spaghetti nodig heb dan wordt het geen gram meer. Bespaart enorm. Makkelijk schoon te maken. Erg nauwkeurig. Kan in de keukenla. Gebruikt echter wel 2 CR2032. Hoe zuinig hij daarmee omspringt weet ik niet. Dat zou wel eens wat minder kunnen vind ik. Mijn personen weegschaal (beste keus) gebruikt er maar 1 van en gaat jaren mee.

 • uit Assen op 06 december 2015:

  Dit is een heel fijne weegschaal! Ik heb hem van mijn kinderen gekregen voor Sinterklaas en hij werkt heel fijn. Met het lichtgevende LCD Display is het heel makkelijk af te lezen hoeveel iets weegt en de doorweegfunctie is ook erg handig. Strak design, lekker plat, dus makkelijk op te bergen en daardoor ziet het er heel luxe uit. Heel erg tevreden met de weegschaal!

 • uit Hoorn op 01 september 2015:

  Deze weegschaal is heel fijn in gebruik. Hij is licht, plat en neemt dus weinig ruimte in. Hij weegt tot 5 kilo en met name de doorweegfunctie is erg prettig. Geen ingewikkelde functies, echt alleen wat je nodig hebt. Heel prettig. De kinderen kunnen ons dus goed blijven helpen want ook die begrijpen deze weegschaal. Het uiterlijk van deze weegschaal is daarnaast ook nog eens erg mooi!

 • uit Groningen op 18 juni 2015:

  De vorige weegschaal (ander merk) had het begeven. Deze is echt heel mooi. Zowel om te zien, maar vooral vanwege gebruiksgemak. Onze vorige weegschaal had een lcd display zonder verlichting. Bij dit apparaat kan je heel duidelijk de waarde aflezen. Gelukkig niet allemaal moeilijke snufjes die je in de praktijk toch nooit gebuikt. Doorweegfunctie is natuurlijk we een veel gebruikte optie.

Naar boven