• visual 2 - keukenweegschalen


Leuk, een nieuw recept proberen. Alleen hoe weet je zeker dat je precies genoeg kruiden, bakpoeder of walnoten gebruikt? Soms komt dat nu eenmaal heel precies. Een Inventum keukenweegschaal kan tot 10 kg wegen en is tot op de gram nauwkeurig. Moet je voor één recept van alles wegen? Onze weegschalen hebben er een handige truc voor. Vanaf nu lukt ieder recept!
Een goede keukenweegschaal is een must voor elke keukenprins of prinses. Een weegschaal van roestvrijstaal of met glas, voor elke keuken heeft Inventum wel een passend design. Door het platte design zijn de keukenweegschalen eenvoudig op te bergen in een keukenla.

Met Inventum keukenweegschalen maak je 't moment!

Doorweegfunctie

Met de tiptoetsen kun je de maateenheid eenvoudig wijzigen. Het gewicht wordt digitaal weergegeven. De doorweegfunctie zorgt ervoor dat je snel en simpel alle ingrediënten achter elkaar kunt toevoegen en wegen. Na het wegen van het eerste ingrediënt zet je de weegschaal weer op nul en kun je het volgende ingrediënt toevoegen. 

Automatische uitschakeling

Om batterijen te besparen schakelen de Inventum keukenweegschalen na circa 60 seconden automatisch uit. Zo kun jij gewoon verder gaan met koken of bakken!

Anti-vingerafdruk coating

Bij keukenweegschalen met anti-vingerafdruk coating worden vingerafdrukken op de weegschaal voorkomen. 

ws330-detail-4-jpg

Kookwekkerfunctie

De Inventum keukenweegschaal WS330 is tevens te gebruiken als kookwekker. Hoe handig is dat? De kookwekker kan worden ingesteld van 0 tot 199 minuten. 

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

maandag
10:00 - 17.00u

di t/m vrij
08.30 - 17.00u

 
Naar boven