• visual 2 - airco's en ventilatoren

3-in-1 functie

De airco's van Inventum zijn multifunctioneel. De airco heeft naast koelen ook nog 2 andere functies. Zo kan de airco gebruikt worden als ventilator door de luchtcirculatie, maar het kan ook ingezet worden voor lucht ontvochtiging.

BTU

Waar staat BTU voor? BTU staat voor British Thermal Unit en wordt gebruikt als een rekeneenheid van energie bij de koelcapaciteit van airconditioning. Tegenwoordig wordt energie vaak in Watt uitgedrukt. Door de BTU kun je eenvoudig zien voor welke ruimtes de airco geschikt is.

Ontvochtiging

De airco's van Inventum zijn ook geschikt om de lucht te ontvochtigen. De airco's ontvochtigen tot 28 liter per dag. De airconditioner stelt automatisch de temperatuur in op de huidige kamertemperatuur minus 2°C, zo maak je het gelijk een stuk aangenamer in huis en is benauwdheid verleden tijd!

Schoonmaken van de airco

Zet voordat u uw airconditioner wilt reinigen het apparaat uit en verwijder de stekker uit het stopcontact.

Het reinigen van de buitenkant
Reinig de buitenkant van het apparaat met een vochtige doek of spons. Indien noodzakelijk kunt u de buitenkant van het apparaat met behulp van een mild afwasmiddel reinigen.

  • Gebruik geen agressieve of schurende schoonmaakmiddelen om het apparaat te reinigen.
  • Droog de buitenkant van het apparaat.
  • Dompel het apparaat, het snoer of de stekker nooit in water of een andere vloeistof onder.

Het reinigen van het luchtfilter
Om de airconditioner optimaal te laten functioneren, adviseren wij om het luchtfilter elke 2 weken te reinigen. Het luchtfilter kan namelijk verstopt raken met stof en vuil.

  • Trek het luchtfilter uit de luchtinlaat aan de zijkant van het apparaat.
  • Reinig het luchtfilter met een zacht reinigingsmiddel in lauwwarm water (ca. 40°C) en laat het aan de lucht drogen. Leg het luchtfilter niet in de zon of op de verwarming om te drogen.
  • Schuif het luchtfilter terug. Controleer of deze volledig droog is voordat de airconditioner weer gebruikt wordt.

Het reinigen van de ventilatieroosters
Om de airconditioner optimaal te laten functioneren, kunt u de ventilatieroosters reinigen met behulp van een stofzuiger met een zachte borstelzuigmond.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven