vvw6020a.jpg
Vergrootglas
Video
vvw6020a.jpg
vvw6020a-doorsticker.jpg
vvw6020a-giftbox.jpg
vvw6020a-detail-1.jpg
vvw6020a-detail-2.jpg
vvw6020a-detail-3.jpg
vvw6020a-detail-4.jpg
vvw6020a-detail-5.jpg
vvw6020a-detail-6.jpg
vvw6020a-detail-7.jpg
vvw6020a-detail-8.jpg
vvw6020a-detail-9.jpg
vvw6020a-energie-label.jpg

Vrijstaande vaatwasser

VVW6020A

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6020A is geschikt voor 12 couverts en heeft een in hoogte verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 11 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma's, waaronder een ECO stand en een intensief stand voor erg vuile vaat. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma 3, 6, 9 of 12 uur uitstellen. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

 • 6 programma's.
 • energieklasse A++
 • geschikt voor 12 couverts
Adviesprijs:
329,-
Waar is de VVW6020A te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken vaatwasser

Energieklasse: A++
 
Aantal programma's: 6
 
Aantal couverts: 12
 
Bestekvoorzieningen: mandje
 
Optie voor halve belading: ja
 
Uitgestelde start: 3, 6, 9 of 12 uur
 
Aquastop: ja
 
Aantal kopjeshouders bovenkorf: 1
 
In hoogte verstelbare bovenkorf: ja
 
Neerklapbare rekjes onderkorf: ja
 
Indicatie zout en glansspoelmiddel: ja
 
Droogsysteem: restwarmte
 
Materiaal kuip: rvs
 
Aantal sproeizones: 2
 

Technische gegevens vaatwasser

Kleur korven: antraciet
 
Afmetingen (hxbxd): 85 x 60 x 60 cm
 
Maximum temperatuur: 65°C
 
Aansluitwaarde: 2100 watt
 
Waterverbruik per cyclus: 11 liter
 
Energieverbruik per cyclus: 0,91 kWh
 
Geluidsniveau: 49 dB
 

Aanvullende kenmerken vaatwasser

Taal bediening: Nederlands
 
Kleur: wit
 
Verwarmingselement: geïntegreerd
 

Handleidingen en documentatie van VVW6020A

 
 • Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een nieuwe vaatwasser?

  Het is belangrijk om eerst te bedenken hoe groot de vaatwasser moet zijn, hoeveel programma’s deze heeft. Of u een energiezuinige vaatwasser zoekt die weinig water verbruikt en hoeveel lawaai deze mag maken. Let dan bij uw keuze op het formaat, energieklasse, waterverbruik, geluidsniveau, grootte en tot slot aantal couverts (eetgerei per persoon) van de vaatwasser.

   
 • Voor welke type vaatwasser kan ik het beste kiezen?

  -    Dat hangt af van het aantal personen in uw huishouden en hoeveel vuile vaat u heeft.

  -    Een opzetvaatwasser is groot genoeg als u alleen of met zijn tweeën woont, dit is geschikt voor 6 couverts*.

  -    Als uw huishouden bestaat uit 3 tot 4 personen kunt u kiezen voor een vrijstaande vaatwasser met een breedte van 45 centimeter. Een smallere vaatwasser heeft ruimte voor 9 tot 10 couverts*.

  -    Als u een goot huishouden heeft of dagelijks veel vuile vaat heeft kunt u kiezen voor een vrijstaande vaatwasser met een breedte van 60 centimeter. In deze brede en ruime vaatwassers passen 12 tot 15 couverts*. 

  * 1 couvert is een set tafelbenodigdheden (bord, bestek, glas, enz) voor 1 persoon.

   
 • Welke programma’s heeft een vaatwasser?

  -    Vaatwassers beschikken over verschillende soorten programma’s.

  -    Standaardprogramma/Dagelijkse programma: Dit is geschikt voor normaal vuile vaat die niet ingedroogd is.

  -    Automatische programma: Bij deze programma past de vaatwasser vanzelf de temperatuur en het watergebruik aan. Dit hangt af aan de vuilheid van de vaat.

  -    Eco-programma: Dit is een zuinig programma dat minder energie en water verbruikt dan het standaardprogramma. Dit programma duurt wel langer dan de meeste programma’s.

  -    Intensief programma: Dit programma is geschikt voor erg vieze vaat en gebruikte potten/pannen. Dit programma gebruikt vergeleken met de andere programma’s veel water en energie.

  -    Kort/snel programma: Dit programma is bedoeld voor niet erg vieze vaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 30 of 50 minuten lange programma.

  -    Halve belading: Deze functie zorgt er voor dat er kleine hoeveelheden vaat gewassen kunnen worden. De vaatwasser houdt rekening met de lege ruimte en is hierdoor eerder klaar. Met de halve belading functie wordt er minder stroom en water verbruikt dan bij de meeste programma’s. Meestal plaatst u met deze functie de vaat in het bovenste rek.

   
 • Wat zegt het energielabel over een vaatwasser?

  -    Vanaf 1 maart 2021 is er een nieuwe energielabel voor vaatwassers. Deze loopt van A tot G. De plusjes die voorheen werden gebruikt zijn verdwenen. Een voorbeeld, de huidige energielabel G was voorheen A+.

  -    Het energielabel is gebaseerd op het energieverbruik van het eco-programma.

  -    Op de nieuwe energielabel van de vaatwassers staat het energieverbruik per 100 cycli en waterverbruik per vaatwasbeurt. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het energie- en waterverbruik van uw vaatwasser.

  -    In het algemeen zijn energiezuinige vaatwassers wat duurder in aanschaf. Op lange termijn zal dit wel veel energie en geld besparen tegenover een goedkopere en minder zuinige vaatwasser.

  -    Draai altijd een volle machine en kies voor de eco-programma als u zo veel mogelijk energie wilt besparen. De eco-programma duurt in het algemeen langer dan de andere programma’s.

   
 • Wat zegt het geluidsniveau over een vaatwasser?

  Het geluidsniveau van een vaatwasser wordt uitgedrukt in dB (decibel). Hoe lager het aantal decibel, hoe stiller de vaatwasser is.

  -    49 dB of meer: Categorie luid.
  -    46 dB tot en met 48 dB: Categorie normaal. 
  -    45dB of minder: Categorie stil. 
   
  De meeste mensen willen een stille vaatwasser die niet hoorbaar is in de woonkamer. Als u geen last wilt hebben is het aan te raden om een stille vaatwasser te nemen. Er zijn ook zeer stille vaatwassers met een geluidsniveau van maar 39 dB.

   
 • Wat zijn handige eigenschappen van een vaatwasser?

  -    Vaatwassers hebben meerdere eigenschappen die het gebruik makkelijker maken.

  -    Halve belading: Dit is een handige functie als u de vaatwasser ook wilt gebruiken wanneer u weinig vuile vaat heeft. Dit zuinige programma is snel klaar vergeleken met de gebruikelijke programma’s.

  -    Besteklade: Een vaatwasser met een besteklade is erg handig. Uw bestek wordt beter schoon en het is makkelijker in te ruimen. Ook heeft u meer ruimte onderin omdat er geen bestekmand is die ruimte inneemt.

  -    Resttijdindicatie: Sommige vaatwassers geven aan hoe lang het programma nog duurt.

  -    Startuitstel: Met de uitgestelde start kunt u de vaatwasser op een tijdstip laten beginnen die u goed uitkomt.

   
 • Welke droogtechnieken hebben vaatwassers?

  Onze vaatwassers hebben verschillende systemen om de schone vaat te drogen.

  -    Actief: Het actief droogsysteem zuigt koude lucht aan om de schone vaat goed te drogen.

  -    Super actief: Dit droogsysteem zuigt nog meer koude lucht aan, waardoor de condensatie in de vaatwasser vermindert en de vaat er nog droger uitkomt.

  -   Turbo: Het turbo droogsysteem zorgt voor luchtcirculatie in de vaatwasser en vermindert daarmee stoom in de machine. Dit droogsysteem geeft het meest optimale droogresultaat.

   

Productsheet van VVW6020A

Onderdelen en accessoires van VVW6020A

Service & Garantie

5 jaar garantie
Dé zekerheid voor langdurig gebruiks-plezier. lees verder
omruilservice
Omruilservice
Omdat je dírect een oplossing van ons mag verwachten. lees meer
oer_hollands
Oer Hollands
Meer dan 100 jaar thuis in het Nederlandse huishouden. lees meer

Klanten Reviews (VVW6020A)

Gemiddelde beoordeling (77 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,40
Voldoet aan de verwachting: 9,27
Mogelijkheden: 9,29
Uiterlijk / Design: 9,09
 • uit nieuw vennep op 10 maart 2021:

  deze vaatwasser 3,5 jaar gelden gekocht.
  in het begin geen probleem, maar nu moeten we de vaatwastabletten in de machine gooien! Als we ze in het daarvoor bedoelde klepje doen begint de vaatwasser te brommen en een hoop herrie te maken.
  Hij wast niet altijd alles schoon, ondanks de 2 wekelijkse reiniging van de machine en het schoonmaken van de spoelarmen.
  Maar het allerergste is nog wel dat de korven roesten! de pinnen waar de borden tussenzitten breken gewoon finaal af omdat het ijzer helemaal verroest en verpulvert is!

  Kortom, voor een vaatwasser waarvan je verwacht zeker 5 jaar te kunnen doen, kom je mooi bedrogen uit! ondanks de mooie belofte van 5 jaar garantie!!!

 • uit Groningen op 11 mei 2020:

  Deze vaatwasser heb ik in 2018 aangeschaft, en in het eerste jaar hebben we hier direct al een storing mee gehad. Er bleek een lekkage te zijn in het apparaat, maar nadat de monteur is langs geweest was er 'niets te zien' en sindsdien werkt het apparaat vlekkeloos. Tot een paar weken geleden, toen hetzelfde probleem weer tevoorschijn kwam. Lekkage in het apparaat, en weer kon er niets gevonden worden door de monteur. Het zou aan de kraan liggen, die het overigens al 2 jaar probleemloos doet, en daarvoor ook al 4 jaar prima functioneerde voor ons wasmachine. Maargoed, kraan vervangen en vervolgens een ander probleem, het afpompen werkte niet meer. Weer een monteur langs geweest, en deze gaf aan dat er voedsel bij de pomp was gekomen. Hoe dit kan is een raadsel, want er zitten 3 filters voor. Maar blijkbaar werken deze filters niet voldoende, en konden 2 maïskorrels en 1 halve cashewnoot alsnog bij de pomp komen en deze helemaal verstoppen. Nadat dit verwijderd was (letterlijk 5 minuten werk), bleek dit buiten de garantie te vallen. En of ik even €90,- wilde aftikken per pin.

  Wat moet je dan doen? Elke dag eerst afwassen voordat je alles in de vaatwasser plaatst? Welk weldenkend mens doet dat nu? Ik ga toch ook niet eerst mijn kleren met de hand wassen voordat ik ze in de wasmachine doe? Of kleren laten drogen op het droogrek voordat ze in de wasdroger gaan?

  Ik weet wel, ik koop nooit meer een Inventum apparaat. Leuk hoor, 2 jaar fabrieksgarantie, en 5 jaar 'aanvullende garantie', maar als puntje bij paaltje komt kost het altijd geld. Wel een goed bedacht verdienmodel. Goedkope apparatuur, en verdienen aan monteurs.

 • uit opeinde op 16 oktober 2019:

  Machine is gekocht juni 2016 Binnen 3 jaar zijn de korven onderhevig aan roest.Wast niet altijd even schoon.

 • uit heerlen op 16 mei 2019:

  prima apparaat

 • uit Moordrecht op 13 februari 2019:

  De vaat is schoon EN droog.
  Zo goed droogt die dure vaatwasser van mijn dochter niet haha.

 • uit Almelo op 19 januari 2019:

  Een super vaatwasser, ziet er top uit.
  Wat een super service, 2 jaar volledig omruil garantie.
  En naar 2 jaar, 3 jaar nog een super service... wie doet je wat.
  Ik raad hem echt aan, alleen al om de goede service.????????‍♀️

 • uit Deventer op 20 december 2018:

  Prijs kwaliteit prima
  Voldoet aan verwachting 3 sterren omdat het erg jammer is dat de waterslang en de afvoerslang te kort waren, waardoor helaas onvoorzien toch nog extra kosten.
  De mogelijkheden volstaan qua gebruik prima voor mij.
  Hij is prettig en rustig voor het oog.

  Voor andere geïnteresseerden: Als de vaatwasser links van het keukenblok geplaatst moet worden,(keukenblok van in totaal 3 kastjes en de aansluiting en afvoer zitten in het midden van het keukenblok kunt u er beter gelijk rekening mee houden dat beide slangen verlengd moeten worden.- plus klemmen om de slangen goed vast te zetten - wat samen een meerprijs geeft van rond de 30 euro)

 • uit Anna Paulowna op 26 september 2018:

  Na ruim 20 jaar een nieuwe vaatwasser nodig.
  Deze Inventum bleek een goede keus qua prijs/prestatie verhouding.
  Even wennen aan een andere indeling en programma instelling maar nu superblij met deze vaatwasser!!!

 • uit Herentals op 17 september 2018:

  Toestel is AF
  Prijs kwaliteit ongehoord
  Al wat je nodig hebt
  Nooit meer met hand afwassen
  Asjemenou jong oer Hollands lekker ding zoals mijn vrouwtje die wast mij is veel plezanter dan afwas

 • uit eindhoven op 10 september 2018:

  doordat onze oude vaatwasser stuk is gegaan. en na wat uren onderzoeken. kwam voor ons deze als beste eruit. tot nu toe top...doet wat ie moet doen rn is lekker stil

 • uit Laakdal op 03 augustus 2018:

  Van mij krijgt deze vaatwasser een 10 over de hele lijn.
  Heb hem nu een weekje in mijn bezit en kan enkel positief zijn.
  Het geluid tijdens de afwasbeurt is echt stil. Je hoort af en toe wel eens de afvoer, maar dat is normaal denk ik. Ik heb een open keuken en kan gewoon op normaal volume tv kijken.
  Het resultaat van de vaat is heel goed. Zelfs op economische stand maakt hij alles netjes proper. Het signaal aan het einde van de cyclus is ook een leuk extraatje.
  Kort samengevat is het een degelijk toestel voor een meer dan degelijke prijs.

 • uit Oostende - Belgie op 01 juli 2018:

  Nadat onze vorige machine de geest gegeven heeft, moesten wij dus op zoek naar een nieuwe. Liefst eentje zonder al te veel toeters en bellen, want dat is toch maar het eerste wat stuk gaat. Zo kwamen we uit bij deze van Inventum. Simpel maar toch degelijk design. vlotte bediening en eenvoudig in gebruik. Als gezin van 4 met 2 kleine kinderen hebben we toch redelijk wat vaat. De laadruimte onder is zeker voldoende voor alle borden en wat potten en pannen. Ook boven kunnen we alle glazen weg alsook de ontbijtkommen en zo. Handig bestekmandje voor vlot in en uitladen. Alle producten zijn makkelijk bij te vullen indien nodig. De programma duur is naar behoren en zeker niet te lang. Het resultaat is zoals gewenst. Dit is zeker een aanrader.

 • uit Baflo op 28 juni 2018:

  mooi uitziend en zuinig in gebruik en 5 jaar garantie, wat wil je nog meer.
  en hij doet heel goed zijn werk, kan niet anders zeggen dan dat we een goede keuze (aankoop) hebben gemaakt. een volgende product wordt zeker een inventum.

 • uit Amsterdam op 22 juni 2018:

  I just bought this product and i'm very happy with it, great price and great product. jackpot !!

 • uit Westervoort op 17 juni 2018:

  Een van de goedkoopste vaatwassers, maar een prestatie die niet onder doet aan mijn vorige vaatwasser van een ander hoog aangeschreven merk. Vooral het energielabel van A is boven alle verwachtingen. Na mijn eigen meting blijkt dat de vaatwasser nóg energiezuiniger is dan in de handleiding staat aangegeven.
  Verder een mooi design, veel opties en eenvoudig te onderhouden. Het enige nadeel dat ik ben tegengekomen is dat onze grotere borden niet goed passen.

 • uit Veghel op 16 juni 2018:

  Na een tijdje zonder vaatwasser te hebben gezeten, nu eindelijk weer een vaatwasser die goed aan onze behoefte voorziet. De vaatwasser heeft gemakkelijke gebruiksopties en wast de vaat zeer goed schoon.
  Vooral de glazen viel ons op hoe mooi schoon en helder deze waren.
  Daarbij nog een pluspunt dat deze in de categorie A valt.

  Een echte aanrader als je niet zo van al die poespas houd.

 • uit Bussum op 22 mei 2018:

  Goede en zuinige vaatwasser voor niet veel geld. Onze oude vaatwasser werkte niet meer en na een korte zoektocht zijn we uitgekomen op de Inventum VVW6020A. Er past veel afwas in en de vaat komt er goed schoon uit. Het normale programma is niet supersnel, maar we hebben liever een zuinige en goede wasser dan een snelle. Strak design, maakt niet teveel lawaai en goed resultaat.

 • uit Eindhoven op 19 april 2018:

  Goed product. Vaat komt er super schoon uit

 • uit Wageningen op 18 april 2018:

  Prima vaatwasser. Hij doet wat hij moet doen en maakt niet overdreven veel geluid. Ik blijf elke dag nog hardnekkig naar de afwasborstel grijpen, tot ik me bedenk dat ik een vaatwasser heb. EEN VAATWASSER. (dat was vroeger alleen iets voor heel burgerlijke mensen. Help.)

 • uit rotterdam op 09 april 2018:

  goed en degelijk apperaat.Zeker een aanrader.goede handleiding dus niet moeilijk om mee te werken een kind kan de was doen in dit geval de vaatwas

 • uit Leeuwarden op 19 maart 2018:

  Oude vaatwasser heeft het ineens begeven. Naar even zoeken kwam ik bij deze vaatwasser van Inventum.
  Geweldige vaatwasser met sublieme prijs/kwaliteitsverhouding. Als deze het net zo lang uithoud als mijn vorige dan ben ik er superblij mee. De eerste indrukken zijn zeer goed

 • uit Maastricht op 07 maart 2018:

  Pluspunten:
  Prijs kwaliteit is goed. Makkelijk in gebruik. Vele mogelijkheden.

  Minpunten:
  Ik zet de machine altijd op ECO stand, echter ik heb op deze stand vaker het gevoel dat niet alles mooi droog wordt, voornamelijk de glazen. Daarnaast laat het bakje waar het vaatwasblokje inzit vaker los, waardoor ik na een wasbeurt soms het blokje nog half in de wasmachine zie liggen.

 • uit Sappemeer op 18 februari 2018:

  Goede prijs kwaliteit verhouding.
  Maakt goed schoon, aangekoekte ovenschalen worden perfect schoon d.m.v. het intensieve programma.
  Kortom, een goede vaatwasser voor een goede prijs.

 • uit Zevenaar op 06 februari 2018:

  Prachtige vaatwasmachine en voor een leuke prijs en doet het perfect.

 • uit Dilsen-Stokkem Belgie op 10 januari 2018:

  Onze vaatwasser was stuk, na een tijdje zoeken om een nieuwe, kwamen we uit bij een Inventum, via Cool Blue.Wij zijn uiterst tevreden over dit product, het overtreft zelfs onze verwachtingen. Ook de jongens van Cool Blue, voor de goede service. Bedankt mensen

 • uit Oss op 08 december 2017:

  Ben er heel erg blij mee. Makkelijk en duidelijk in het gebruik.En staat nog
  eens mooi in mijn keuken.
  Heb hem cadeau gekregen van mijn kinderen met Sinterklaas, heb nog nooit zo'n
  fijne Sinterklaas gehad om nooit te vergeten.
  Ik ben 79 jaar en woon alleen (Weduwe).Groetjes Corry

 • uit Landgraaf op 25 november 2017:

  Wij hebben deze vaatwasser gekocht omdat we op zoek waren naar een goede maar goedkope vrijstaande vaatwasser. Omdat er in onze tijdelijke woonsituatie geen mogelijkheden tot een inbouwvaatwasser bestaat gingen we op zoek naar vrijstaande vaatwasser voor een zacht prijsje.

  Via diverse review websites kwamen we steeds maar terug op deze Inventum vaatwasser. Je gaat natuurlijk toch twijfelen, het is geen Bosch, geen Siemens maar toch krijgt hij uitstekende reviews. Uiteindelijk zijn we via de adviseur bij BCC ook weer bij deze vaatwasser uitgekomen. Het lage prijskaartje, de 5 jaar garantie, de uitstekende reviews en het hollandse tintje hebben ons uiteindelijk over de streep getrokken.

  De vaatwasser is netjes op tijd bezorgd waarna hij al snel zijn eerste wasje afwerkte. Uitstekend resultaat, dat mag gezegd worden.
  Na een gezellige avond met genoeg pannen en borden die voor hem klaarstonden weigerde hij echter mee te werken. De aan/uit knop had de geest gegeven, met geen enkele mogelijkheid wilde hij nog voor ons voor stralende vaat zorgen.
  De volgende dag is dit probleem direct opgelost door BCC door het opsturen van een nieuwe Inventum vaatwasser.
  Je gaat toch twijfelen, heb ik nou echt een stukje prul gekocht?
  Toch gingen we weer voor hetzelfde model, en dat stelt niet teleur.
  Waarschijnlijk hebben we de 1e keer gewoon pech gehad, de nieuwe vaatwasser werkt tot op heden perfect.

  De vaatwasser doet eigenlijk alles wat je mag verwachten van een moderne vaatwasser. Het ECO programma duurt dan wel wat langer (vanwege het langzamer -dus zuiniger- verwarmen van het water) maar dat drukt de pret niet, het resultaat is prima. Een aangekoekte bodem van een pan met boerenkool is geen probleem voor het 'normale' programma. Intensief hebben we nog niet eens hoeven te gebruiken!
  Droogheid en glans is goed, gebruik uiteraard wel goed glansspoelmiddel en goed vaatwasmiddel.
  De geluidsproductie is prima, je hebt er weinig last van ook al staat hij direct naast de keuken in de bijkeuken.

  Natuurlijk is een display met resterende tijd en andere fancy zaken leuk maar daar betaal je ook voor. Deze vaatwasser doet, zeker voor dit geld, meer dan goed zijn best. Een aanrader!

 • uit Nijkerk op 24 november 2017:

  Altijd goed een product van eigen bodem aan te schaffen
  Nederlandse degelijkheid. Garantie termijn zegt wat over het product dit ga je niet zomaar doen ik hoop er jaren plezier en gemak van te hebben.
  het merk natuurlijk lang bekend vandaar ook mijn keuze hier op gevallen
  ook de prijs sprak me aan.

 • uit Mussel op 15 november 2017:

  Ik heb een dag na de bestelling mijn Inventum vaatwasser ontvangen.
  De heren waren vriendelijk en beleefd. Het product heb ik besteld bij bol.com.

  Verder de zelfde dag de vaatwasser in gebruik genomen,Het is een zeer gebruiksvriendelijke apparaat de bediening is simpel maar toch uitgebreid en een goede rek verdeling loopt ook soepel.

  De 1e vaat heb ik op eco stand gedaan moet zeggen de vaat kwam er perfect schoon uit en zelfs de glazen melkflessen waren op een druppel na droog, dat was met mijn vorige vaatwasser toch wel anders.
  De vaatwasser heeft geen indicatie tijd, maar gaat wel vanzelf uit na zijn programma.

  Kortom een goede machine, goede prijs en na registratie niet 2 jaar garantie maar zelfs 5 jaar zonder daar extra voor te betalen !!!

 • uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 14 november 2017:

  Pas een paar dagen in gebruik. Ik vind het een geweldig apparaat. Ik zet na gebruik de vaatwasserdeur na 15-20 minuten op een kier,dan komt er in ieder geval geen stoom meer vrij, alleen warmte en dan krijg je geen condensvorming in het apparaat. De vaat is dan mooi droog. Werkt prima!
  Tevens telefonisch contact opgenomen met de Klantenservice met een verzoek. Ik ben fantastisch geholpen en met het resultaat was ik helemaal gelukkig! Mijn complimenten!

 • uit SLIEDRECHT op 13 november 2017:

  uitstekende vaatwasmachine met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  Doet wat er van gevraagd wordt.Tevens is er 5 jaar garantie op deze machine.
  Andere merken kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

 • uit Waddinxveen op 23 oktober 2017:

  Vóór deze machine hadden wij een drie in een toestel van Candy. Een kleine afwasser gecombineerd met een oven en gaskookplaat in één. Maar met kinderen en kleinkinderen is dat toch te klein gebleken. Na goede oriëntatie via Coolbleu deze machine gekocht en wat kan je daar veel in kwijt zeg. Eén hele dag familie kan je makkelijk in één keer schoonkrijgen met de vuile pannen erbij. En op mijn slimme energiemeter kan ik zien hoe zuinig de machine met energie is. Wij kunnen ons geluk niet op. Wel wat kleine opstartprobleempjes gehad maar de telefonische support van Inventum is ronduit geweldig en zelf een monteur is zonder dralen langsgeweest en heeft wat details aangepast en opgelost. Toch mooi hoe in een keer een merk als Inventum onze favoriet kan worden.

 • uit Halle op 10 oktober 2017:

  Prima machine, wast goed, plastic droogt niet zo goed, maar dat deed onze vorige veel duurdere machine ook niet zo goed, het materiaal van de rekjes voelt ook lichter aan. Na 2 Bosch vaatwassers gaan we nu voor deze. Tot op heden geen klachten. Wel aan denken dat je hem registreert voor de extra lange (5 jaar) garantie.

 • uit Boxmeer op 21 september 2017:

  Ziet er een stuk degelijker uit dan mijn vorige vaatwasser. De bediening is simpel maar toch uitgebreid. Handleiding is duidelijk en in goed Nederlands geschreven. Tot nu toe niets dan lof.

 • uit Hilversum op 16 september 2017:

  Na jaren trouwe dienst gaf hij er de brui aan. Ondank onze goede zorgen en zo nu en dan wat extra aandacht. Dus op zoek naar een nieuwe en die was gelukkig snel gevonden. Deze heeft goede referenties en zal zijn taak naar behoren vervullen. Dolblij zijn wij met onze nieuwe Inventum vaatwasser.

 • uit Amersfoort op 05 september 2017:

  We waren ons al een tijdje aan het oriënteren op een nieuwe vaatwasser, want onze oude Bosch was inmiddels 19 jaar oud. De nieuwe vaatwassers zijn inmiddels stukken zuiniger dan die van ons, maar hij deed het wel nog steeds en het is toch wel een uitgave, dus we stelden de koop steeds maar uit. Toen echter onlangs onze oude vaatwasser er mee ophield en letterlijk ontplofte, moesten we wel! Was op dat moment wel even schrikken, een geratel, een knal, rook uit de deur en de schakelaar in de meterkast die omsloeg ... weten we in ieder geval dat dat werkt!
  We keken eerst opnieuw naar een Bosch, maar toen viel ons oog op deze Inventum. Veel goede reviews erover gelezen en toen besloten hem te kopen, mede ook vanwege de prijs en de 5 jaar garantie van Inventum.
  We hebben hem nog niet lang, maar zijn er super blij mee. Hij is zuinig in gebruik, zowel water als stroom. Hij is ook stil, sowieso stiller als we gewend waren. Het aantal programma's is voor ons voldoende, we gebruiken meestal het eco of spoelprogramma. Ook gebruiken we de uitgestelde start, zodat we nog zuiniger afwassen met nachtstroom. Bij opstaan is de vaat klaar en is ook goed droog.
  We hebben deze vaatwasser gekocht bij Coolblue, werd al na een dag bezorgd en we werden goed geïnformeerd over het tijdstip van bezorgen. Onze oude Bosch werd omgeruild voor een nieuwe Inventum, ze namen hem direct mee, fijn dat we het afvoeren niet zelf hoefden te regelen.
  We hopen heel wat jaren veel plezier van onze nieuwe vaatwasser te hebben!

 • uit KlundertKlundert op 02 september 2017:

  na twee jaar tobben eindelijk weer een schone vaat en weer stoom van warm water in de lucht zeer goeide simpele en gebruiks vriendelijke vaatwasser die doet wat hij moet doen namelijk veel schone vaat leveren top machine

 • uit VALKENBURG LB op 31 augustus 2017:

  Prima machine. Vanaf de eerste wasbeurt dik en dik tevreden !!!!!!!

 • uit Den Haag op 06 augustus 2017:

  Na 17 jaar werd het echt tijd om onze vaatwasser te vervangen. Na veel speurwerk gekozen voor deze Inventum. Het is een geweldig apparaat. Veel mogelijkheden en ziet er ook nog eens goed uit. Het lijkt wel of al de reviews alleen maar positief zijn maar dat is dan ook terecht. Schone en droge vaat en ook nog lekker stil. Prijs en kwaliteit gaan hier echt hand in hand echt een aanrader

 • uit Leiden op 02 augustus 2017:

  Deze vaatwasser gekocht via dekeukengroothandel (op bol.com) en vanaf heb er geen seconden spijt van gehad. De machine werd netjes geplaatst en werkt uitstekend. Heb hem nu een paar keer gebruikt en ben nog geen enkel min punt te gekomen. Werkt perfect en is voelt stevig aan.

 • uit Den Haag op 18 juli 2017:

  Ik heb een dag na de bestelling mijn Inventum vaatwasser ontvangen.
  Keurig netjes afgeleverd, en oude vaatwasser meegenomen. De heren waren vriendelijk en beleefd. Ik kan een ieder aanbevelen.
  Bestel bij Coolblue B.V.Oostplein 97,3011KW Rotterdam.

 • uit Vleuten op 04 juni 2017:

  Wij zochten een stille vaatwasser omdat deze in onze aangepaste woning in de kamer staat en zijn daarvoor bij deze inventum vaatwasser terecht gekomen die perfect aan onze verwachting voldoet, duidelijk, makkelijke, Nederlands talig, stil en ziet er strak en netjes uit. Ook heel makkelijk te bedienen, in- en uitruimen door mijn vrouw die in een rolstoel zit. Kortom perfect en hopen hier lang mee te mogen doen.

 • uit Geleen op 30 mei 2017:

  Heel tevreden met mijn vaatwasser. Doet prima en stil zijn werk. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn het verstelbare bovenrek. Ruim voldoende bestekbakje. Goede en duidelijke Nederlandstalige handleiding.

 • uit Anna paulowna op 20 mei 2017:

  Een fijne machine voor een hele goede prijs. Als deze net zo lang mee gaat als mijn oude ben ik blij!

 • uit Maasbracht op 24 april 2017:

  Fijne vaatwasser. Goed uiterlijk met ruime lichtgewicht rekken, om de afwas in te zetten.
  Alleen het wasmiddelbakje maakt een knal als die openklapt. Verder een rustige machine.

 • uit leusden op 22 april 2017:

  goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet de stilste maar wast super. voor deze prijs een prima machine!

 • uit Veghel op 21 april 2017:

  Zeer goede vaatwasser, ruim van binnen en veel mogelijkheden om borden, pannen en glaswerk te plaatsen.
  Machine is vrij stil, en ook nog eens behoorlijk zuinig.
  Al met al een zeer goed product voor een prima prijs!

 • uit Leeuwarden op 17 april 2017:

  Prachtige vaatwasser met een super goed vaatwasresultaat. Prijstechnisch zeer gunstig voor een degelijke machine. Echt een aanrader voor ieder gezin.

 • uit Rotterdam op 12 april 2017:

  Ik ben tevreden en blij met de vaatwasser van het merk Inventum-Ned.fabrikaat.
  De prijs was laag,dus vroeg ik mij eerst af:Is het wel een goede machine?
  Na 2 maanden kan ik zeggen:Ja,wast perfect,heeft div.programma,s.
  Een aanrader!

 • uit Hoorn op 22 maart 2017:

  Ik ben zeer tevreden over de VVW6020A Vaatwasser van Inventum, mooi design, stil en het wasresultaat is supergoed. Deze vaatwasser is goed geprijst en wat mij betreft een aanrader!

 • uit NIEUW-SCHOONEBEEK op 19 maart 2017:

  Ik vind de vaatwasser een goede prijs hebben, is geluidloos, wast goed, veel mogelijkheden, ziet er goed uit.

  Klein minpuntje; kan geen tijdsindicatie zien

 • uit Utrecht op 27 februari 2017:

  Mooi compleet voor zijn geld maar niet de stilste. Qua uiterlijk prima, het aansluiten is een makkie en de bediening is intuïtief.
  Helaas kan het geluid (piepjes) nu niet uit, dat is jammer.

 • uit Arnhem op 17 februari 2017:

  Heb al diversen merken afwasmachines versleten,maar nu toch positief verrast door deze machine die in alle opzichten zich in het goede onderscheidt van de voorgaande niet alleen in de prestaties die hij levert,maar zeer zeker ook door zijn aangename prijs.
  Een echte aanrader voor zowel eerste als vervangende aanschaf,hier wordt de leus: Inventum veilig en vertrouwd,weer ëens bewaarheid.

 • uit Huizen op 14 februari 2017:

  Prima vaatwasser, ziet er keurig uit, maakt goed schoon, het geluidsniveau is meer dan prima, energiezuinig, veel programma's en dat voor die prijs!
  Niet te vergeten dat je gewoon 5 jaar garantie erbij krijgt!
  Wij zijn zeer tevreden.

 • uit Amsterdam op 06 februari 2017:

  Erg blij met deze vaatwasser, het is echt een godsgeschenk. Hij wast goed, maakt ook goed alles droog. Er past verder voldoende in en de eco stand is voldoende om een vieze vaat te laten schoonmaken (pannen waren nog nooit zo schoon). Daarnaast genoeg programma's. Raad hem zeker aan, zeker voor deze prijs/kwaliteit verhouding. Met 5 jr garantie is het fijn om zekerheid te hebben over dit product.

 • uit Oud-Beijerland op 23 januari 2017:

  Deze vaatwasser is een echte aanrader! Hij past gewoon onder je aanrechtblad, terwijl je normaal al gauw een half inbouw moet aanschaffen, prachtige vaatwasser en maakt weinig herrie! Vaat is goed schoon, hij is zuinig in energie en de prijs ik ook nog eens mooi :) WAT WIL JE NOG MEER ;)

 • uit Heerlen op 22 januari 2017:

  Hij heeft een aantal zuinige programma's en is zeker stil.
  Eco programma droogt niet altijd even goed.
  De indeling vind ik niet fijn en zou niet mijn eerste keus zijn geweest.
  Zal volgende keer zeker wat langer zoeken.
  Niet een echte aanrader.

 • uit tegelen op 21 januari 2017:

  prijs en kwaliteit voor apparaat is helemaal oké. lekker zuinig en de vaat komt er goed uit. fijn dat je de rekken in het onderste gedeelte om kunt klappen zodat je er goed ook de grote pannen in kunt zetten. Ben er super tevreden over.

 • uit cuijk op 13 januari 2017:

  goede machine voldoende inhoud rustig prijs verhouding gunstig
  aanrader

 • uit Rotterdam op 01 januari 2017:

  Echt een aanrader. Prijs/kwaliteit prima. Lekker zuinig en kan veel aan. Super!

 • uit Leeuwarden op 29 december 2016:

  Kort maar krachtig, uitstekende kwaliteit prijsverhouding. Gewoon een goede vaatwasser.

 • uit Diepenheim op 27 december 2016:

  maakt weinig lawaai, eenvoudig in gebruik zeker een aanrader

 • uit Smilde op 23 december 2016:

  Ben zeer tervreden met de vaatwasser hij is stil en een goed was resultaat ,
  Voor die prijs echt een toppertje.

 • uit Steenbergen op 18 december 2016:

  Na jaren zonder vaatwasser geleefd te hebben toch maar 1 aangeschaft. Eindelijk een opgeruimde keuken.

  Wasmachine was makkelijk te installeren en ziet er kwa afwerking goed uit. Maakt niet teveel geluid en duidelijke instellingen. Ben tevreden over het product!

 • uit Voorburg op 13 december 2016:

  Dit hadden we veeeel eerder moeten doen,door sport en werk verschillende eet/vaatmomenten.nu alles in de vaatwasser(meteen een opgeruimde keuken),, deze is ruim genoeg om 1 keer per dag aan te zetten,alles echt perfect schoon zelfs de ovenschalen.
  ook de uitgestelde start is erg handig.en wat een rust,geen geharrewar wie de vaat heeft.
  m.a.w. echt een prima machine voor een goede prijs.
  een echte aanrader!!!

 • uit Hilversum op 12 december 2016:

  Goede prijs/kwaliteit vaatwasser! Veel programma opties. Aanrader.

 • uit Onstwedde op 02 december 2016:

  Na verhuizing dacht ik het zonder afwasmachine te kunnen doen. Nee dus! Vuile vaat in de keuken, gespetter met de afwasborstel en gezwaai met de theedoek. Oriëntatie op vaatwassers leverde mij de Inventum VVW 6020A op. Dat is een handige, makkelijk te bedienen machine met meer dan voldoende programma's. Degelijk en toch 5 jaar garantie, stil, zuinig en goed reinigend. Daar kan ik met de afwasborstel en teiltje nooit tegenop. Inventum, een door mij herontdekt Nederlands kwaliteitsproduct.

 • uit Nijeveen op 24 november 2016:

  Een degelijk vaatwasser voor een mooie prijs..... En dat met 5jaar garantie. Klasse!!!!

 • uit den haag op 02 november 2016:

  Erg tevreden voldoet aan alle verwachtingen,
  Veel ruimte van binnen en als de machine draait hoor je hem haast niet.
  Blij dat je ook een halve afwas kan doen.

 • uit Apeldoorn op 31 oktober 2016:

  Na diverse vaatwassers te hebben vergeleken viel onze keuze op de Inventum. In dit prijssegment de enige die we tegenkwamen met A en ook nog eens 5 jaar garantie. Over de duurzaamheid kunnen we nog niks zinnigs zeggen, maar hij voelt stabiel aan en de rekjes gaan gemakkelijk open en dicht. We zijn blij dat we niet meer met de hand hoeven af te wassen!

 • uit Beekbergen op 21 oktober 2016:

  Wij waren op zoek naar een vaatwasser voor ons vakantiehuisje. Wilden een vaatwasser die simpel te bedienen is. Hij hoefde niet groot te zijn en ook de prijs moest niet te hoog zijn. De ruimte is ons alleszins mee gevallen. Het verstelbare bovenrek is ideaal. Zo passen ook grote pannen onderin of eventueel grotere borden boven in.
  Het geluid niveau is ons absoluut mee gevallen. Net als in veel vaatwassers droogt plastic niet goed.

 • uit Rotterdam op 11 september 2016:

  Deze vaatwasser is nu 3 maanden in gebruik. De oude vaatwasser was overleden. De keuze op deze inventum is gevallen door een goede prijs in combinatie met een 5 jaar garantie. Dat in combinatie met dat dit een Oerhollands product is maakt dit een makkelijke keuze.

  De afgelopen 3 maanden heeft de vaatwasser ons niet in de steek gelaten. Zelfs moeilijke dingen als een lasagneschaal worden moeiteloos schoon. Prettig vind ik de manier waarop je de vaatwasser kan indelen. Hier is duidelijk over nagedacht.

  Eigenlijk zijn er maar 2 kleine dingen die beter kunnen.
  1. De vaatwasser piept meerdere keren als hij klaar is. Heb nog niet kunnen vinden hoe ik dit zou kunnen uitschakelen.
  2. Het klepje voor wijnglazen werkt bij ons niet in combinatie met hogere wijnglazen.

  Dit zijn echter dusdanig kleine dingen dat ik alsnog dik tevreden ben!

 • uit Harderwijk op 04 augustus 2016:

  mijn eerste vaatwasser en wat ben ik blij! Heel wat vaatwassers naast elkaar bekeken op internet en deze kwam er voor mij als beste uit. 's Middags besteld en de volgende ochtend had ik m al in huis! Een mooie machine en makkelijk in het gebruik. We zijn gelijk dikke vrienden :-) Goed gedaan Inventum!!!

 • uit Maastricht op 28 juli 2016:

  Inventum is voor mij een vertrouwd en degelijk merk dat ik al ken sinds mijn kindertijd (onderhand zo'n 50 jaar geleden dus dat zegt wat). Ik ben zeer tevreden over mijn vaatwasser. De display is heel simpel dus geen ingewikkelde toestanden, en toch zijn er veel programma's. Ook een voor halve belading wat ik vaker nodig heb omdat we maar met zijn tweetjes zijn. Heel handig vind ik ook de rekjes onder die ik kan neerklappen zodat ik de gietijzeren pannendragers op zijn tijd eens kan laten meedraaien, of de metaalfilters van de afzuigkap. Verder kan ik de tijd instellen zodat hij later start. Dus heel veel extra's voor een meer dan schappelijke prijs voor een vaatwasser met een roestvrijstalen binnenwerk. Dat vond ik wel belangrijk omdat dat beter droogt dan plastic. O ja, hij maakt ook weinig geluid, wel zo handig omdat we meestal in onze woonkeuken zitten!:)

 • uit Rijen op 17 juni 2016:

  Degelijke bouwkwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. De vaatwasser werd in een zeer degelijke verpakking geleverd en was zeer gemakkelijk te installeren. Enkel een stekker in het stopcontact, een waterleiding en een waterafvoer hoeven aangesloten te worden. In enkele minuten was het apparaat aangesloten en draaide het de eerste vaatwas. De vaatrekken zijn op het eerste oog prima qua stevigheid en het apparaat biedt meer dan voldoende ruimte voor een gemiddelde vaat van een 4-leden tellend gezin. Met de diverse wasprogramma's kan zelfs de meest verontreinigde vaat gereinigd worden. Kortom een degelijk apparaat voor een mooie Hollandse prijs. Bedankt Inventum!

 • uit Opeinde op 16 juni 2016:

  Wat ben ik blij met mijn nieuwe vaatwasser. Een belangrijk punt voor mij was een zo eenvoudig mogelijke indeling voor het smerige serviesgoed en dat heeft deze machine. De machine ziet er van buiten degelijk uit, ook van binnen en de mogelijkheden voor de soorten was zijn er voldoende.

 • uit ter-apel op 07 juni 2016:

  Mooie en degelijke vaatwasser, met veel mogelijkheden.
  Een aanrader voor iedereen.
  Vooral makkelijk in gebruik.

De VVW6020A is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is.
Naar boven