• visual 2 - ovens

Dat is nog eens lekker thuiskomen! Heerlijk in je vertrouwde omgeving, terwijl de oven je trakteert op de meest smaakvolle geuren. Is het een rijk gekruide kip-aan-het-spit? Een pikante ovenschotel misschien? Of een zelf gebakken taart? De hetelucht ovens van Inventum zijn verrassend veelzijdig. Onmisbaar voor de thuiskok met bakinspiratie, maar ook voor wie graag eenvoudig iets opwarmt. Inventum heeft voor
elk huishouden het juiste formaat hetelucht oven.

Met Inventum ovens maak je 't moment!

Inhoud

De vrijstaande ovens van Inventum zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De functies van de ovens zijn nagenoeg gelijk. Echter zijn de grotere modellen voorzien van een handig draaispit, waar je gemakkelijk één of zelfs twee kippen mee kunt garen. 

Timerfunctie

Met de timerfunctie stel je gemakkelijk de bereidingstijd in. Als de ingestelde tijd voorbij is, klinkt er een belsignaal en zal de hetelucht oven uitschakelen. Wil je geen gebruik maken van de timerfunctie? Zet de timer dan op ‘constant’. De hetelucht oven zal aan blijven staan, tot je deze handmatig uitzet.

Anti-kantel beveiliging

Alle vrijstaande ovens zijn ook voorzien van een anti-kantel beveiliging. Deze functie zorgt ervoor dat het rooster in de oven niet kantelt als je bijvoorbeeld een ovenschotel uit de oven wilt halen en het rooster eruit schuift.

Accessoires

Alle hetelucht ovens worden geleverd met een bakplaat en een ovenrooster. Ook hebben alle modellen hetelucht ovens een handige kruimellade. De kruimellade vangt de kruimels op en is uitneembaar, zodat de kruimels gemakkelijk weggegooid kunnen worden. De modellen OV366CS, OV466CS en OV606CS zijn voorzien van een handig draaispit. Door het draaispit bijvoorbeeld te gebruiken bij de bereiding van kip, gaart deze gelijkmatig. Het eindresultaat is heerlijk malse en goed gegaarde kip voor het avondeten.

Schoonmaaktips!

Na elk gebruik kan de binnenkant worden afgenomen met een vochtige doek. Voor een grondige reiniging gebruik je warm water met afwasmiddel. Zorg ervoor dat er geen afwasmiddel in de oven achterblijft en droog de oven af met een droge doek. Gebruik voor het reinigen van de oven geen schuurmiddelen of metalen schrapers. Dit kan de hetelucht oven beschadigen.

De losse accessoires, zoals het rooster, de bakplaat, het draaispit en de handgrepen zijn te reinigen met warm water en afwasmiddel. De accessoires mogen niet in de vaatwasser gereinigd worden. Maak alles weer goed droog voor je het weer gebruikt.

De buitenkant van de hetelucht oven kun je afnemen met een vochtige doek of spons en eventueel met een beetje afwasmiddel.

 
Naar boven