• visual 2 - ovens


Dat is nog eens lekker thuiskomen! Heerlijk in je vertrouwde omgeving, terwijl de oven je trakteert op de meest smaakvolle geuren. Is het een rijk gekruide kip-aan-het-spit? Een pikante ovenschotel misschien? Of een zelf gebakken taart? De hetelucht ovens van Inventum zijn verrassend veelzijdig. Onmisbaar voor de thuiskok met bakinspiratie, maar ook voor wie graag eenvoudig iets opwarmt. Inventum heeft voor elk huishouden het juiste formaat heteluchtoven.

Met Inventum ovens maak je 't moment!

OV185C front open

Inhoud

De vrijstaande ovens van Inventum zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De functies van de ovens zijn nagenoeg gelijk. Echter zijn de grotere modellen voorzien van een draaispit, waar je gemakkelijk één of zelfs twee kippen mee kunt garen.

OV305CS front closed

Timerfunctie

Met de timerfunctie stel je gemakkelijk de bereidingstijd in. Als de ingestelde tijd voorbij is, klinkt er een belsignaal en zal de heteluchtoven uitschakelen. Wil je geen gebruik maken van de timerfunctie? Zet de timer dan op ‘constant’. De hetelucht oven zal aan blijven staan, tot je deze handmatig uitzet.

OV525CS - accessoires

Accessoires

Alle hetelucht ovens worden geleverd met een bakplaat en een ovenrooster. Ook hebben alle modellen hetelucht ovens een handige kruimellade. De kruimellade vangt de kruimels op en is uitneembaar, zodat de kruimels gemakkelijk weggegooid kunnen worden. De modellen OV305CS, OV425CS en OV525CS zijn voorzien van een handig draaispit. Door het draaispit bijvoorbeeld te gebruiken bij de bereiding van een kip, gaart deze gelijkmatig.

OV185C

Schoonmaaktips!

De 'easy to clean' coating aan de binnenzijde van de oven zorgt er voor dat schoonmaken een fluitje van een cent is. Zet voor het reinigen de heteluchtoven uit, verwijder de stekker uit het stopcontact en laat de oven volledig afkoelen.


Na elk gebruik kan de binnenkant worden afgenomen met een vochtige doek. Voor een grondige reiniging gebruik je warm water met afwasmiddel. Zorg ervoor dat er geen afwasmiddel in de oven achterblijft en droog de oven af met een droge doek. Gebruik voor het reinigen van de oven geen schuurmiddelen of metalen schrapers. Dit kan de heteluchtoven beschadigen.

De losse accessoires, zoals het rooster, de bakplaat, het draaispit en de handgrepen zijn te reinigen met warm water en afwasmiddel. De accessoires mogen niet in de vaatwasser gereinigd worden. Maak alles weer goed droog voor je het weer gebruikt.

De buitenkant van de heteluchtoven kun je afnemen met een vochtige doek of spons en eventueel met een beetje afwasmiddel.


 

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven