• visual 2 - magnetrons


Maak het jezelf eens gemakkelijk met een magnetron van Inventum. Maaltijd in de magnetron, een druk op de knop en binnen een paar minuten kun je aan tafel. Inventum biedt de keuze uit solo magnetrons en combi magnetrons.

Met Inventum magnetrons maak je 't moment!

Solo magnetron versus combi magnetron

Een solo magnetron is een eenvoudige magnetron waarmee je een gerecht kunt ontdooien, verwarmen of koken. Met de combi magnetrons kun je daarnaast ook nog bakken en grillen. De combi magnetrons zijn ook voorzien van verschillende combinatiestanden. Je kunt bijvoorbeeld de magnetron in combinatie met de hetelucht- of grillfunctie gebruiken.

Inhoud

Inventum heeft verschillende formaten magnetrons. Welk formaat voor jou geschikt is, is afhankelijk van wat je er mee wilt bereiden. Wil je alleen snel een maaltijd verwarmen of wil je een grote ovenschotel kunnen maken? Inventum heeft voor elke situatie het juiste formaat.

Automatische kookprogramma's en timerfunctie

Alle Inventum magnetrons beschikken over handige automatische kookprogramma’s. Kies een menu, bijvoorbeeld voor pasta of popcorn en stel het gewicht in. De magnetron bepaalt de bereidingstijd en de methode. Daarnaast beschikken de magnetrons over combinatiestanden en magnetronstanden. Met de timer stel je met gemak de bereidingstijd van het gerecht in. Je hoeft dus niet meer constant op je horloge of telefoon te kijken. Zodra het gerecht klaar is klinkt er een piepsignaal.

Combi krokant plaat

Sommige Inventum combi magnetrons worden geleverd met een handige combi krokant plaat. Dit is een smakelijk extraatje! Ideaal voor als je zelf graag pizza's maakt of brood bakt: alles krijgt een mooie, knapperige korst. Daarnaast heb je door de combi krokant plaat geen last meer van kruimels of gesmolten kaas op de bodem van je combi magnetron.

Draaispit

De Inventum combi magnetron MN325CS is voorzien van een handig draaispit. Dit draaispit zorgt voor een gelijkmatige garing van gerecht, bijvoorbeeld van kip of rollade. Ideaal voor een groot familie etentje!

Schoonmaaktips!

Zet voor het reinigen de magnetron uit, verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat volledig afkoelen.

De binnenkant van de magnetron is na elk gebruik te reinigen met een vochtige doek. Voor een grondige reiniging gebruik je warm water met een beetje afwasmiddel. Zorg ervoor dat er geen afwasmiddel in de magnetron achterblijft en droog de magnetron af met een droge doek. Gebruik voor het reinigen van de magnetron geen schuurmiddelen of metalen schrapers. Dit kan de magnetron beschadigen.

De losse accessoires, zoals het draaiplateau, de ring voor het draaiplateau en het rooster zijn te reinigen met warm water en afwasmiddel. De accessoires mogen ook in de vaatwasmachine gereinigd worden. Maak alles goed droog voordat het weer gebruikt wordt.

De buitenkant van de magnetron kun je afnemen met een vochtige doek of spons en eventueel met afwasmiddel.

 
Naar boven