vki6010zwa-jpg
Vergrootglas
vki6010zwa-jpg
vki6010zwa-detail-1-jpg
vki6010zwa-detail-2-jpg
vki6010zwa-detail-3-jpg

Vrijstaande inductie kookplaat

VKI6010ZWA

De Inventum vrijstaande inductie kookplaat VKI6010ZWA heeft vier kookzones met negen standen per zone. De kookplaat is voorzien van restwarmte indicatie en een toetsenblokkering. Het is een 1-fase kookplaat: stekker in het stopcontact en koken maar! De kookplaat bevat slimme technologie die ervoor zorgt dat de kookplaat automatisch zijn vermogen verdeeld waardoor hij aangesloten kan worden op een normaal stopcontact. Hij is gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen. Elke kookzone is voorzien van een boostfunctie voor extra vermogen. Ook heeft elke kookzone een instelbare timer. En niet geheel onbelangrijk: na het koken maak je de kookplaat eenvoudig schoon met een vochtige doek.

 • 1-fase plug & play
 • 4 kookzones, 9 standen per zone
 • eenvoudige tiptoetsbediening
Adviesprijs:
349,-
Waar is de VKI6010ZWA te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken vrijstaande kookplaat

Aantal kookzones: 4
 
Aantal standen per zone: 9
 
Boostfunctie op alle zones: ja
 
Tiptoetsbediening: centraal
 
Digitaal LED display: ja
 
Timer met kookwekkerfunctie: apart per zone
 
Toetsenblokkering: ja
 
Restwarmte indicatie: ja
 
Kookduurbegrenzing: ja
 
High-speed keramisch glas: ja
 
Automatische panherkenning: ja
 

Technische gegevens vrijstaande kookplaat

Afmetingen (hxbxd): 84 x 590 x 520 mm
 
Aansluitwaarde: 3,5 kW
 
Aantal fasen: 1 fase
 
Aansluiting: 220 - 240 Volt ~50/60Hz
 
Zone linksvoor: Ø140 mm/1,5 kW
 
Zone linksachter: Ø180 mm/2,3 kW
 
Zone rechtsvoor: Ø180 mm/2,3 kW
 
Zone rechtsachter: Ø140 mm/1,5 kW
 
5

Handleidingen en documentatie van VKI6010ZWA

 

Productsheet van VKI6010ZWA

Klanten Reviews (VKI6010ZWA)

Gemiddelde beoordeling (6 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,50
Voldoet aan de verwachting: 10,00
Mogelijkheden: 9,50
Uiterlijk / Design: 10,00
 • uit Wilnis op 08 februari 2019:

  Pas verhuisd en in het nieuwe huis staat een AGA fornuis. Dit fornuis brandt dag en nacht op gas. Gezien de verhoging van de gasprijs en het feit dat het met warme zomers veel te heet is in huis met een altijd brandend fornuis hebben we gekeken naar andere mogelijkheden om te koken. De AGA blijft, want dit is een eyecatcher in de keuken, maar we hebben een zwarte vrijstaande inductie kookplaat gevonden van Inventum die precies op de warmhoud plaat past van de AGA. Gezien de gehele zwarte kleur valt deze niet op en lijkt het een geheel.

  De bediening is eenvoudig en spreekt voor zich.

  Ook het schoonhouden is een fluitje van een cent. Doek erover met wat afwasmiddel en opvrijven met een theedoek. Daar wordt je blij van.

  Ook het bestellen via internet verliep vlotter dan verwacht. Donderdagochtend besteld en vrijdagochten al in huis.

  Kortom wij zijn super tevreden.

 • uit Panningen op 07 februari 2019:

  Voor mij mijn eerste kennismaking met inductie en tot nu toe verbaasd over snel warm en hoe snel water gaat koken en dan ook op alle platen nog genoeg kracht om met vier pannen te gelijk te koken.
  Maak veel gebruik van de timer en boostfunctie.
  Dit alles op 1 fase 230 volt is een dikke aanrader voor ieder die geen speciale aansluiting heeft zitten in huis en daar ook geen extra kosten voor wil maken. Net zoals de net aangekochte oven van Inventum ook van mij weer een dikke 10 voor prijs/kwaliteit van deze inductie kookplaat.

 • uit Winschoten op 04 februari 2019:

  heel erg tevreden over de aankoop had dit al veel eerder moeten doen wist niet dat het mogelijk was op 1 fase te koken na onderzoek op internet kwam ik er achter en gelijk een besteld

 • uit Hoogeveen op 28 januari 2019:

  Heb altijd op gas gekookt, maar deze inductiekookplaat bevalt prima. Geen extra groep nodig in de stoppenkast is ook fijn. Eenvoudig in gebruik en fijne functies, de booster en timer.

 • uit Zoetermeer op 03 januari 2019:

  Als u net als ik op zoek was naar een alternatief voor op gas koken, maar geen 380V aansluiting heeft, dan is deze Inventum inductie kookplaat voor 220-230 V,uw eindstation.

  Geweldig hoe snel je pannen het heerlijk naar hun zin krijgen, als tegemoetgekomen wordt aan hetgeen ze het liefst doen, HEET worden.

  Ik las een recensie van iemand, die schreef dat hij op de kookplaat niet eens een ei kon bakken, nou dat heb ik dus direct gedaan, niet geprobeerd, maar gedaan, GEEN probleem dus. Daarna snel melk gekookt in ca. 2-3 minuten en mijn dag was perfect. Daarnaast wil ik graag een compliment maken aan Van Bemmel

 • uit Wieringerwerf op 14 december 2018:

  Ik heb de inductieplaat nu enige dagen en moet gezegd worden wat een mooi en handig ding. Hij doet het uitstekend en het voordeel is dat ie op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Design is mooi en de bediening is makkelijk en handig. Kortom, had ik veel eerder moeten kopen zo’n inductieplaat.

Naar boven