• visual 2 - koelen


Inventum heeft een ruim aanbod koelkasten. Van een kleine koeler tot een grote koelkast, vriezer of vrieskist. Alle koelkasten hebben dezelfde luxe afwerking. Een aantal exemplaren hebben een robuuste rvs handgreep en een interieur met rvs accenten. De draairichting van de deur is eenvoudig door jezelf aan te passen, links of rechtsom. Over de energiekosten hoef je je geen zorgen te maken. De koel- en vrieskasten van Inventum zijn met een A+ en zelfs A++ label bijzonder energiezuinig te noemen.

Met Inventum koelkasten maak je 't moment!

RKK550B - detail 1

Inhoud

Wie kent dat nou niet: ruimte te kort komen op het moment dat je die juist zo hard nodig hebt. Voor het aanleggen van een voorraad boodschappen is een extra koelkast of vrieskist in de schuur of op zolder wel zo praktisch. In de vrijstaande koelkasten en vriezers van Inventum kun je met gemak al je boodschappen kwijt. De koel- en vrieskasten van Inventum zijn er in alle soorten en maten. De inhoud varieert van 68 liter tot wel 510 liter. Vanaf nu heb je ruimte genoeg!

Koelen waterafvoer

Automatisch ontdooisysteem

Het ontdooien van het koelgedeelte van een koeler en koelkast gebeurt volledig automatisch. Het dooiwater loopt via het afvoergootje naar een opvangbakje waarin het verdampt. Op het reinigen van het opvangbakje na, heb je er geen omkijken naar. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten.

RKK550B - detail 2

Luxe afwerking

Inventum vindt ieder detail belangrijk. Daarom zijn de strak vormgegeven deurvakken van veel koelers en koelkasten voorzien van rvs accenten. En om overzicht te houden in je koelkast zijn de deurvakken en lades transparant. Dit is niet alleen heel praktisch, maar geeft de koelkasten ook een extra luxe uitstraling.

RKK550B - detail 4

Schoonmaaktips!

Haal de koeler of koelkast eerst leeg voordat je gaat schoonmaken. De draagplateaus en flessenvakken zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken. Deze onderdelen mogen niet in de vaatwasser gereinigd worden. Gebruik voor het reinigen een warm sopje met bijvoorbeeld afwasmiddel, allesreiniger of soda om vervelende geuren te voorkomen. Neem de binnenkant van de koeler of koelkast na het schoonmaken af met een schone doek en schoon water en droog alles goed na. Laat het apparaat 1 à 2 uur drogen.

Afvoergootje
Door het automatisch ontdooisysteem loopt het dooiwater van de koeler of koelkast via het afvoergootje naar een opvangbakje. Het kan voorkomen dat het afvoergootje verstopt raakt. Er kan dan water in de koelkast komen te staan. Wanneer het afvoergootje verstopt is, kun je deze schoonmaken met een wattenstaafje. Het vuil in het opvangbakje kun je dan eenvoudig weggooien

Vriezer ontdooien
Wij adviseren je om de vriezer één a twee keer per jaar te ontdooien, maar zeker wanneer de ijslaag een dikte van 3 tot 5 mm heeft bereikt. Verwijder voor het ontdooien eerst alle producten uit het vriesgedeelte. Bewaar de producten op een koele plaats en wikkel deze eventueel in, in kranten. Zet de thermostaat op “●“ en verwijder de stekker uit het stopcontact. Je kunt het ontdooien versnellen door een schaal met heet water in het vriesgedeelte te plaatsen. Plaats een lade of bak aan de voorzijde van de vriezer, zodat het dooiwater hier in kan lopen. De vrieskisten zijn voorzien van een dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten.

Verwijder het dooiwater wat in het vriesgedeelte blijft liggen met een spons. Neem de binnenkant van de vriezer na het schoonmaken af met een schone doek en schoon water en droog alles goed af. Laat het apparaat 1 à 2 uur drogen. Zet daarna de thermostaat weer op de gewenste stand. Zodra de vriezer weer op gewenste temperatuur is, kun je de producten terugplaatsen.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven