• faq banner

Overige huishoud

Kies het juiste product
 • Het broodrooster doet niets meer. Wat kan ik doen?

  Steek de stekker in het stopcontact. Plaats een snee brood in de broodsleuf en druk de knop van de broodlift naar beneden. Er gaat nu een lampje branden ter indicatie dat het apparaat aan het roosteren is. Gaat er geen lampje branden? Vul een serviceaanvraag in en de klantenservice zal u verder helpen.

   
 • De blender lekt. Wat kan ik doen?

  Waarschijnlijk heeft u de rubberen afdichtingsring niet of niet goed om de messenset geplaatst. Zet de glaskan op zijn kop op het aanrecht. Leg de rubberen O-ring op de onderkant (nu bovenkant) van de glaskan en plaats de messenset in de glaskan. Draai de messenset met de borgring vast.

   
 • De perskegel draait niet. Wat kan ik doen?

  Controleer of alle accessoires goed gemonteerd zijn. Steek de stekker in het stopcontact. Bedien het apparaat door op de perskegel te drukken. De perskegel zal nu draaien zodat het fruit geperst wordt. Draait de perskegel niet, doet het apparaat dus helemaal niets? Vul dan een serviceaanvraag in zodat onze klantenservice u verder kan helpen.

   
 • Functioneert uw staafmixer niet?

  Controleer of de knop voor de regelbare snelheid op de laagste stand -o- staat. Maak het product klaar voor gewenst gebruik (blender, garde of hakmolen). Steek de stekker in het stopcontact en druk de turbo-knop in. De staafmixer zal nu direct kan werken. Functioneert de staafmixer niet? Vul een serviceaanvraag in zodat de klantenservice u verder kan helpen.

   
 • De sapcentrifuge functioneert niet. Wat kan ik doen?

  Zorg dat alle accessoires goed gemonteerd zijn. Zie het hoofdstuk Montage in de handleiding voor de juiste montage-instructies.

  Steek de stekker in het stopcontact en zet de aan/ uit schakelaar op stand I of II. Het apparaat zal direct functioneren. Doet de sapcentrifuge echter niets dan kunt u een serviceaanvraag invullen zodat de klantenservice u kan helpen.

   
 • De messenslijper slijpt het mes niet scherp. Wat kan ik doen?

  Als uw mes erg bot is dan moet u deze laten slijpen door een profesioneel bedrijf. De keramische messenslijper is daar niet geschikt voor.

   
 • De messenslijper doet niets meer. Wat kan ik doen?

  Steek de stekker in het stopcontact en druk op de aan-knop. De keramische slijpstenen zullen gaan draaien. Is dat niet het geval of is er een tand van één van de wielen afgebroken, vul een serviceaanvraag in zodat onze klantenservice u verder kan helpen.

   
 
 
Naar boven