Service tarieven

Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild of gerepareerd. Heb je een Inventum product aangeschaft met 5 jaar Inventum garantie en het product tijdig geregistreerd voor de aanvullende garantie, dan betaal je in jaar 3 t/m 5 gereduceerde tarieven voor het omruilen of repareren van je product. In alle andere gevallen betaal je het buiten garantie tarief. Alle tarieven zijn incl. BTW.
 


Overzicht Garantiekosten
 

 

Binnen garantie termijn


Garantie termijn verstreken

(geen registratie
of na 5 jaar)

 
 

1-2 jaar

3-5 jaar (na registratie)

Reparatie
Klein

(max. 15 min)

 

€ 0,-


€ 69,-
Vast bedrag

€ 89,- *

Reparatie
Gemiddeld
(max. 30 min)

 

€ 0,-


€ 69,-
Vast bedrag

€ 119,- *

Reparatie
Groot
(> 30 min.)

 

€ 0,-


€ 69,-
Vast bedrag


€ 119,- *
+ € 15,- per 10 min.

         

* Bij het vervangen van een onderdeel wordt bovenstaand tariefprijs verhoogd met adviesprijs van het vervangende onderdeel. Adviesprijzen zijn inclusief BTW en staan vermeld op de website van Inventum.

         

Toezenden
onderdeel

 

€ 0,-

€ 19,-

Adviesprijs
(Verzending naar België
+ € 6,95 verzendkosten)

         

Omruilen
Product

 

€ 0,-


€ 99,00 *
Inbouw en vrijstaand witgoed

€ 49,00 *
Vrijstaande magnetrons
en bakovens

NVT

         

* Inventum garantie; de consument kan tot 45 dagen na aankoopdatum kosteloos het artikel registeren via de Inventum website. De keuze voor omruil of reparatie van een product ligt bij Inventum.

Indien blijkt dat er geen defect is, of is ontstaan door een gebruikersfout dan wel door verkeerd aansluiten, dan wordt er een bedrag van minimaal €89,- in rekening gebracht. Op alle producten van Inventum zijn de Algemene service- en garantie voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn te vinden op de website van Inventum.
 

 
Naar boven