• garantie banner

Garantie informatie tot 27 april 2022

Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. We ontwikkelen onze producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Daarom hebben al onze producten standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Op onze inbouw keukenapparaten en vrijstaande apparatuur krijg je nog eens 3 jaar aanvullende garantie als je het product via onze website registreert. Op de inverter motor van onze wasmachines geven we zelfs 10 jaar garantie na registratie.

Als je binnen de garantietermijn een probleem hebt met je product, dan mag je van ons een goede oplossing verwachten. We repareren het zo snel mogelijk en als dat niet kan dan ruilen we het om voor een nieuwe. Zo besparen we je tijd, moeite en kosten.

Let op: Producten gekocht op of na 27 april 2022 vallen onder onze nieuwe algemene garantie- en servicevoorwaarden.

2 jaar volledige fabrieksgarantie

Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. Om aanspraak te maken op de 2 jaar volledige fabrieksgarantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met onze afdeling Service.

5 jaar Inventum garantie

Op alle inbouw keukenapparatuur en vrijstaande apparaten geven we 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie. Om daar gebruik van te maken, moet je product wel geregistreerd zijn (zie onderaan deze pagina). Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor alleen de omruil- en reparatiekosten.
Om aanspraak te maken op de 5 jaar Inventum garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met onze afdeling Service.

10 jaar garantie op inverter motor

Op de inverter motor van een Inventum wasmachine krijg je 10 jaar garantie. Eerst 5 jaar Inventum garantie en daarna nog eens 5 jaar aanvullende garantie. Let op: die laatste 5 jaar gelden alleen voor de wasmachinemotor, dus niet voor andere onderdelen. Om daar gebruik van te maken, moet je product wel geregistreerd zijn (zie onderaan deze pagina). In het 5e tot en met het 10e jaar betaal je alleen de voorrijkosten en arbeidsloon. Om aanspraak te maken op de 10 jaar garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met onze afdeling Service.

Productregistratie

Producten gekocht vóór 27 april 2022 kun je nog tot 2 jaar na aankoop van je product registreren voor 5 jaar garantie. Je betaalt daarvoor wel € 89,- aan administratiekosten. Je kunt alleen producten registreren die voor deze aanvullende garantie in aanmerking komen. Neem contact met ons op als je een product wilt registreren.

Let op: De garantieperiode gaat in vanaf het moment dat je het product koopt. Niet vanaf de datum dat je het hebt geregistreerd. Je kunt ook alleen aanvullende garantie aanvragen met een foto of kopie van de originele aankoopnota.

 
Naar boven