• faq banner

Funcooking

 • De kookplaat warmt niet op. Wat kan ik doen?

  Zorg dat de aan/uit knop op de stand OFF staat. Steek de stekker in het stopcontact en zet het product aan door de aan/uit knop 90° naar rechts te draaien. Controleer of er een rood lampje gaat branden rond de aan/uit knop ten teken dat de kookplaat gaat verwarmen. Brandt het lampje niet? Vul een serviceaanvraag in zodat onze klantenservice u kan helpen.

   
 • De grillplaat wordt niet warm. Wat kan ik doen?

  Zorg ervoor dat de aan/uit knop op de thermostaatunit op OFF staat. Steek de stekker in het stopcontact. Controleer of de thermostaatunit goed bevestigd is in het apparaat en stel de thermostaatknop in op 200°C. Controleer of het oranje controlelampje op de thermostaatunit gaat branden. Brandt het lampje niet? Vul een serviceaanvraag in zodat onze klantenservice u kan helpen.

   
 • De gourmetgrill warmt niet op. Wat kan ik doen?

  Controleer of de stekker in het stopcontact zit. Zet het product aan door de aan/uit knop 90° naar rechts te draaien. Controleer of het thermostaatlampje rondom de aan/uit knop (oranje) gaat branden. Brandt het controlelampje niet? Vul een serviceaanvraag in zodat onze klantenservice u kan helpen.

   
 • De sandwich-/ paninimaker wordt niet warm. Wat kan ik doen?

  Steek de stekker in het stopcontact en controleer of er een rood of groen lampje gaat branden. Het rode lampje brandt ter indicatie dat het apparaat aangesloten is op het stroomnet en dat het apparaat aan het opwarmen is. Het lampje wordt groen als het apparaat op temperatuur is. Brandt het lampje niet? Vul een serviceaanvraag in zodat onze klantenservice u verder kan helpen.

   
 
 
Naar boven