Afzuigkappen

 • De afzuigkap start niet. Wat kan ik doen?

  1. Controleer of de zekering in de groepenkast in orde is.
  2. Controleer of er spanning op het stopcontact staat.
  3. Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit.

  Biedt geen van de bovenstaande aanwijzingen een oplossing voor uw probleem? Vul een serviceaanvraag in en onze klantenservice zal u helpen.

   
 • De afzuiging van de afzuigkap is onvoldoende. Wat kan ik doen?

  1. Zijn de metalen filters lange tijd niet gereinigd? Maak deze voor het beste resultaat regelmatig schoon.
  2. Zet de afzuigkap voor het beste resultaat 10 minuten voor u begint te koken aan, en zet hem 5 minuten na het koken uit.
  3. Controleer bij recirculatie- afzuigkappen of er een raam open staat als deze is ingeschakeld.
  4. Controleer of de afstand tussen uw kookplaat en de afzuigkap correct is. Meer informatie hierover vindt u in de gebruiksaanwijzing.
  5. Is de afzuigkap breed genoeg? Hij moet minimaal even breed zijn als uw kookplaat.
  6. Controleer of de afvoerbuis niet langer is dan de maximum lengte van 5 meter (met elke rechte bocht wordt deze maximumlengte 1,2 meter korter).

  Biedt geen van de bovenstaande aanwijzingen een oplossing voor uw probleem? Vul een serviceaanvraag en onze klantenservice zal u helpen.

   
 • De afzuigkap maakt veel lawaai. Wat kan ik doen?

  1. Controleer of de afzuigbuis niet langer is dan de maximum lengte van 5 meter (met elke rechte bocht wordt deze maximumlengte 1,2 meter korter).
  2. Zijn de metalen filters lange tijd niet gereinigd? U kunt deze met de hand of in de vaatwasser reinigen.

  Biedt geen van de bovenstaande aanwijzingen een oplossing voor uw probleem? Vul een serviceaanvraag in en onze klantenservice zal u helpen.

   
 • Hoe kan ik de metalen filters van de afzuigkap reinigen?

  1. Wanneer u de filters met de hand reinigt, kunt u ze het beste laten weken in heet water waaraan wat afwasmiddel is toegevoegd. Vervolgens reinigt u ze met een borstel.Goed afspoelen en uit laten lekken.
  2. Metalen filters kunnen ook worden gereinigd in de vaatwasser. Wanneer ze zeer vet zijn, wordt aanbevolen ze gescheiden te reinigen. Afhankelijk van het materiaal kunnen filters zwart uitslaan wanneer ze in de vaatwasser worden gereinigd.
   
 • Waar vindt ik het typeplaatje van de afzuigkap?

  Verwijder hiervoor de metalen filters. Het typeplaatje met alle relevante informatie over het type bevindt zich achter de filters aan de binnenzijde van de afzuigkap.

   
 
 
Naar boven