Service tarieven

Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild of gerepareerd. Heb je een Inventum product aangeschaft met 5 jaar Inventum garantie en het product tijdig geregistreerd voor de aanvullende garantie, dan betaal je in jaar 3 t/m 5 gereduceerde tarieven voor het omruilen of repareren van je product. In alle andere gevallen betaal je het buiten garantie tarief. Alle tarieven zijn incl. BTW.
 


Overzicht Garantiekosten
 

 

Reparatie / omruiling

Binnen garantie

Reparatie

Buiten garantie*

 

 

 

 

 

 

 

Soort reparatie

 

1-2 jaar

3-5 jaar
Inventum garantie
(met registratie)

Geen registratie voor Inventum garantie of product > 5 jaar

 

 

 

 

 

Kleine reparatie
(max. 15 min)

 

€ 0,-

 

Vast bedrag
€ 69,-

€ 89,-

Gemiddelde reparatie
(max. 30 min)

 

€ 119,-

Grote reparatie
(> 30 min.)

 

€ 119,- +
€ 15,- / 10 min.

Omruiling

 

€ 0,-

Vast bedrag
€ 99,00 voor inbouw en vrijstaand witgoed

€ 49,00 voor vrijstaande magnetrons en bakovens

NVT

 

 

 

 

 

Toezenden van een onderdeel

 

€ 0,-

€ 19,-

Adviesprijs onderdeel (Verzending naar België + € 6,95 verzendkosten)

 

* Buiten garantie: de bovenstaande service tarieven worden verhoogd met de adviesprijs voor de vervangen onderdelen bij reparatie. Deze onderdeel prijzen zijn incl. BTW en staan vermeld op de Inventum website

In alle gevallen geldt; indien de Inventum monteur bij een servicebezoek binnen de garantietermijn geen defect constateert, Of constateert dat een defect is ontstaan door een gebruikersfout dan wel door verkeerd aansluiten, er een bedrag van € 89,- in rekening gebracht wordt. Op alle producten van Inventum zijn de Algemene service- en garantievoorwaarden van Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. van toepassing. Deze voorwaarden zijn hier te vinden.

 
Naar boven