Service & Garantie

Wij willen je graag helpen om nog meer plezier aan je huishoudelijke apparatuur te beleven. We zijn er niet alleen om een eventuele storing of defect te verhelpen of om snel een serviceafspraak te regelen, maar ook om je advies te geven over het gebruik van onze producten. Op deze pagina kun je eenvoudig de handleiding van al je Inventum apparaten downloaden, de antwoorden op veel gestelde vragen doorlezen of onderdelen bestellen. Heb je andere vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Update Coronavirus
Het Coronavirus heeft heel Nederland in zijn greep. Ondanks de situatie doen we er alles aan om onze service te kunnen blijven verlenen zoals je van ons gewend bent. Onze klantenservice is zowel per telefoon als mail bereikbaar. Ook wij hebben maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en ieders veiligheid te garanderen. Zowel binnen ons bedrijf, maar ook op het moment dat onze monteurs bij u aan huis komen.

In het geval dat er een servicebezoek wordt gepland gelden de volgende richtlijnen: bewaar minimaal 2 meter afstand en indien mogelijk laat je de monteur de werkzaamheden alleen in de betreffende ruimte uitvoeren, zorg ervoor dat er voldoende handzeep in huis is en een schone handdoek, zodat de monteur bij aankomst en vertrek zijn handen kan wassen. Is er iemand verkouden of ziek in huis, dan verzoeken wij je om de afspraak te verplaatsen. De gezondheid van onze monteurs staat voorop en we willen ook niet dat zij mogelijk andere mensen besmetten. We rekenen op je begrip in deze uitzonderlijke situatie.

 

Handleidingen

Direct downloaden Download hier eenvoudig de handleiding van al je Inventum producten!

Garantie informatie

Handig om te weten Meer weten over de garantie op Inventum producten? Je leest het allemaal hier!

Garantie registratie

Registreer en profiteer! Heb je een Inventum product gekocht met 5 jaar garantie? Vergeet niet te registreren!

Onderdelen bestellen

Extra gebruiksgemak Een extra frituurmand of bakblik? Snel en eenvoudig Inventum onderdelen bestellen doe je hier!

Veel gestelde vragen

Doe-het-zelf Op zoek naar de oplossing voor een probleem of storing? Kijk eens bij de veel gestelde vragen!

Service aanvraag

De oplossing is dichtbij Is je Inventum product defect? Plaats een service aanvraag zodat we je snel kunnen helpen!
 
Naar boven