Maak kennis met Inventum Projecten

De éérste projectpartner met alles onder één dak. Wij leveren complete projectkeukens van Duitse topkwaliteit met de apparatuur van Inventum.

Wij zorgen voor een ontwerp in 3D en uitgebreide installatietekeningen. Ons projectteam zorgt voor levering op het afgesproken moment en op de aangegeven locatie. De montage wordt uitgevoerd door VCA gecertificeerde monteurs. Na oplevering van de keuken kunnen huurders rechtstreeks contact opnemen met de Inventum Servicedesk voor een snelle afhandeling door onze eigen servicemonteurs. 

Met Inventum Projecten kies je voor een aanpak die werkt voor jou en voor je bewoners.
 

Iedereen kent Inventum. In vrijwel ieder huishouden in Nederland vind je een product van ons. Al sinds 1908 staat het merk Inventum voor huishoudelijke apparatuur met een mooi design, een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. 

We zijn bekend geworden met kleine huishoudelijke apparatuur voor op het aanrecht. Zoals koffiezetters, waterkokers, melkopschuimers. Daarnaast hebben we ook een complete lijn groothuishoudelijke apparatuur, zowel inbouw als vrijstaand. Inventum is al 115 jaar thuis in keukens!

Alles-onder-1-dak

Inventum Projecten staat voor

  1. Stel de ideale projectkeuken samen

  2. Een uitgewerkte offerte met 3D-ontwerp

  3. Bereik je doelgroep: van sociale huur tot vrije sector huurwoningen

  4. Bekijk je keukenontwerpen digitaal en in 3D

  5. Kosten volledig uitgewerkt in offerte

img.png img.png

Meer weten?
Wij staan voor je klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw projectkeukens, of laat je bestaande offerte vergelijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het team van Inventum Projecten maakt graag een ontwerp voor passende keukens in jouw project.