• visual - kussens.jpg


Na een dag hard werken is het tijd voor ontspanning. Schoenen uit, makkelijke kleren aan en dan... languit op de bank. Een elektrisch verwarmingskussen is een ware traktatie voor je lichaam. Het bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren, zodat je weer heerlijk bijkomt. Ook als je last hebt van spierpijn, buikpijn of een sportblessure biedt een elektrisch kussen een heilzame werking. De verwarmingskussens van Inventum zijn flexibel en geschikt voor vele doeleinden. Het hele jaar door, overal waar warmte goed is voor het lichaam.

Met Inventum warmtekussens maak je 't moment!

Elektrische dekens sfeer 1.jpg

Warmtekussen versus elektrische deken

Met een warmtekussen kun je je lichaam heerlijk verwarmen. De warmte bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren. Gebruik het warmtekussen uitsluitend voor je lichaam en niet als hoofdkussen. Gebruik voor warmte in bed altijd een elektrische deken. Deze kun je de gehele nacht gebruiken. Vanaf de schouder omlaag wordt er warmte afgegeven voor een fijn warm gevoel. Wanneer je het warmtekussen in bed onder de dekens gebruikt, kan deze kreuken of dubbelvouwen waardoor oververhitting of draadbreuk kan optreden.

HNK18_vrij_0512

Turbo opwarming

Alle warmtekussens zijn voorzien van een turbo opwarmingsfunctie. Met de turbo opwarming wordt het kussen binnen de eerste 10 minuten extra snel verwarmd. Hierdoor hoef je niet lang te wachten nadat je het kussen hebt aangezet. Zo kun je binnen no-time genieten van je warmtekussen.

HKN147.jpg

Zacht materiaal

De warmtekussens van Inventum zijn gemaakt van het materiaal micro fleece. Micro fleece is een zacht materiaal wat erg warm en fijn aanvoelt tegen je lichaam. 

Wasbaar

Alle warmtekussens kunnen eenvoudig gereinigd worden in de wasmachine. Wanneer je besluit het kussen of de hoes te wassen, moet je de wasmachine op 30 graden zetten. 

Veiligheid

Door de automatische uitschakeling wordt de warmtetoevoer na ca. 90 minuten stopgezet. Wanneer de 90 minuten zijn verstreken, begint het display te knipperen. Je kunt het kussen opnieuw aanzetten door eerst de schuifknop voor AAN/UIT en de warmtestanden op stand 0 (UIT) te zetten. Na ongeveer 5 seconden kun je het warmtekussen opnieuw inschakelen.

De warmtekussens zijn uitgerust met het INVENTUM VEILIGHEIDSSYSTEEM (ISS). Deze elektronische sensortechnologie voorkomt oververhitting van het warmtekussen door bij een storing het kussen automatisch uit te schakelen. Als het warmtekussen bij een storing automatisch wordt uitgeschakeld door het ISS, brandt de verlichte weergave van de warmtestanden niet meer, ook niet als het verwarmingskussen is ingeschakeld. Let op! Na een veiligheidsfout kan het verwarmingskussen niet meer gebruikt worden en moet je deze inleveren voor reparatie.
 

Schoonmaaktips!

Sommige warmtekussens zijn voorzien van een afneembare hoes. Om te voorkomen dat het warmtekussen vies wordt, adviseren wij om deze hoes te gebruiken. De afneembare hoes kun je eenvoudig in de wasmachine wassen op 30°C (wolwasprogramma). Ook de kussens zijn wasbaar in de wasmachine op 30°C (wolwasprogramma). Dit kan echter wel tot slijtage leiden. Wij adviseren daarom om het kussen maximaal 1 à 2 keer per jaar te wassen in de wasmachine. Verwijder voor het reinigen altijd de schakelaar en verbind deze pas weer als het kussen en de verbindingsstekker volledig droog zijn.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

maandag
10:00 - 17.00u

di t/m vrij
08.30 - 17.00u

 
Naar boven