• visual - voetenzakken.jpg


Met de Inventum voetenzak zijn koude voeten voorgoed verleden tijd! Trek je schoenen maar uit, kruip lekker op de bank en laat de voetenzak van Inventum je voeten verwennen. Met de voetenzak worden je voeten heerlijk verwarmd. 

Met een Inventum voetenzak maak je 't moment!

Schakelaar

De Inventum voetenzak is voorzien van een handige schakelaar, waarmee je de voetenzak aan en uit kunt zetten en eventueel de warmtestand kunt instellen. De schakelaar is verlicht, zodat je de voetenzak ook makkelijk in het donker kunt gebruiken.

HZ31 La Terzi

Voering

De HZ31 van Inventum heeft een heerlijk zachte teddyvoering. Deze voering is uitneembaar, zodat je deze goed kunt reinigen. De voering mag alleen met de hand gewassen worden. 

Schoonmaaktips!

Haal voor je de voetenzak gaat reinigen altijd eerst de stekker uit het stopcontact. De schakelaar mag nooit in contact komen met water of andere vloeistoffen. Hij kan daardoor beschadigen. Als je de schakelaar wilt reinigen, gebruik dan een droge, pluisvrije doek. Gebruik geen chemische reinigings- of schuurmiddelen. Kleine vlekken op de voetenwarmer kunnen met een doek of vochtige spons en eventueel een klein beetje vloeibaar fijnwasmiddel worden verwijderd. De voetenzak mag niet chemisch gereinigd, gecentrifugeerd, in de machine gedroogd, gemangeld of gestreken worden.

De uitneembare teddyvoering kan met de hand worden gewassen. Gebruik een fijnwasmiddel en doseer dit volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Gebruik de voetenzak pas weer als de voetenzak en de teddyvoering volledig droog zijn.

 
Naar boven