• visual 2 - voetenzakken


Met de Inventum voetenzakken zijn koude voeten voorgoed verleden tijd! Trek je schoenen maar uit, kruip lekker op de bank en laat de voetenzak van Inventum je voeten verwennen. Met de voetenzak worden je voeten heerlijk verwarmd. Kun je wel wat extra ontspanning gebruiken? Met de voetenzak met Shiatsu-massagefunctie geniet je niet alleen van de warmte, maar ook nog van een heerlijke voetenmassage!

Met Inventum voetenzakken maak je 't moment!

HZM50_massage

Shiatsu massage

De voetenzak HZM50 zorgt niet alleen voor warme voeten, maar ook ontspannen voeten. De voetenzak is voorzien van een shiatsu-massagestand. Shiatsu betekent letterlijk ‘vingerdruk’. De massage voelt dan ook alsof iemand met duimen, vingers of handpalmen druk uitoefent op je voeten. Dit zorgt voor verlichting en stimuleert de bloedsomloop. De verwarm- en massagefunctie zijn tegelijk, maar ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken.

HZ30

Schakelaar

De Inventum voetenzakken zijn voorzien van een handige schakelaar, waarmee je de voetenzak aan en uit kunt zetten en eventueel de warmtestand kunt instellen. De schakelaars zijn verlicht, zodat je de voetenzak ook makkelijk in het donker kunt gebruiken. Bij de voetenzak HZM50 is de schakelaar geïntegreerd in de voetenzak. Deze wordt geleverd met een afkoppelbaar snoer voor de adapter.

HZ31 La Terzi

Voering

De voetenzakken van Inventum hebben een heerlijk zachte teddyvoering. Deze voering is uitneembaar, zodat je deze goed kunt reinigen. In de handleiding van elke voetenzak staat aangegeven of je deze met hand of in de wasmachine mag wassen.

HZM50_afkoppelbaarsnoer

Automatische uitschakeling

De voetenzak HZM50 is uitgerust met een automatische uitschakelfunctie. Na ongeveer 30 minuten zal de voetenzak automatisch uitschakelen. Wil je de voetenzak daarna opnieuw gebruiken? Selecteer dan opnieuw de verwarmings- of massagestand. Wil je de voetenzak na de automatische uitschakeling niet opnieuw gebruiken? Vergeet dan niet de adapter uit het stopcontact te verwijderen.

HZM50

Schoonmaaktips!

Haal voor je de voetenzak gaat reinigen altijd eerst de stekker uit het stopcontact. De schakelaar mag nooit in contact komen met water of andere vloeistoffen. Hij kan daardoor beschadigen. Als je de schakelaar wilt reinigen, gebruik dan een droge, pluisvrije doek. Gebruik geen chemische reinigings- of schuurmiddelen. Kleine vlekken op de voetenwarmer kunnen met een doek of vochtige spons en eventueel een klein beetje vloeibaar fijnwasmiddel worden verwijderd. De voetenzak mag niet chemisch gereinigd, gecentrifugeerd, in de machine gedroogd, gemangeld of gestreken worden.

De uitneembare teddyvoering kan met de hand worden gewassen. Gebruik een fijnwasmiddel en doseer dit volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Alleen de voering van de voetenzak HZM50 kan in de wasmachine gewassen worden met het wolwasprogramma op 30°C. Gebruik de voetenzak pas weer als de voetenzak en de teddyvoering volledig droog zijn

 
Naar boven