• elektrischedekens

Welke deken?

Inventum weet wat belangrijk is voor een gezonde en comfortabele nachtrust. Daarom hebben alle elektrische dekens een lengtemaat van tenminste 150 of 160 cm, zodat je in alle gevallen een deken kan selecteren die je van schouder tot voeten warm houdt. De bediening is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik door de duidelijk voelbare standen en een prettig sluimerlicht. En omdat koude voeten een aangename nachtrust kunnen verstoren, heeft Inventum een uitgebreide keuze aan elektrische dekens waarvan het voetengedeelte apart aan en uit te zetten is ten opzichte van de rest van de deken. Wedden dat u voortaan heerlijk in slaap valt?
 

Zwakstroom dekens
Inventum heeft zowel netspanning als zwakstroom dekens. Vroeger was het verschil de veiligheid, maar tegenwoordig is er geen verschil meer. Alle Inventum dekens hebben dezelfde beveiliging, waaronder het ISS systeem (ISS = Inventum Security System). Dat wil zeggen dat er langs de verwarmingsdraad een extra draad loopt die ervoor zorgt dat de deken uitgeschakeld wordt op het moment dat er een draadbreuk ontstaat. De zwakstroomdekens zijn: HNL4111L, HNL4112Z  en de HNL4211L.
Hoeslaken en deken in 1
Draait u zich 's nachts veel om in bed? Misschien is een hoeslaken en elektrische deken in 1 dan dan de beste keus voor u. Doordat het hoeslaken om uw matras gevouwen ligt blijft de geintegreerde elektrische deken altijd strak en perfect op uw bed liggen. De Inventum hoeslakens en deken in 1 zijn: HL197V en HNA6111L

Intensive Heat
De modellen met intensive heat hebben een extra warmte element rondom het voetengedeelte, waardoor uw voeten extra warm blijven. Dit is niet apart in te stellen. De dekens met Intensive Heat zijn: HN136i en HN236i.

Apart instelbare voetenwarmte
Bij de modellen met apart instelbare voetenwarmte kunt kiezen of u de gehele deken verwarmd wilt hebben of alleen het voetengedeelte. Dus, nooit meer slapen met sokken aan in bed. De dekens met apart instelbare voetenwarmte zijn: HN1311V, HN197V en HL197V.

Pure
De Inventum dekens met Pure zijn voorzien van zilver ionen. De zilver ionen zijn toegevoegd aan de stof van de deken en zorgen voor extra hygi√®ne en frisheid, en reduceren bacterieontwikkeling. De deken met Pure zijn: HN136i, HN236i, HN197V en HL197V.
   

 
 

 
Naar boven