hn138i.jpg
Vergrootglas
hn138i.jpg
hn138i-detail-1.jpg
hn138i-detail-2.jpg

Elektrische deken

HN138i

PRODUCT NIET MEER LEVERBAAR!

De Inventum HN138i 1-persoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipt. De deken heeft een extra warme voetenzone. De deken is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik met 3 warmtestanden en een schakelaar met prettig sluimerlicht. Deze schakelaar is afneembaar, zodat je de deken kunt wassen in de wasmachine.

 • 1-persoonsdeken
 • extra warme voetenzone
 • afmeting 150 x 80 cm
Adviesprijs:
89,99
Dit product is exclusief verkrijgbaar bij
 
 

Productkenmerken elektrische dekens

Type deken: onderdeken
 
Aantal personen: 1
 
Aantal warmtestanden: 3
 
Verlichte schakelaar: ja
 
Afkoppelbaar snoer: ja
 
Extra dikke stof: ja
 
Wasmachine wasbaar: 30°C
 
Extra warme voetenzone: ja
 
Automatische uitschakeling: na 3 uur
 

Technische gegevens elektrische dekens

Afmetingen (lxb): 150 x 80 cm
 
Materiaal: volledig fleece
 
Aansluitwaarde: 60 watt
 
Inventum Safety System: ja
 
Oeko-Tex: 100
 

Handleidingen en documentatie van HN138i

 

Productsheet van HN138i

Onderdelen en accessoires van HN138i

Klanten Reviews (HN138i)

Gemiddelde beoordeling (5 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,60
Voldoet aan de verwachting: 9,20
Mogelijkheden: 9,60
Uiterlijk / Design: 9,20
 • uit Moordrecht op 23 november 2021:

  Mijn tweede Inventum, waarom zou je je afvragen. Niet omdat de eerste ( 8jaar jong) het niet meer doet, maar om de volgende reden een nieuwe. in 2013 had ik twee stuks gekocht, één ervan heeft mijn dochter meegenomen naar haar studenten woning en de tweede doet nu dienst als vloerverwarming in een kamer ingericht als corona kantoor waar geen verwarming aanwezig is. hij dient nu als vloer verwarming waar ik heerlijk mijn voetjes op zet tijdens het werken.
  De nieuwe heb ik afgelopen maand bij BOL gekocht, snel geleverd en het voordeel van de HN138i is dat er een tijdschakelaar en voetenverwarming op zit. beide een aanrader voor als je nog een keus moet maken. Geen gedoe met een tijdschakelaar in het stopcontact die je in moet stellen. Ik heb bijna een week in gebruik en ben er zeer tevreden over.
  Eén aandachtpuntje is de positie van de stekker aan het hoofdeind. (ik heb er geen hinder van de deken is breed genoeg, maar de positie zou beter aan het voeteneind kunnen zitten. maar dat is persoonlijk).

 • uit MOL 2400 op 27 april 2019:

  Het ziet er eenvoudig uit, gewoon wit, maar het is een stevige kwaliteit. Ik had het deken van mijn zoon mogen gebruiken, is een heel mooi deken volledig in zachte fleece, maar helemaal niet zo goed als dit. Dit blijft mooi op zijn plaats liggen omdat de kwaliteit steviger is en toch heb je daar geen last van qua zachtheid om op te liggen. Het wordt ook lekker warm, wat ook mijn bedoeling was, dus het voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Dus zelfs met het eenvoudige design kies ik voor dit deken, de beste koop sinds lange tijd.

 • uit Amsterdam op 02 april 2019:

  Heerlijk! Zou niet meer zonder kunnen!

 • uit Echteld op 08 februari 2019:

  goede deken, je ziet de bedrading wel, en deze is tevens een beetje voelbaar. (niet erg storend) verder is de deken sneller warm dan verwacht. top!

 • uit Beek op 26 december 2018:

  Deze deken gekocht omdat ik het na de nachtdienst niet warm krijg in bed. Deze deken is een weldaad voor een goede nachtrust. Goed regelbaar en snel warm. Echt een aanrader.

De HN138i is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is.
Naar boven