hn135.jpg
Vergrootglas
Video
hn135.jpg
hn135-detail-1.jpg
hn135-detail-2.jpg
hn135-detail-3.jpg
hn135-detail-4.jpg

Elektrische deken

HN135

De Inventum HN135 éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipt. De deken is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik met 3 warmtestanden en een schakelaar met prettig sluimerlicht. Deze schakelaar is afneembaar, zodat je de deken kunt wassen in de wasmachine.

Voor extra gebruikersgemak is er nu ook een 4 meter lang snoer beschikbaar voor de HN135. Deze kan besteld worden via deze link.
 • 1-persoonsdeken
 • 3 warmtestanden
 • afmeting 150 x 80 cm
Adviesprijs:
44,99
Waar is de HN135 te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken elektrische dekens

Type deken: onderdeken
 
Aantal personen: 1
 
Aantal schakelaars: 1
 
Aantal warmtestanden: 3
 
Verlichte schakelaar: ja
 
Afkoppelbaar snoer: ja
 
Totale snoerlengte: ± 230 cm
 
Extra dikke stof: ja
 
Wasmachine wasbaar: 30°C
 
Inventum Veiligheidssysteem (ISS): ja
 
Öko-Tex 100: ja
 

Technische gegevens elektrische dekens

Afmetingen (lxb): 150 x 80 cm
 
Materiaal: volledig fleece
 
Aansluitwaarde: 60 watt
 
Kema-Keur: ja
 
2

Handleidingen en documentatie van HN135

 
 • Worden er ook elektrische dekens verkocht met de aansluiting aan de andere kant?

  Nee, maar alle dekens (met uitzondering van de anti-allergie deken HNA6111L) kunnen omgedraaid worden, zodat de aansluiting aan de andere kant komt. Dit heeft geen invloed op de warmte-afgifte van de deken.

   
 • Mag ik de deken 's nachts aan laten staan?

  Ja, dat mag. Alle dekens zijn beveiligd met een thermisch beveiligingssysteem (ISS = Inventum Signaal Systeem). Dat wil zeggen dat er langs de verwarmingsdraad een extra draad loopt die ervoor zorgt dat de deken uitgeschakeld wordt op het moment dat er bijvoorbeeld een draadbreuk in de deken ontstaat of bij foutief gebruik.

   
 • Welke kant van de elektrische deken moet boven?

  Dat maakt bij de meeste dekens niet uit. U kunt zelf bepalen welke kant u boven legt. Zo kunt u de stroomaansluiting aan de kant hebben die u zelf het handigst vindt, links of rechts. Alleen de anti-allergie deken HNA6111L kan niet aan beide zijden gebruikt worden, want de anti-allergie laag zit maar aan één zijde. Let bij de onderdekens met apart instelbare voetenwarmte op dat het verwarmde voetengedeelte altijd aan het voeteneind ligt.

   
 • Wat is het verschil tussen een zwakstroom deken en een 'gewone' deken op 230Volt?

  Vroeger was het verschil de veiligheid, maar tegenwoordig zijn de veiligheidseisen voor elektrische dekens dusdanig aangescherpt dat er eigenlijk geen verschil meer in zit. Alle Inventum dekens hebben dezelfde beveiligingen waaronder het ISS systeem (ISS = Inventum Signaal Systeem). Dat wil zeggen dat er langs de verwarmingsdraad een extra draad loopt die ervoor zorgt dat de deken uitgeschakeld wordt op het moment dat er een draadbreuk of iets dergelijks in de deken ontstaat of bij foutief gebruik. Slapen op een Inventum zwakstroomdeken geeft een veilig gevoel en dat draagt bij aan een ontspannen nachtrust.

   
 • Wat is de beste deken?

  Inventum levert uitsluitend dekens van de beste kwaliteit, maar het gaat er ook om welke deken het beste bij u past. Elke Inventum deken heeft daarom andere specificaties. Om te bepalen welke deken voor u het best geschikt is, kunt u zichzelf een aantal vragen stellen, zoals:

  • Welke afmeting moet mijn deken hebben?
  • Hoeveel warmte-standen wil ik hebben?
  • Vind ik het belangrijk dat de deken goed op het matras blijft liggen?
  • Wil ik de deken gedurende de hele nacht gebruiken?
  • Heb ik vooral ook last van koude voeten?

  Door antwoord te geven op bovenstaande vragen komt u bij de deken uit die voor u het best geschikt is. Uw winkelier kan u daar verder over informeren.

   
 • Waarom zijn de elektrische dekens maximaal 160 cm lang?

  Onder uw hoofdkussen mag geen verwarming zitten. Voor een hoofdkussen wordt ca. 50 cm gerekend. Uw hoofd zorgt juist voor de afkoeling van het lichaam als deze het te warm heeft. Als u dus ook uw hoofd zou verwarmen, raakt uw lichaam oververhit, wordt u mogelijk wakker met hoofdpijn, en dat is slecht voor uw gezondheid. Voor de 2 in 1 elektrische dekens met een hoeslaken zal het verwarmde deel ook maximaal 160 cm lang zijn. Het gedeelte wat onder uw hoofdkussen ligt, heeft geen bedrading.

   
 • Mag een elektrische deken op een verstelbaar bed gebruikt worden?

  Ja, dat mag. Er zit echter wel een máár aan verbonden. Door het gebruik van een verstelbaar bed blijft uw elektrisch deken niet vlak liggen en door de beweging kan er dus sneller een draadbreuk ontstaan. Dat is niet gevaarlijk, want ook daarvoor is de deken beveiligd, maar de levensduur van de deken zal ernstig bekort worden. Ons advies is om uw bed in combinatie met de elektrische dekens slechts beperkt omhoog te verstellen.

   

Staat je vraag er niet bij? Stel direct je vraag.

Productsheet van HN135

Onderdelen en accessoires van HN135

Klanten Reviews (HN135)

Gemiddelde beoordeling (139 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,43
Voldoet aan de verwachting: 9,50
Mogelijkheden: 9,23
Uiterlijk / Design: 9,43
 • uit Rijsbergen op 02 december 2020:

  Heerlijk om in een voorverwarmd bed te gaan liggen. Je kan de warmte goed instellen. Heel fijn dat die in de wasmachine kan!!! De blauwe kleur vind ik wat minder, maar gelukkig zie je die niet!

 • uit BRUNSSUM op 29 november 2020:

  Genieten; fantastische en veilige warmte verspreiding dat zeer goed doet aan een wel verdiende nachtrust.
  De Inventum elektrische deken doet wij hij beloofd en doet wat hij moet doen. Chapeau !

 • uit RIJNSBURG op 25 november 2020:

  In zijn prijsklasse een echte aanrader. Snel op temperatuur. Simpele bediening

 • uit Gameren op 23 november 2020:

  Ik heb een inventum elektrische deken HN 135 gekocht, een voortreffelijk goede deken lekker warm en voldoet aan onze eisen. De prijs erg goed en kwaliteit ook. Nu kan ik eindelijk genieten van een warme deken. Mijn rug is inventum erg dankbaar. ik heb een versleten rug maar na een nacht op de voorverwarmde deken te hebben gelegen stap ik vlot uit mijn bed. ik wilniks anders meer.

 • uit roermond op 16 november 2020:

  ik had eerst de hn1300v ,maar deze kun je niet gebruiken met een schakelklok ,omdat deze niet naar de laatst ingestelde stand terugkeert.
  daarom deze gekocht (hier blijft de schakelaar op de ingestelde stand staan
  jammer dat inventum dit probleem nog niet goed heeft opgelost met die digitale schakelaars

 • uit Gytsjerk op 10 november 2020:

  Uitstekend product

 • uit Broek op Langedijk op 14 oktober 2020:

  Onze oude deken was kapot,op het andere bed ligt al geruime tijd een inventum electr.deken dus de beslissing was snel gemaakt , nog een inventum.Perfect.

 • uit Vaassen op 04 oktober 2020:

  Twee 1 p dekens gekocht in augustus 2014. De eerste kabel ging 2 jr geleden smeulen en nu nr 2. Terwijl we veel oudere dekens hebben die het wel prima doen, dus van ons krijgen ze geen ster!

 • uit Beverwijk op 03 oktober 2020:

  Prima deken, mag wel wat sneller opwarmen en de prijs is wat aan de hoge kant.
  Ik zou deze deken wel aanbevelen ivm kwaliteit..

 • uit Capelle aan den ijssel op 24 september 2020:

  Heerlijk warm deken een aanrader voor ouderen

 • uit Puttershoek op 25 april 2020:

  Ik heb de elektrische deken een paar dagen in gebruik,zo mooi met die 3 standen in te stellen,ik gebruik hem haast elke dag ook ivm gewrichtsklachten zo aangenaam is deze deken,een aanrader!

 • uit IJzendijke op 22 april 2020:

  Mijn vorige Inventumdeken was meer dan tien jaar oud. De nieuwe uitvoering is veel mooier uitgevoerd en blijft daardoor plat onder het laken liggen, krult niet op. De aanzetknop is groter wat ook gemakkelijker is. Ik woon in een vrijstaand huis op het platteland en kan dus heerlijk mijn bed verwarmen voordat ik erin stap. Kortom, ik ben heel tevreden met deze deken en vind het een aanrader.

 • uit Utrecht op 05 maart 2020:

  prima onderdeken degelijk doet precies aan de verwachtingen .
  heerlijk op geslapen

 • uit Weesp op 29 februari 2020:

  Wat een fijne elektrische deken. Ik, als enorme, koukleum geniet er volop van. Een stevige kwaliteit en prima in te schakelen. Ieder avond mijn bed heerlijk warm. Voldoet volledig aan de verwachting.

 • uit Nijverdal op 27 februari 2020:

  Had al eerder een elektrische deken van inventum gehad. Nadat die kapot ging en ik een nieuwe moest hebben, gekeken naar de mogelijkheden tussen verschillende dekens. Omdat mijn vorige goed bevallen was en deze een extra warme voetenzone had, gekozen om deze te kopen!

 • uit Parrega op 23 februari 2020:

  Mijn man heeft vaak rugklachten en het gebruik van een elektrische deken verwarmd zijn bed dusdanig dat het voelt geeft van comfort.
  Het bevalt hem zeer goed. Als hij vergeet de deken aan te zetten gaat hij zelfs later naar bed omdat hij niet meer in een koud bed wil slapen. Dat zegt genoeg.

 • uit Cruzy (Frankrijk) op 04 februari 2020:

  Toen ik 15 jaar geleden emigreerde naar Zuid-Frankrijk verhuisde mijn 1 jaar oude Inventum elektrische deken mee. Na 16 jaar trouwe dienst gaf hij een paar weken geleden de geest. Ik heb eerst een deken van een goedkoper merk gekocht. Stom, stom, stom! Deze verwarmde slecht en vertoonde problemen met de schakelaar. Retour afzender en terug naar Inventum.
  Wat een geweldig product! En: deze kan in de machine gewassen worden; die mogelijkheid had mijn oude deken niet. Elke avond weer in een zalig warm bed. Inventum: top!

 • uit Groningen op 26 januari 2020:

  Prima deken, heerlijk om in een warm holletje weg te kruipen op een grijze koude dag met een goed boek en een warm kopje thee! Als je lekker bent opgewarmd met stand 3 langzaam terug naar stand 1 en het blijft genieten!

 • uit Alkmaar op 23 januari 2020:

  Een geweldige elektrische deken,heerlijk warm. Deze had ik eerder moeten hebben,ik raad deze deken in het bijzonder aan. De prijs is ook prima,je krijgt er zoveel voor terug,heel blij mee.

 • uit Terneuzen op 17 januari 2020:

  Omdat mijn vorige Inventum deken het na jarenlange trouwe dienst had begeven ging ik een nieuwe deken kopen.
  Aangetrokken door de lengte van een ander merk en de aanwezigheid van extra voetenwarmte heb ik me laten verleiden tot aankoop van deze deken.
  Na 2 nachten gladstrijken, rechttrekken en klachten van mijn man over mijn woelen ben ik vol spijt over mijn slippertje teruggegaan naar de winkel om de deken terug te brengen.
  Op de vraag welke deken ik dan zou willen was er voor mij maar één keuze: mijn oude, vertrouwde merk: Inventum natuurlijk!
  Nu ligt er dus weer een Inventum op mijn bed en ik weet heel zeker dat ik vannacht zonder problemen zal slapen.
  Nooit meer iets anders in mijn bed dan Invemtum, en mijn man natuurlijk.

 • uit Den Haag op 15 januari 2020:

  Ik heb de INVENTUM HN130 elektrische deken aangeschaft met de reden dat het bed verwarmd is. Mijn partner heeft van die ijskoude voeten die ik iedere avond een half uur met mijn voeten ging verwarmen. Nu als mijn partner bij mij komt slapen verwarm ik het bed vooraf. Ik wist niet precies wat er met een elektrische deken bedoeld werd. Nadat ik deze had gekocht en thuis de deken heb geopend was ik blij verrast om de inhoud. De elektrische deken heeft de juiste afmeting om precies onder je hoeslaken te plaatsen. Geweldig om te zien dat het een afstandbediening heeft en op 3 standen kan worden verwarmd. Je kan je bed vooraf verwarmen. Voor het slapengaan zet je de elektrische deken uit.

 • uit Drachtstercompagnie op 16 december 2019:

  Mijn oude electrische deken gaf de geest na vele jaren trouwe dienst.
  Een keuze was snel gemaakt het moest weer een Inventum worden.
  Een deken met maar liefst drie standen en wasbaar op 30 graden.
  De deken is los te koppelen door een stekker verbinding, ongekend!
  Ik ben erg blij met mijn nieuwe Inventum en dat voor die prijs!
  Gegarandeerd weer voor vele jaren gemak en comfort.

  Met vriendelijke groet, Marijke Spinder

 • uit Schalkwijk op 13 december 2019:

  Prima artikel voor niet al te veel geld.

 • uit Angerlo op 03 december 2019:

  Heerlijke onderdeken,geeft genoeg warmte en ligt zacht.
  Makkelijk te bedienen,lengte is goed en ook belangrijk,hij schuift niet,blijft mooi
  op de plaats liggen.Ben er erg blij mee.

 • uit Drunen op 23 november 2019:

  Mijn moeder heeft al sinds dat ik klein was een elektrische deken. Ik was er altijd jaloers op! Ik ging er vaak in liggen. Nu ik pas op mijn eigen woon heb ik een elektrische deken gehad. Wat ben ik hier super blij mee! Met deze koude dagen is het heerlijk om in een warm bed te gaan liggen! Ik wil er niet meer uit haha.
  Ook vind ik het heel fijn dat je op 3 standen kan zetten. Maar vooral dat die ook in de was kan!

  Ik raad dit product echt aan iedereen aan die er over twijfelt of er een aan het zoeken is!
  Ik wil zeker niet meer zonder!

 • uit Baak op 16 november 2019:

  Het doet wat het beloofd. De deken word snel warm en je kan echt verschil merken tussen de verschillende standen.

 • uit Leersu.m op 13 november 2019:

  Ik ben blij met de nieuwe aankoop.. De dikke stof geeft veel ligcomfort
  .Naar behoefte is de deken goed regelbaar. Ook de prijs/kwaleit is goed.
  Ik kan deze elektrische deken aan een ieder aangeraden.

 • uit Geldrop op 11 november 2019:

  In aanloop naar de winter is een voorverwarmd bed een heerlijk moment om onder de wol te kruipen. De Inventum elektrische deken voldoet volledig aan onze wensen en is een aanrader voor degene die, als hoogtepunt van de dag, een voorverwarmd bed geen verwennerij vindt.

 • uit bruinisse op 09 november 2019:

  We hadden al gedurende zeker 25 jaren een Inventum elektrische deken in gebruik!
  Hij heeft altijd probleemloos zijn werk gedaan.
  Met de winter op komst leek het ons verstandig om toch maar een nieuwe te nemen.
  Gezien de ervaring in het verleden was de keuze snel gemaakt.

 • uit Enkhuizen op 31 oktober 2019:

  Perfect deze onderdeken ! Snel warm en prima te regelen in drie standen.

 • uit Zuid-Beijerland op 25 oktober 2019:

  Net zoals bij m'm vorige Inventum deken krijg ik ook met m'n nieuwe Invetum deken ook weer een warm gevoel. Echter twee positieve opmerkingen die ik t.o.v. m'n oude Inventum deken mis. Het stopcontact op de deken zou eigenlijk 90˚ gedraaid moeten worden, waardoor het snoer dan direct naar onder zou lopen. Nu maakt het snoer een rare belastende bocht vanuit het dekenstopcontact gezien. Ten tweede: het snoertje is wat kort vanaf deken naar de bedieningsschakelaar.
  Voor het overige ben ik er erg blij mee!

 • uit Baak op 15 oktober 2019:

  We kochten er gisteren 2 voor mijn ouders. Al jarenlang hebben we een Inventum deken, kwaliteit en duurzaam. Ik ga niet voor goedkopere omdat ik waarde hecht aan kwaliteit. Ook chinese rommel en eigen merken lijkt mij niks. weet wat je koopt.

 • uit Eenrum op 10 oktober 2019:

  We zijn heel blij met deze elektrische deken, vooral omdat er 3 standen zijn. Nu in de herfst het bed een beetje voorverwarmen op 1 en later in de winter kun je de warmte aanpassen met de standen 2 of 3. Verder vinden wij het geweldig dat de deken ook wasbaar is. Hadden we bij twee vorige dekens nog niet meegemaakt. Ook de lengte en breedte zijn groter dan onze vorige dekens. Vooral mijn man vindt het belangrijk dat het voetengedeelte goed verwarmd is. Kortom een topper van een deken.

 • uit spijkenisse op 17 april 2019:

  hierbij deel ik u mede dat de inventum elektrische deken perfect lekker verwarmt en zacht is om op te slapen ik ben dik te vrede met me nieuwe aankoop het is inderdaad de 44.95 waard. bedankt voor de goede veilige kwaliteitsdeken

 • uit Horst op 02 april 2019:

  een geweldige electrische deken, al mijn tweede van Inventum , de eerste bijna 15 jaar gebruikt en kan met mijn reuma klachten niet meer zonder, echt onmisbaar, handig in gebruik, instellen naar wens en uitwasbaar , gewoon een top product voor een mooie prijs

 • uit Deventer op 31 maart 2019:

  De elektrische onderdeken is stevig, wasbaar en degelijk. Eenvoudig te bedienen en is vooral veilig door de beveiligingen. Mijn schoonvader is zeer te spreken over de prestaties. Hij heeft er zelf een schakelklok voor gezet zodat hij elke avond in een lekker warm bed stapt, en dan een warm begin heeft van een rustige nacht.

 • uit LEEUWARDEN op 26 februari 2019:

  een hele fijne onderdeken die perfect voldoet aan onze eisen ga zo door inventum

 • uit Wedde op 09 februari 2019:

  De rrrrillingen over mijn rug
  vluchten naar hun huis terug.
  Tegen de vorrrrst over mijn voeten
  zeg ik daaag, doe ze de groeten.
  De ijsbeerrrrr, die ik me voel
  zit nu naast mij op een stoel.
  De sneeuwpop in mijn hoofd
  is gesmolten, door de zon gedoofd.
  Ik heb er even naar gezocht,
  heel blij dat ik de Inventumwarmte kocht!

 • uit Sint Jacobiparochie op 28 januari 2019:

  Ooit deze electrische deken van inventum gekocht, gelijk verslaaft! Die van ons ging stuk, en wou persee dezelfde weer terug kopen, wordt snel warm, en belangrijk vind ik, dat deze van inventum echt veilig voelt met safety system erop! Reuze dank inventum voor een heerlijk warme winter dankzij jullie!

 • uit Leidschendam op 23 januari 2019:

  Doet wat ie moet doen: mijn bed voorverwarmen, zodat ik niet in koud in slaap moet vallen. Makkelijke schakelaar, drie standen die heerlijk warm zijn. Prima ontwerp, niks mis mee.

 • uit Eindhoven op 09 januari 2019:

  Sinds december, wat een pretje
  Stap ik in mijn warme bedje
  Sint had het dit keer goed bekeken
  Hij kocht voor mij een Inventum-deken
  En gaf mij dus de zekerheid:
  Koude voeten, verleden tijd!!!

 • uit AMSTERDAM op 08 januari 2019:

  Wat een geluk.
  Eindelijk is mijn bed heerlijk warm op temperatuur.
  Ik ga slapen in warmte en met plezier.
  Mijn nachten kunnen niet meer stuk.
  Nu met mijn Inventum deken besef ik pas goed hoe ik heb geleden.
  En het gepruts en gedoe met een kruik behoort nu definitief tot het verleden.
  En voor zo´n prijs absoluut de moeite meer dan waard en voor zo'n deken helemaal niet duur.
  Ik prijs mijn warme Inventum deken nacht´s vol vuur.

 • uit Ouddorp op 02 januari 2019:

  Deze deken gekocht voor mijn partner als kerstcadeau! Hij is er erg gelukkig mee want: 1) je voelt hem niet liggen onder je onderlaken omdat deze erg zacht is door de fleece. 2) Duidelijk verlichte schakelaar zodat je ook 's nachts makkelijk kan verstellen. 3)ideale breedte, ook bij een 2 persoonsbed waar er maar 1 een electrische deken wil! Het was voor hem het ideale cadeau!

 • uit Tilburg op 31 december 2018:

  Jorian (11 jaar): "Mijn lekkerste verjaardagscadeau: een elektrische deken!!!"

 • uit GOOR op 13 december 2018:

  Top product. Erg makkelijk in gebruik en snel op warmte. Heerlijke deken voor de koude winternachten.
  Kan hem een ieder aanbevelen.

 • uit Den Hoorn op 02 december 2018:

  Wordt snel warm. Prima deken.

 • uit Smilde op 23 november 2018:

  Mijn man ligt al 8 maanden in een revalidatiecentrum en komt de weekenden thuis maar wij hebben geen verwarming op de slaapkamer en in het revalidatiecetrum is het overal warm,daarom heeft hij het heel koud als hij thuis komt.
  Dus heb ik hem een electrische deken van inventum gekocht,hij is hier super bij mee.
  Ik zit er aan te denken om er zelf ook een te nemen want ik vind het wel heel erg aangenaam als ik er zo naast lig.
  Vriendelijke groet, Jeannette

 • uit Heythuysen op 21 november 2018:

  Elektrische deken van Inventum maakt echt het moment!
  150 bij 80 centimeter is lekker lang en ruim gepland.
  Inderdaad "met gemak, plezier en comfort" op zijn best
  hoef ik nooit meer in een klammig en een koud nest.
  En ook al heb je dan geen partner in de arm,
  zo'n Inventum is altijd verwelkomend en warm.
  Het is een goed idee in deze "heilige dagen
  er een aan Sinterklaas of Kerstman te vragen!

 • uit Purmerend op 21 november 2018:

  Supercomfortabel, slapen als een vorst. En dat met de winter in aantocht. Heerlijk warm, eenvoudig te bedienen en te wassen bovendien. Inventum bedankt!

 • uit Dordrecht op 17 november 2018:

  Verwarmd goed, het bed voelt direct heel behaaglijk en comfortabel. Het materiaal is degelijk. Prettige zachte stof.

 • uit Hoogeveen op 15 november 2018:

  Mooi uitgevoerde deken. Luxe uitstraling. Voldoet aan de verwachtingen.

 • uit Hellevoetsluis op 14 november 2018:

  Na het een en ander uitgezocht te hebben op de site van Inventum een juiste keus gemaakt voor het kopen van een elektrische deken van Inventum.Type HN135.Deze deken heeft een goede prijs en voldoet prima aan onze verwachting.Prima afwerking van de deken en een makkelijke bediening.3 standen en een beveiliging dat als er iets mis gaat de deken elektrisch uitslaat.Ik kan deze ook iedereen aanraden.

 • uit Apeldoorn op 23 oktober 2018:

  Als het buiten kou en guur wordt dan ontspannend naar mijn warme bed!
  Inventum is een Oer Hollands product Sinds 1908....
  Dat bedoel ik dus, betrouwbaar en goed!
  Welkom Herfst en Winter

 • uit Apeldoorn op 22 april 2018:

  deze winter heb ik een Inventum elektrische onderdeken gekocht...fantastisch...
  wat heb ik lang met de vorige heb gedaan....deze is super! Kids zouden zeggen
  "super vet".

 • uit LICHTENVOORDE op 17 april 2018:

  Deze elektrische deken is het geld meer dan waard. Veel last vd onderrug deze winter. Nu niet meer gespannen in bed gaan liggen maar met een ontspannen lijf. Heerlijk warm. 10 minuten voor bedtijd aanzetten en dan lekker ontspannen lezen en in slaap vallen.

 • uit Koudum op 22 februari 2018:

  Eergisteren een HN135 elektrische deken voor mijn man gekocht.
  De vorige (van een ander merk) was vorige week kapot gegaan..
  Heb ik hem mijn deken (van een dacht ik beter merk) gegeven...en deze Inventum voor hem gekocht..oké, jij een nieuwe, ik mijn deken weer terug...maar wat is nu gebleken: manlief stapt in z'n voorverwarmde bed en slaapt in no time als een roos!
  Hij is er maar wat blij mee, wil niet meer ruilen!

 • uit Alkmaar op 10 februari 2018:

  gelijkmatig warm, zeer zacht. Ok handig dat hij gewoon in de wasmachine kan.

 • uit Schildwolde op 06 februari 2018:

  Dat zal mij weer overkomen... Het wordt koud vanaf vannacht en de kachel op onze slaapkamer begeeft het... Bovendien word ik over een paar dagen geopereerd waardoor het extra belangrijk is dat ik thuis warm en rustig kan slapen... Gelukkig kon een Expertwinkel bij mij in de buurt me aan deze fijne grote elektrische deken helpen. Ik ben zelf maar 1.60 lang, dus de weldadige warmte verspreid zich over mijn hele lichaam als ik in bed kruip. Uiteraard voorverwarmd op standje 3. Snel de schakelaar terug naar standje 1, want die geeft genoeg warmte om de nacht comfortabel door te komen...

 • uit Nijkerk op 31 januari 2018:

  Mijn ervaring met inventum elektrische deken is zeer positief. We hebben er meerdere in huis. En ik gebruik ze al jaren. Makkelijk te wassen. Zal hem iedereen aanraden. Door de verschillende standen kan je hem net zo warm maken als je zelf zou willen. En makkelijk in gebruik.

 • uit Noordwijkerhout op 22 januari 2018:

  Fijne geriefelijke onderdeken die lekker warm wordt en goed naar
  warmtebehoefte te regelen is.
  Voor mij in de winter onmisbaar.

 • uit Nijmegen op 29 december 2017:

  Vandaag mijn elektrische deken van inventum binnen gekregen. Vanaf kleins af aan heb ik al een elektrische deken. Ik kan niet meer zonder. Helaas eerst een goedkopere gekocht maar die zijn snel kapot.Dus nu weer een inventum gekocht. Die zijn toch de beste en het veiligste. Ik ben er super blij mee.

 • uit Engelen op 11 december 2017:

  Heerlijk warm ga ik elke avond naar bed ! Nu mijn vraag waarom plaatsen jullie niet de aansluit stekker met de opening naar het langste stuk ( lengte van het deken ) dan kun je het deken zowel rechts als links leggen en heb je de stekkers aan de zijkant van je bed ;-) slim hè

  Goude tip ! Zo maar geschonken aan jullie

 • uit Holten op 07 december 2017:

  Ik heb altijd een inventum tweepersoons electrische deken gehad maar nu ivm overlijden partner en verhuizing heb ik een eenpersoons electrische deken van inventum gekocht , ik heb de eerste nacht al heerlijk warm geslapen en hoop dit nog vele nachten te mogen doen !

 • uit Woerden op 16 november 2017:

  Keurige afwerking en een verademing voor een reumapatiënt. Het is gewoon een tropische verrassing. Een warm welkom voor een koude winter. We hebben er twee aangeschaft en hopen er nog lang van te genieten.

 • uit Hansweert op 06 november 2017:

  Gewoon INVENTUM er is geen Betere en Veiligere Methode om uw zelf te verwennen op gebied van Elektrische Dekens ..ik ben al op de helft van mijn leven 50 dus ! en nog steeds het gevoel gevoel krijgen van Warmte van Inventum.
  Dus een Warme Plus voor Inventum dus Ga zoh door !!

 • uit Loosduinen op 15 oktober 2017:

  Ik wilde niets weten van een elektrische deken, maar door mijn artrose stond ik iedere morgen met veel pijn op. Mijn vrouw zei bijna dagelijks probeer nou eens een elektrische deken, uiteindelijk ben ik omgepraat en gaan zoeken. Ik kwam inventum tegen en omdat we al meerdere producten hadden van inventum en ik heel vroeger in een bedrijf werkte waar we huishoudelijke apperatuur verkochten waardoor Ik toen al wist wat een top producten ze bij inventum maakte was de keus niet moeilijk.dus de elektrische deken gekocht en in gebruik genomen, het is niet te geloven wat een luxe, je voelt niet dat hij er ligt, perfect te regelen zuinig in gebruik maar het belangrijkste mijn pijn is veel minder en ik stap soepeler uit bed voor mij een ongelooflijke ervaring na zoveel jaren met pijn opstaan. Echt een aanrader.

 • uit Gassel op 04 oktober 2017:

  Dit is mijn 2de deken voor n, ander bed ze bevallen mijn uitstekend daarom heb ik ,n tweede erbij gekocht super goede kwaliteit TOP

 • uit Nuth op 18 september 2017:

  Ik zocht een deken die je gemakkelijk kan bedienen daar ik slechtziend ben en dit op het gevoel moet doen.
  Heerlijke deken die aan mijn eisen voldoet.

 • uit Ermelo op 10 september 2017:

  Dit is al mijn 3e Inventum HN 135 deken in 3,5 jaar tijd die het niet meer doet.
  Ben er altijd zuinig mee omgegaan, dus daar ligt het niet aan.
  Daarvoor had ik ook altijd al Inventumdekens die zeker 10 jaar meegingen.
  Verder een prettige deken die door het materiaal nauwelijks schuift en dus prima op zijn plaats blijft liggen en een fijne warmte afgifte heeft.

 • uit Hoogerheide op 11 februari 2017:

  Al een paar elektrische dekens gehad met veel mogelijkheden. Maar deze is heerlijk simpel en met duidelijk aangegeven warmtestanden met lampje. Warmt prima en 60 watt is voldoende.
  Afmeting fijn vooral de breedte van 80 cm

 • uit Veendam op 06 februari 2017:

  1x per jaar komt mijn nicht logeren en slaapt dan altijd op een Inventum elektrische deken. Tot mijn schrik kwam ik erachter, dat de deken kapot was. Gauw een nieuwe besteld, want zonder elektrische deken ( zeker van Inventum die lang meegaat ) wordt deze koukleum in de winter niet warm.

 • uit Arnhem op 17 januari 2017:

  'Nee, nee,' zegt mijn vrouw, 'voor mij hoeft het niet, koop er maar een voor jezelf.' Gehoorzaam als ik ben kocht ik dus een elektrische deken. Maar, wie ligt er op het 'matje' wanneer ik in bed kruip ...

 • uit Haarlem op 12 januari 2017:

  Ik wist niet dat je zo gelukkig kunt worden van een elektrische deken :) Ik heb er spijt van dat ik deze niet jaren eerder heb gekocht.

 • uit Tilburg op 31 december 2016:

  Ben nog nooit zo lekker warm op de laatste dag van het jaar wakker geworden
  Had hem per ongeluk aan laten staan stand 1
  Ik moet zeggen lekker dekentje voor die Prijs
  Gr Bert

 • uit Bussum op 24 december 2016:

  Dit is een hele fijne deken voor een redelijke prijs. Er wordt op een prettige manier warmte afgegeven en de deken heeft precies de goede lengte. Inventum is al jaren het merk bij uitstek voor electrische dekens die mijn moeder, zus en ik gebruiken en waar wij tijdens de koude maanden heel tevreden over zijn!

 • uit Ede op 23 december 2016:

  Ik had al tijden koude voeten als ik in mijn bed kwam. Dankzij deze elektrische deken is dat nu voorbij. Had ik al veel eerder moeten kopen :)

 • uit GRONINGEN op 18 december 2016:

  Nooit meer met koude voeten en handen naar bed met deze deken. De stof is stevig en maakt het extra warm. Mijn vorige bleef niet goed liggen en zat aan het eind van de week hele gekreukt bij mijn voeten. Deze blijft wel goed liggen en kan gewoon in de wasmachine. Nog een plus punt. Overall super tevreden!

 • uit Almere op 16 december 2016:

  Sinds 6 jaar ben ik getroffen door een zenuwaandoening in mijn nek, waardoor mijn linkerarm 24/7 pijn geeft. Zeker in de koudere maanden is comfort tijdens het slapen zo belangrijk! Deze deken geeft mij dat comfort, voelt prettig onder mijn laken en zoegt ervoor dat ik heerlijk in slaap weg kan zakken en kan genieten van broodnodige rust.

 • uit Maassluis op 14 december 2016:

  Ik ben een echte koukleum. Sinterklaas wist dit en heeft er mij een cadeau gedaan. Ik vind het heerlijk. Hij is snel opgewarmd, en ook snel afgekoeld als dat moet, dat is heel erg fijn. De drie standen zijn prima en makkelijk te verstellen. Hij ligt heerlijk, ik voel de deken amper door mijn hoeslaken heen komen en heb geen last van het snoer dat aan de deken zit. oftewel fantastische en geweldig ding die elektrische deken. ;)

 • uit Voorthuizen op 16 november 2016:

  Nieuwe electrische gekocht deze is snel warm en HEERLIJK geen koude voeten meer
  fantastisch.

 • uit Groningen op 14 november 2016:

  hallo ik heb net mn 1e electriche deken gekocht van Inventum , ik zie allemaal positieve berichten, ik hoop dat ik hier een par jaar mee kan doen, en van kan genieten

 • uit Rumpt op 24 oktober 2016:

  Ik heb mijn vorige elektrische deken een paar jaar gehad. Onlangs deze gekocht omdat de andere stuk was. Ik heb altijd koude benen vanwege mijn rolstoelgebondenheid deze deken is fantastisch!

 • uit Ruurlo op 23 oktober 2016:

  deken blijft goed liggen, s morgens geen kreukels er in. De temperatuur op stand 3 is lekker behaaglijk 39gr, met plm 15 gr. verschil met stand 1 en 9gr. met stand 2. Als je de deken aan laat staan ,dan beslist lager zetten bij het naar bed gaan of je kunt een timer gebruiken die je kunt instellen wanneer de deken aangaat en uitgaat; jammer dat dit niet in de schakelaar is verwerkt. Verder uitstekende keus.

 • uit Den Haag op 17 oktober 2016:

  Omdat ik niet echt goed kan slapen, is deze deken mijn redding om weg te dromen over een eiland waar ik de warmte van voel die me een heerlijke nachtrust geeft en ik heerlijk en ontspannen en ontwaken!!!!!

 • uit MAASTRICHT op 11 oktober 2016:

  Twee jaar geleden een eenpersoons deken gekocht. Ik ben zeer tevreden en een maand geleden nog een tweede voor mijn partner aangeschaft.
  Werkelijk een onmisbaar attribuut.
  mvg
  Jan Jansen

 • uit Maarssen op 09 oktober 2016:

  Sinds kort heb ik deze deken. Omdat ik artrose heb is het vreselijk om in een koud bed te stappen. Deze deken is heerlijk. Binnen een half uur op stand 3, is hij voor mij op temperatuur. Het is net of ik in een warm b(a)d stap en ik slaap heel snel in. Fijn dat hij te wassen is en groot genoeg voor mijn matras tot en met het voeteneind.
  Bovendien betaalbaar. Ik kan hem zeer aanbevelen.

 • uit Epe op 05 oktober 2016:

  Een prima electriche deken heerlijk warm in bed , en de warmte heeeeel goed te regelen . Heb eerder warmte dekens gehad maar deze is echt top klasse

 • uit Arnhem op 01 april 2016:

  De derde inventum-deken in 20 jaar. Top.
  Woensdag overleed de vorige, vrijdag de nieuwe in huis! Nooit meer zonder. #koukleum.

 • uit bussum op 10 maart 2016:

  Al vele verschillende inventum electrische dekens gehad.
  De dure en minder dure versie gehad.
  Gebruik bevalt prima maar je doet er geen jaren mee. Ondanks het voorzichtige gebruik begeeft de dekens het bij mij al in de garantieperiode of net daar. Ik probeer het nog een keer .

 • uit Zuidhorn op 17 februari 2016:

  Heb jarenlang een Inventum onderdeken gehad. Toen die vorig jaar de geest begaf heb ik een goedkoop exemplaar van een onbekend merk gekocht. Deze vertoonde na korte tijd al problemen, totdat hij er binnen een jaar de brui aan gaf. Onlangs een Inventum gekocht. Voelde meteen weer vertrouwd aan. Ligt heerlijk strak op het matras. Slaap er heerlijk op. Zo blijkt maar weer: "Goedkoop is duurkoop".

 • uit Helmond op 17 februari 2016:

  Ik was het helemaal zat, naar bed te gaan in een ijskoud bed! Toen heb ik urenlang allerlei verschillende elektrische dekens vergeleken en uiteindelijk heb ik besloten (mede dankzij alle positieve reacties) om deze te kopen!

  Ik heb het nu ongeveer een week en elke avond ga ik nu super blij naar bed. :) Het is gewoon heerlijk om gelijk in een warme bed te stappen, zonder koude voeten.

  Ik had wel gelezen dat sommige mensen vonden dat het op 3 moest, maar ik laat het op 3 opwarmen en dan zet ik het gelijk op 1 als ik in bed kruip en dat is prima te doen.

  Hopelijk heb ik nog jaren plezier van mijn dekentje!

 • uit Heerhugowaard op 12 februari 2016:

  Een aantrekkelijke prijs voor deze slaapdeken. Makkelijk in het gebruik. Ideaal voor op de camping in het voor seizoen met kans op nachtvorst. Prettig op te liggen goed desing Geen problemen meer met het opwarmen van een koud bedin de caraven. En bij zomerse temperaturen makkelijk weer op te ruimen

 • uit Hengelo op 31 januari 2016:

  Lekker slapen in winterse weken
  Op een Inventum deken,
  Je staat uitgerust op,
  Dus zo'n deken is echt top!

 • uit Berghem op 05 januari 2016:

  Heerlijk deken, met een timer erop aangesloten is mijn bed heerlijk warm als ik erin stap. Het deken is lekker groot zodat ik me niet op hoef te rollen om ook mijn voeten warm te krijgen. Top aankoop.

 • uit Maartensdijk op 27 december 2015:

  Super blij met mijn elektrisch dekentje van Inventum! Als verjaardagscadeau gekregen net voor de feestdagen. Dus voor mij was het dit jaar zeker een warme kerst. En straks na de vuurpijlen, oliebollen en de champagne zal mijn warme bedje al op me wachten. Een mooi begin van 2016. Alvast een: Happy New Year!

 • uit Zeewolde op 23 december 2015:

  Ideaal voor mensen met hartfalen en verschil in warmte beleving tussen twee mensen die samen een slaapvertrek delen.

 • uit IJmuiden op 24 november 2015:

  Inventum.......laat de kou maar komen!

 • uit OOSTVOORNE op 16 november 2015:

  Fantastische deken heerlijk warm als ik in bed stap , ikeb Artrose en als ik in mijn warme inventum bed stapt voel ik de pijn weg trekken ,gewoon een fantastische goede aankoop wat ik een dikke 10 geeft op alle fronten,mijn advies bent u op zoek naar een elektrische deken, stop met zoeken en koop ook zo'n fantastische deken HN135 bij inventum

 • uit Suwald op 16 november 2015:

  Alle gezinsleden bij ons slapen op een electrische deken van INVENTUM.
  We zijn groot fan. De deken is snel opgewarmd. En stap je heerlijk in een voorverwarmd bed. Je wordt er snel lekker rozig van, waardoor je lekker snel inslaapt. De kinderen zijn in een mum van tijd in dromeland. Je kunt je je energie besparen doordat je niet eerst op eigen kracht het bed hoeft te verwarmen. Je kunt je volledig overgeven aan de slaap. `s Ochtends sta je uitgerust op. En heb je bijna alweer zin op `s avonds in dat heerlijke voorverwarmde bed te kruipen.
  Lang leve de electrische onderdeken van Inventum.
  Zo wordt slapen echt een feestje!

 • uit langweer op 30 oktober 2015:

  Dag Inventum; altijd weer even slikken bij de aankoop van de zoveelste Invemtum deken,want dat betekent dat warm worden op eigen kracht slecht lukt.
  Godzijdank dus Inventum. Achter mijn vrouw de beste makker in bed.

 • uit Vinkeveen op 25 oktober 2015:

  Een hele fijne elektrische deken.
  Geeft snel voldoende warmte en wat ik vooral heel prettig vind is de afmeting. Een hele vooruitgang met mijn vorige deken. Laat de koude winter maar komen.

 • uit Goor op 23 oktober 2015:

  Mijn motto is, koopt Nederlandse waar dan koop je een vertrouwd product.
  Dit is de derde Inventum in 50 jaar, het is heerlijk als je in een warm bed stapt, bovendien is het ook nog een veilige onderdeken met het Inventum Safety System.
  Je kunt hem wassen in de wasmachine op 30 graden.
  Kortom een hele fijne en gebruiksvriendelijke onderdeken.

  Mijn vrouw is er erg blij mee.
  INVENTUM BEDANKT !!

 • uit Zwolle op 23 oktober 2015:

  WARM, ONTSPANNEND, HEERLIJK DROMEN.
  LAAT DE WINTERKOU MAAR KOMEN.
  ZO'N WARMTEDEKEN IS BELEVEN.
  INVENTUM: PASSIE VOOR HET LEVEN!

 • uit Boxmeer op 22 oktober 2015:

  sinds kort iedere avond naar een lekker verwarmd bed.Je weet niet wat je overkomt. Zijn die (ijs)kouwe voeten van mij eindelijk voorbij.
  Bevalt uitstekend, is lang genoeg en geeft een heerlijke warme uitstraling.Prijs kwaliteit is goed, en voldoet op alle mogelijke manieren goed aan mijn verwachting.Ziet er netjes en goed verzorgd uit, met een zeer goede beschrijving.Ben blij dat ik hem heb

 • uit Meppel op 20 oktober 2015:

  Wat heeft inventum geweldige elektrischedekens. Ik had eerst een 2 persoonsdeken, maar omdat wij een boxspring hebben gekocht van 1.80 m breed paste de deken er helaas niet meer op vandaar dat ik gekozen heb voor de HN 135 de lengte is maar liefst 1.50 m en 80 cm breed wat heel goed op een boxspring past. Bovendien is ie gemakkelijk in gebruik en snel warm. De veiligheid is echt maximaal, want het alom betrouwbare Inventum Safety System is ingebouwd. Wat ook handig is het afneembare snoer met extra dunne aansluiting voor zeer comfortabel en lekker warm slapen.Mocht de deken smerig zijn kun je hem wassen op 30 graden in de wasmachine en is de deken weer helemaal schoon. Kortom een hele fijne deken voor een betaalbare prijs.

 • uit AMSTELVEEN op 16 oktober 2015:

  Wat een geweldige deken! Hij is boven verwachting. Snel op temperatuur, het materiaal is zacht om op te liggen, gemakkelijk in gebruik en natuurlijk gewoon te wassen in de wasmachine. Helemaal fijn. Ook mijn kat is er erg blij mee!!!!

 • uit Eefde op 16 oktober 2015:

  Ik heb de deken nu een aantal keer gebruikt en sta er steeds versteld van hoe snel hij opgewarmd is. De deken moest even ingelegen worden, maar dan ligt hij heerlijk. mijn oude deken voelde aan als karton, maar deze (door het fleece) niet. De aansluiting van het snoer is ook zo plat, dat je je niets steeds zeer hieraan doet. En ideaal is dus, dat hij gewassen kan worden. Kortom, ik ben er blij mee en kan hem iedereen aanraden!

 • uit Elst op 16 oktober 2015:

  Wij hebben eerst op internet gekeken wat anderen van dit product vinden, naar aanleiding van deze uitkomst hebben wij de HN135 gekozen. Hij heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.

 • uit Schoonoord op 23 september 2015:

  Makkelijk in gebruik, blijft goed liggen en verandert niet door het gebruik.fijne warmteafgave.

 • uit Hoogvliet op 19 september 2015:

  Mijn vrouw is erg kouwelijk en vindt het heerlijk om in een warm bed te kruipen. De inventum HN135 voldoet ruimschoots aan haar verwachtingen en is een hollands kwaliteitsprodukt. Doet wat het belooft.

 • uit Hardinxveld-Giessendam op 24 maart 2015:

  Heerlijk om 's avonds in een voorverwarmd bed te stappen. Nu is slapen echt ontspannen. Top deze deken.

 • uit Sliedrecht op 25 februari 2015:

  Ik heb vaak last van mijn rug en het geeft mij een weldadig gevoel om in een bed te stappen dat voorverwarmd is door deze geweldige elektrische deken van Inventum !

 • uit Utrecht op 24 februari 2015:

  Ik heb dit elektrische onderdeken nu ongeveer een maand en ben er zeer tevreden mee. Ik heb chronische pijn waardoor ik door de pijn vaak slecht slaap. Door het warme onderdeken heb ik minder pijn en slaap ik veel beter.

 • uit Groningen op 24 februari 2015:

  De derde deken die ik koop. Met de eerste - een zwakstrooomversie van Inventum - heb ik wel 30 jaar gedaan. (Dat kan voor de fabriek niet uit natuurlijk). Daarna kocht ik twee nieuwe HN135 dekens. Van Inventum, een ander merk komt na zulke goede ervaringen niet in aanmerking. Waarom twee? Eén deken voor thuis en ook een voor het zomerhuisje. Meteen kocht mijn vriendin er ook eentje voor haar zomerhuis. De schakelaar van een van de dekens ging na 5 jaar kapot. Een nieuwe deken is maar 10 euro duurder dan een nieuwe schakelaar. Dus weer een nieuwe gekocht. Want zonder zo'n deken in een ijskoud bed stappen is geen optie. Ik ben intussen wel grootverbruiker... Met groet, Monique Spaltman.

 • uit Den Haag op 22 februari 2015:

  Ik heb nooit eerder een elektrische deken gehad. Deze bevalt in ieder geval goed. Eenvoudig maar voldoet zeker aan waar ie voor bedoeld is.

 • uit Zuid-Beijerland op 10 februari 2015:

  Mijn elektrische deken ging plotseling kapot. Die was zeker 20 jaar oud en ook een Inventum. Ik heb geen seconde geteijfeld en weer gelijk een Inventum deken gekocht. HEERLIJK. Hij bevalt uitstekend!

 • uit Veenendaal op 06 februari 2015:

  heb eerder ook een Inventum onderdeken gehad deze was erg verouderd en door een ongelukje hebben wij hem moeten vervangen.
  bij BCC wezen kijken en toch weer een zelfde aangeschaft,bevalt ons prima.Ik zag van de aktie op de doos vandaar mijn verhaal,
  en hoop dat ik in aanmerking kom om het aankoopbedrach terug te verdienen. Afwachtend op u antwoord: met vriendelijke groet ,H.G.Wagtho

 • uit Haarlem op 06 februari 2015:

  Ik heb de elektrische deken nu 2 weken in gebruik. Kort samengevat: heerlijk, had ik veel eerder moeten doen. De deken is makkelijk in gebruik en voelt zacht aan. Er ligt toch iets extra's tussen laken/molton en de matras, maar dat is zeker niet hinderlijk. Enige minpunt: er zit voor mij nauwelijks voelbaar warmteverschil tussen stand 1 en 2 (maar misschien komt dat doordat mijn slaapkamer erg koud is), terwijl het verschil tussen stand 2 en 3 best groot is. Ik los het op door een uurtje voordat ik naar bed ga de deken aan te zetten op stand 2 en het laatste kwartiertje naar stand 3 door te schakelen, dan is de deken voor mij op de perfecte temperatuur.

 • uit Nieuwegeinn op 01 februari 2015:

  Na weken haast niet slapen van de pijn in mijn gewrichten door atrose, heeft mijn man een electriche deken gekocht voor mij en sinds het gebruik van de Inventum HN135 ben ik super blij hiermee .Sta nu met minder pijn en pijnlijke spieren op .Dank Inventum

 • uit Westerlee op 27 januari 2015:

  Eerder heb ik een goedkopere versie elektrische deken gehad, was na een seizoen al kapot.
  Nu deze inventum besteld, mooi lichtblauwe zachte fleece, wasbaar in machine. En
  Ik krijg steeds het liedje in mijn hoofd, dat ik als kind al zing; inventum, inventum, veilig en vertrouwd .. INVENTUM!!

 • uit Leidschendam op 27 januari 2015:

  Ik heb nu 2 dagen deze electrische deken, en ik kan nu al niet meer zonder.
  Het bed word heerlijk warm, en ben er echt enorm blij mee!
  Voorheen gebruikte ik een kruik maar dat verwarmt niet alles in bed.
  Ik heb het snel koud dus dit is echt een uitkomst.
  Ga nu met plezier me bed in :-) Thx Inventum voor deze onderdeken jullie krijgen een dikke 10 van mij.

 • uit Geldrop op 25 januari 2015:

  Na altijd het maar koud hebben als je naar bed gaat eindelijk een elektrische deken aangeschaft een heerlijkheid om weer naar bed te gaan lekker warm en je voelt hem niet een liggen ik ben een tevreden mens.

 • uit Amstelhoek op 22 januari 2015:

  In de eerate plaats heb ik gekozen voor een Nederlands product.
  Ik hoefde niet te lang te zoeken en kwam uit bij Inventum HN 135.
  Wat een heerlijke warmte ! We hebben er meteen nog een (1) gekocht.
  Precies tegen elkaar aangelegd en...heerlijk warm ! Dit hadden we veel eerder moeten doen. BEDANKT INVENTUM !

 • uit arnhem op 16 januari 2015:

  In 2006 kwamen wij te wonen in een arteliergebouw zonder centrale verwarming. Alleen de woonkamer was te verwarmen met een electrische luchtverwarmer. U kunt zich voorstellen hoe koud de slaapkamer was. Zo koud dat zelfs het beddegoed klam was. Ik heb toen meteen een electrische deken besteld van Inventum. 6 jaar lang heeft de onderdeken ononderbroken in de winter aangestaan, overdag op stand 1 en 's-nachts meestal op stand 2. We sliepen heerlijk comfortabel, en de kat lag ook altijd op bed. Inmiddels woon ik weer op mezelf. Gisteren ging mijn eigen electrische deken stuk, van een onbekend merk, en vandaag heb ik weer een Inventum aangeschaft. Ik lig nu te typen in bed met fijn warme voeten, zo vertrouwd! Inventum is een Nederlands bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van alles wat met verwarming heeft te maken, en dat al honderd jaar! Nederland kan trots zijn op dit merk.

 • uit Tiel op 11 januari 2015:

  Ondanks onze heerlijke grote box spring heb ik het regelmatig te koud.
  Gisteren dus toch die heerlijke elektrische deken gekocht en wat heb ik heerlijk warm geslapen. Alleen nu leg ik minder bij mijn vrouw maar nu komt zij naar mij en ben ik super blij. Bedankt Inventum waar de deken al niet goed voor is.

 • uit Rozenburg zh op 31 december 2014:

  50 jaar geleden kocht ik mijn eerste e-deken. Nog uitgevoerd met zo'n dikke zware trafo. Nu ook de 2e deken (na zo'n 25 jaar) aan vervanging toe was, heb ik van St. Nicolaas een nieuwe gekregen. Uiteraard weer een Inventum. Nu die ca. 4 weken in gebruik is kan ik beamen, dat wederom ruimschoots aan de verwachting wordt voldaan en de product informatie volledig juist is. Inventum maakt voor mij dus geen moment, maar een hele aangename nacht !

 • uit Brasschaat België op 29 december 2014:

  Verwarming in de slaapkamer vind ik niet goed, dan heb ik 's morgens keelpijn, maar in slaap vallen met koude voeten, is ook een ramp, dus toch een elektrische deken gekocht...wat een luxe, zou niet meer zonder kunnen, is echt aan te raden, een privé verwarming, die je niet ziek maakt... nee niet meer zonder mijn dekentje :)

 • uit Epe op 23 december 2014:

  Voldoet helemaal aan de verwachting, lekker warm. Prijs/kwaliteit verhouding is prima! Wij zijn tevreden.

 • uit AALST GLD op 16 december 2014:

  Dit is mijn derde deken al , ideaal bij spierpijn zou hem niet graag willen missen.

 • uit Aalten op 15 december 2014:

  Een elektrische deken moest ik niets van weten, tot mijn man er een aanschafte. Voordat mijn man naar bed ging stiekem op zijn plaats gaan liggen. kwam hij naar bed ,dan weer naar mijn koude gedeelte. Meteen de volgende dag een deken gekocht en geheel tevreden. Heerlijke warmte.

 • uit leiden op 14 december 2014:

  al 45 jaar ben ik gebruiker van de inventum dekens heerlijk,maar kort geleden had ik ineens een koude nacht hij was\kapot,mijn man heeft de volgende dag gauw een nieuwe gebracht nu slaap ik weer als een prinses in bed als ik hem op 1 heb aanzet.
  na de HDS40/HDV50/HNL4111TSS en nu deze heerlijk warm en zo zacht om op te liggen,ik zou mijn laatste geld hier voor geven.

 • uit Ermelo op 03 december 2014:

  Op aanraden van mijn echtgenote gekozen en ben daar zéér blij mee!Een prima deken, ligt mooi glad onder het hoeslaken. makkelijk te bedienen en heerlijk warm. een echte aanrader !

 • uit heerde op 24 november 2014:

  Gelukkig hoef ik geen slaapsokken meer aan maar stap s'avonds in een heerlijk verwarmd bed.

 • uit zwolle op 13 november 2014:

  Onze zoon heeft sinds zijn voeten bij defensie bevroren zijn geweest, nooit meer warme voeten, zelfs wollen sokken helpen niet, en nu is er eindelijk verandering ingekomen met de inventum elektrische deken.

 • uit nieuwland op 13 november 2014:

  zeer tevreden ,gauw warm,
  ik heb er een tijdklok aangekoppeld, als ik 's morgens uit de nachtdienst thuis kom, is hij al warm en kan ik gelijk naar bed. en dat hij uitwasbaar is vind ik helemaal top!

 • uit Hilversum op 08 november 2014:

  Na jaren lang slecht geslapen te hebben door de kou op mijn spieren, slaap ik nu heerlijk. Heb minder last van mijn spieren, waardoor ik uitgerust opsta. Heerlijke deken met een heerlijke warmte!! Had ik jaren eerder moeten aanschaffen!!!

 • uit Hengelo op 31 oktober 2014:

  Heerlijk dikke zachte deken die ervoor zorgt dat ik in een warm bed kom waardoor ik snel in slaap val. Basis model, ik heb daar genoeg aan. Zet de deken altijd uit als ik erin ga en wil het hele bed warm hebben. Voor dat doel is deze deken helemaal top. Aanrader dus. Erg fijn dat ie ook wasbaar is, mijn vorige inventum deken heeft dat niet, werkt nog maar ziet er minder fris uit na vele jaren trouwe dienst! De perfecte naam en service van Inventum maken de keuze makkelijk, dit is inmiddels mijn derde Inventum elektrische deken. De eerste was een zwakstroomdeken, dat is alweer 30 jaar geleden...

 • uit St.Willebrord op 16 oktober 2014:

  Deze deken voldoet ruim aan mijn verwachtingen. Als je hem aanzet is hij binnen 15 - 20 minuten lekker voorverwarmd op een fijne temperatuur. Een groot voordeel dat de elektrische deken wasbaar is in de wasmachine.

 • uit Papendrecht op 19 september 2014:

  na aankoop van deze prachtige en heerlijk warme elektrische deken voel ik me alsof ik in de wolken ben eindelijk iets wat wel aan mijn verwachtingen voldoet

De HN135 is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is.
Naar boven