• elektrischedekens

Handige tips!

Bed opmaken
Spreid de elektrische deken gelijkmatig over uw matras, te beginnen bij het voeteneinde. Het snoer moet ter hoogte van de schouder bevinden. De meeste elektrische dekens van Inventum kunnen aan beide zijden gebruikt worden. Deze informatie vindt u in de handleiding. Zit er aan de linkerkant van uw bed een stopcontact of juist rechts; geen probleem. U kunt de deken gewoon omdraaien. Zorg ervoor dat de elektrische deken zich tussen de matras en het hoeslaken bevindt.
Slapen
Schakel de elektrische deken ca. 30 minuten voordat u naar bed gaat op de hoogste stand in. Dek de elektrische onderdeken af met het dekbed om te voorkomen dat de warmte ontsnapt. U kunt de elektrische deken gedurende de hele nacht aanhouden. Controleer wel voor u gaat slapen op welke stand de deken staat. Voor gebruik gedurende de nacht adviseren wij u de deken op een lagere stand te zetten of de deken uit te schakelen.

Onderhoud
Alle elektrische dekens van Inventum kunnen gewassen worden. Controleer het label van de deken of deze in de wasmachine gewassen kan worden of alleen met de hand. Kleine vlekken kunnen met een doek en een beetje vloeibaar wasmiddel worden verwijderd. Verwijder voor reiniging van de deken altijd de stekker uit het stopcontact. Bij het wassen in de wasmachine adviseren wij het wolwas programma op 30°C. Vergeet niet het snoer los te koppelen.


Instructievideo's

Inventum HN197V   Inventum HL197V
 
Leg de deken vlak op uw matras. Zorg ervoor dat de aansluiting van de schakelaar zich op schouderhoogte bevindt zodat u de deken makkelijk kunt bedienen. Zet de deken aan en kies de hoogste stand om de deken voor te verwarmen. Zet de deken uit of op een lagere stand als u gaat slapen, bijvoorbeeld een ECO-stand en schakel de
timer in. De deken gaat dan automatisch uit na de door u ingestelde tijd.
  Leg de deken vlak op uw matras en trek het hoeslaken goed om de matras. De elektrische deken zal zo altijd goed blijven liggen. Zorg ervoor dat de aansluiting van de schakelaar zich op schouderhoogte bevindt zodat u de deken makkelijk kunt bedienen. Zet de deken aan en kies de hoogste stand om de deken voor te verwarmen. Zet de deken uit of op een lagere stand als u gaat slapen, bijvoorbeeld een ECO-stand en schakel de timer in. De deken gaat dan automatisch uit na de door u ingestelde tijd. Deze deken is geschikt voor matrassen tot 210 cm lang en 100 cm breed.          

 

 
Naar boven