Inventum reikt elektrische fiets uit

Veenendaal, 13 mei 2013 – Als marktleider op het gebied van elektrische dekens organiseerde Inventum afgelopen najaar een landelijke actie. Consumenten die in de wintermaanden een elektrische deken van Inventum kochten, maakten door het insturen van de kassabon automatisch kans op een elektrische fiets van het merk Stella. Uit alle inzendingen zijn deze maand 3 prijswinnaars getrokken. De heer en mevrouw van der Velden uit Nieuwe Tonge zijn één van die gelukkige winnaars. De uitreiking heeft afgelopen maandag 13 mei bij het filiaal van Expert in Krimpen aan de IJssel plaatsgevonden.

Feestelijke uitreiking
Toen de heer en mevrouw van der Velden door Inventum op de hoogte werden gesteld dat ze één van de gelukkig prijswinnaars zijn geworden, kon hun geluk niet op. Omdat de kleinkinderen het vaak zo koud hadden als ze bij hun opa en oma op de camping bleven logeren, hebben ze een aantal maanden geleden een elektrische deken bij Expert in Krimpen aan de IJssel gekocht. Het echtpaar is al meer dan 25 jaar bekend met de elektrische dekens van Inventum, en draagt het merk een warm hart toe. De hoofdprijs, een elektrische fiets van het merk Stella, komt hen goed van pas. De heer en mevrouw van der Velden houden namelijk allebei erg van fietsen, zeker nu hij slechter ter been is komt een elektrische fiets als geroepen. 

Over Inventum
Het bedrijf Inventum werd meer dan 100 jaar geleden opgericht in een tijd dat elektriciteit nog nauwelijks werd gebruikt als energiebron. Inmiddels is Inventum een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Inventum is gevestigd in Veenendaal en gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor persoonlijke verzorging, klein huishoudelijke apparaten en witgoed. De producten van Inventum onderscheiden zich door duurzaamheid, stijlvol design en gebruiksgemak.

Stella Fietsen
Stella is de grootste aanbieder van elektrische fietsen in Nederland. Het bedrijf combineert een enorme collectie en een goede service met aantrekkelijke prijzen. De elektrische fietsen van Stella onderscheiden zich door functionaliteit en attractiviteit. Alle modellen kunnen gratis en vrijblijvend worden getest. Stella biedt zelfs een unieke landelijke service aan huis, waarvoor geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. Klanten zijn ook van harte welkom in de showroom in Nunspeet.

Meer informatie

 
Naar boven