Inventum breidt assortiment uit met witgoed

Veenendaal, 1 juni 2013 – De meeste consumenten kennen Inventum wel. Voornamelijk van de elektrische dekens, friteuses en andere klein huishoudelijke apparaten. Als onderdeel van de ingezette groeistrategie is Inventum dit jaar gestart met het in de markt zetten van een volledig witgoed assortiment. (Combi-) magnetrons zijn vanaf januari dit jaar bij een flink aantal elektronica retailers te verkrijgen. Koelkasten en vriezers worden deze maand, in combinatie met een aantrekkelijke actie voor consumenten, geïntroduceerd. Inventum onderscheidt zich duidelijk op het gebied van kwaliteit, service en uitstekende garantievoorwaarden. Op alle witgoed producten wordt namelijk 5 jaar garantie geboden. Door de introductie van witgoed kan Inventum de retail en consument een nog breder productenaanbod bieden.

(Combi-) magnetrons
Inventum biedt de consument een drietal fraai vormgegeven magnetrons met een robuuste handgreep en Nederlandstalige bediening. De compacte solo magnetron, type MN205S, heeft een inhoud van 20 liter en een vermogen van 700 watt. De combi magnetrons, type MN255C en MN305C, hebben een inhoud van respectievelijk 25 en 30 liter en een vermogen van 2400 en 2500 watt. De combi magnetrons hebben bovendien een luxe digitaal display waarop de functies en opwarmtijd af te lezen zijn. Dit maakt het bedienen extra gemakkelijk. De prijzen variëren van € 69,99 tot € 169,99 euro.

Koelkasten en vriezers
Op het gebied van koelen en vriezen komt Inventum met een serie vrijstaande tafelmodel koel- en vrieskasten. Het aanbod bestaat uit een zestal 55 en 60 cm brede modellen met een inhoud van 85 tot maar liefst 147 liter. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een luxe rvs handgreep en een interieur met rvs details. De koel- en vrieskasten van Inventum zijn met een A+ en zelfs A++ label bijzonder energiezuinig te noemen. De prijzen variëren van € 259,99 tot € 319,99 euro. Consumenten die in de periode van 15 juni t/m 31 augustus een koelkast of vriezer van Inventum kopen en registreren, ontvangen niet alleen 5 jaar garantie maar ook een gratis blender ter waarde van € 79,-. Aankopen dienen daarvoor binnen 45 dagen na aanschaf geregistreerd te worden op www.inventum.eu/gratisblender.

Over Inventum
Inventum werd meer dan 100 jaar geleden opgericht, in een tijd dat elektriciteit nog nauwelijks werd gebruikt als energiebron. Inmiddels is Inventum een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Inventum is gevestigd in Veenendaal en gespecialiseerd in de ontwikkeling van klein huishoudelijke apparaten en witgoed. De producten van Inventum onderscheiden zich door duurzaamheid, stijlvol design en gebruiksgemak.

Meer informatie

 
Naar boven