• Actie - retro koelkast 0515


* Deze actie is verlopen. Het is niet meer mogelijk om je friteuse te registreren*

Deze zomer maakte je bij aankoop van een Inventum friteuse kans op een Inventum retro koelkast t.w.v. € 799,-. In totaal zijn er 4 retro koelkasten weggegeven.

De winnaars zijn bekend!

Winnaar Friteuse gekocht bij
Dhr. J. Leijten Bol.com
Mevr. C. Thannhauser Media Markt Duiven
Dhr. J. van Wattum EP: Jansen
Dhr. W. Bergevoet Expert Houten

De eerste winnaar dhr. J Leijten kocht zijn friteuse via Bol.com.

Bol.com
Meneer Leijten kocht zijn Inventum friteuse GF461 via Bol.com. Toen de eerste winnaar van de friteuse actie bekend werd gemaakt, was meneer Leijten op huwelijksreis.

Leuk thuiskomen!
Na de huwelijksreis is de retro koelkast bij het echtpaar thuisbezorgd. "Dat is nog eens leuk thuiskomen", aldus meneer Leijten. De nieuwe Inventum retro koelkast krijgt volgend jaar een prominente plek in het nieuwe huis van meneer Leijten.

 


De tweede winnaar mevr. C. Thannhauser kocht haar friteuse bij Media Markt Duiven.

Media Markt Duiven
Mevrouw Thannhauser en haar gezin waren toe aan een nieuwe friteuse. De oude friteuse werd maar moeilijk schoon en werkte niet goed meer. Bij Media Markt Duiven ben je dan aan het juiste adres: “Een ruim aanbod en altijd goede prijzen”, aldus mevrouw Thannhauser. Hier kocht zij de Inventum friteuse GF431S. Deze registreerde ze vervolgens bij Inventum.

U heeft de retro koelkast gewonnen!
Na al heel wat frietjes uit de frituurpan te hebben gegeten met het gezin, werd mevrouw gebeld door Inventum: “U heeft de retro koelkast gewonnen!” Op vrijdag 2 oktober vond de uitreiking van de retro koelkast plaats. “Ik dacht dat ik in de maling genomen werd”, zegt mevrouw Thannhauser. Een dag na de uitreiking wordt de retro koelkast door Media Markt Duiven bij haar thuisbezorgd. De retro koelkast heeft een mooi plekje gekregen: “Onze oude koelkast heeft plaatsgemaakt voor de nieuwe Inventum retro koelkast”, aldus mevrouw Thannhauser.
 


De derde winnaar Jos van Wattum kocht zijn friteuse bij EP: Jansen.

Friteuse met een hoog wattage
Jos van Wattum was opzoek naar een nieuwe friteuse. Via internet zocht hij naar een friteuse met een hoog wattage. Eén die snel warm wordt. Bij EP: Jansen vond meneer precies wat hij zocht. De Inventum friteuse GF835 wordt met 3000 watt snel warm en heeft een aantal handige extra’s, zoals een filtersysteem en een anti-reukfilter. “De uitschakeltimer is ook ideaal”, aldus Jos van Wattum.

Uitreiking bij EP: Jansen
Op 16 oktober wordt de Inventum retro koelkast uitgereikt bij EP: Jansen. “Ik was ‘flabbergasted’ toen jullie belden. Wij waren aangenaam verrast!” zegt Jos van Wattum. Jos en zijn partner kiezen voor de beige retro koelkast RKV1771BEIGE, zodat deze mooi bij het interieur past. Dezelfde dag nog bezorgt EP: Jansen de Inventum retro koelkast netjes bij meneer thuis. “De retro koelkast krijgt een mooie plek in de bijkeuken”, aldus Jos van Wattum.
 


De vierde winnaar dhr. W. Bergevoet kocht zijn friteuse bij Expert Houten.

Opzoek naar een goede friteuse
Meneer Bergevoet was opzoek naar een goede friteuse. Op het internet bekeek hij de reviews en beoordelingen van verschillende friteuses en kwam zo bij de Inventum friteuse GF845 uit.
Meneer Bergevoet kocht de friteuse bij Expert Houten. “Expert is één van de weinige ‘echte’ elektronica zaken in Houten”, zegt meneer Bergevoet. Om te zorgen dat deze winkels blijven bestaan, koopt hij hier dan ook graag zijn elektronica. 

Uitreiking bij Expert Houten
“Je denkt bij zulke acties toch; ik win nooit”, zegt meneer Bergevoet. Hij kon het daarom ook bijna niet geloven toen hij hoorde dat hij de retro koelkast gewonnen heeft. Op 20 november vond de uitreiking plaats bij Expert Houten. Meneer Bergevoet heeft onlangs een nieuw huis gekocht. Een nieuwe koelkast komt dan natuurlijk goed van pas. Het nieuwe huis wordt op dit moment nog gebouwd. De retro koelkast gaat daarom niet meteen met meneer Bergevoet mee naar huis, maar wordt bezorgd zodra het nieuwe huis opgeleverd is.

 
Naar boven