Winnaar september 2020

Van harte gefeliciteerd Heidi uit Oegstgeest, zij is de winnares van de maand september! Met haar review over de handige Inventum 2-pits inductiekookplaat wint ze het aankoopbedrag terug. Helaas ligt de kookplaat in haar vouwwagen die in de winterstalling staat, dus een leuke selfie volgt later. 

Heidi gebruikte de kookplaat afgelopen zomer op de camping en schreef een lovende review: 

"Bij de aanschaf van onze campinguitzet was snel duidelijk dat wij niet meer op gas wilde koken. Van deze aankoop hebben wij nog geen moment spijt gehad. Op veel campings is het mogelijk met de hoeveelheid ampere te kunnen koken op elektriciteit. Er is voldoende ruimte om twee pannen naast elkaar te zetten. De warmtebronnen zijn zeer snel warm, zoals je verwacht van inductie en voor volwassene eenvoudig in gebruik, maar voor kinderen onmogelijk aan te krijgen.

Als jong gezin hebben wij er verschillende maaltijden op gekookt. Op een wat koudere zomerdag op de camping was zelfs de stampot rauwe andijvie een succes. Het was een feestje om de plaat elke dag te mogen gebruiken. Een vochtig doekje met wat afwasmiddel eroverheen en de plaat was weer klaar voor de volgende dag."

Nieuwsgierig geworden naar de 2-pits inductiekookplaat? Klik hier voor meer informatie.

 
Naar boven