Winnaar september 2017

Mevr. de Meijer uit Amersfoort is de winnaar van de review-actie van september. Gefeliciteerd, Bianca! Dankzij jouw leuke review ontvang je het aankoopbedrag van je nieuwe Inventum vaatwasser VVW6020A terug!

Bianca schreef de volgende review:
We waren ons al een tijdje aan het ori├źnteren op een nieuwe vaatwasser, want onze oude Bosch was inmiddels 19 jaar oud. De nieuwe vaatwassers zijn inmiddels stukken zuiniger dan die van ons, maar hij deed het wel nog steeds en het is toch wel een uitgave, dus we stelden de koop steeds maar uit. Toen echter onlangs onze oude vaatwasser er mee ophield en letterlijk ontplofte, moesten we wel! Was op dat moment wel even schrikken, een geratel, een knal, rook uit de deur en de schakelaar in de meterkast die omsloeg ... weten we in ieder geval dat dat werkt!
We keken eerst opnieuw naar een Bosch, maar toen viel ons oog op deze Inventum. Veel goede reviews erover gelezen en toen besloten hem te kopen, mede ook vanwege de prijs en de 5 jaar garantie van Inventum.
We hebben hem nog niet lang, maar zijn er super blij mee. Hij is zuinig in gebruik, zowel water als stroom. Hij is ook stil, sowieso stiller als we gewend waren. Het aantal programma's is voor ons voldoende, we gebruiken meestal het eco of spoelprogramma. Ook gebruiken we de uitgestelde start, zodat we nog zuiniger afwassen met nachtstroom. Bij opstaan is de vaat klaar en is ook goed droog.
We hebben deze vaatwasser gekocht bij Coolblue, werd al na een dag bezorgd en we werden goed geïnformeerd over het tijdstip van bezorgen. Onze oude Bosch werd omgeruild voor een nieuwe Inventum, ze namen hem direct mee, fijn dat we het afvoeren niet zelf hoefden te regelen.
We hopen heel wat jaren veel plezier van onze nieuwe vaatwasser te hebben!

Klik hier om het product te bekijken.

 
Naar boven