Winnaar oktober 2020

Van harte gefeliciteerd Joost uit Wijchen. Hij is de review winaar van de maand oktober! Met zijn review over de Inventum stofzuiger ST306RZA wint hij het aankoopbedrag terug. 

Joost doet tegenwoordig zingend het huishouden en schreef in oktober de volgende enthousiaste review over zijn nieuwe aanwinst: 

"Eindelijk een stofzuiger naar mijn hart. Een apparaat dat doet wat hij moet doen: stof zuigen! En niet alleen dat, hij doet het ook nog eens zonder al te veel lawaai. Een boek lezen terwijl er in diezelfde kamer gestofzuigd wordt, is geen enkel probleem :-). Daarnaast laat deze stofzuiger niets achter: de kamer is weer tiptop als de Inventum langs is geweest.

En het uiterlijk mag er ook zijn. Eerlijk is eerlijk, we bewaren hem niet midden in de woonkamer, maar in de bezemkast is deze stofzuiger toch duidelijk het meest modieuze. Al met al, een stofzuiger om blij van te worden. Eentje waarbij je zingend het huishoudelijk karweitje doet. En dat is voor de boekenlezer dan misschien wel weer irritant ;-)"

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie stofzuiger? Klik hier voor meer informatie.

 
Naar boven