Winnaar november 2016

Dhr. Zoetbrood uit Apeldoorn is de winnaar van de review-actie van oktober. Gefeliciteerd, meneer Zoetbrood. 
Hij ontvangt het aankoopbedrag van zijn Inventum oven OV185C volledig terug! Hans schreef de volgende mooie review van zijn Inventum oven: Deze oven is door mij gekozen om het maximaal haalbare vermogen op een camping wat tussen 1300 en 1400 watt ligt afhankelijk van de voltage die soms iets meer is als 220 volt, met een verbruik van 1050 watt door mij gemeten met de verbruikmeter gebruikt hij 4,8 ampere er blijft in de caravan dus iets over voor verlichting en koelkast!

Op de boven resp onder warmte is het verbruik 525 watt bij 2,4 ampere een broodje afbakken met het rek op één na hoogste stand gaat dan met bovenwarmte en thermostaat op max prima.
Tip: de kruimelplaat heb ik één stand onder het rek geplaatst nu wordt de oven ruimte gehalveerd maar ook de bovenwarmte gereflecteerd, resultaat na 8/9 minuten een mooi bruin broodje!
Zodoende kan ook een klein electro kacheltje of koffiezetter erbij aan.

Een diepvriespizza op 1050 watt middenin op het rooster is in 12 minuten mooi knapperig en gaar.

Wel opletten dat de oven niet stijf ergens tegen aan staat hij wordt vooral aan de achterzijde knap heet, afstandnokjes verhinderen direct contact met een kastwand.

Ik las ergens dat de timer niet terug gedraaid kan worden dat kan wel, zelfs is er dan een continue stand bijv voor gebruik met alleen luchtcirculatie (ontdooien) hier wordt geen verwarming ingeschakeld, je zou de oven immers kunnen vergeten!

De oven is wel dieper dan opgegeven incl knoppen, handgreep en afstandnokken n.l 34 cm.

Niet verder zoeken deze oven combineert alles binnen compacte afmetingen en en een lage aanschafprijs

Klik hier om het product te bekijken.

 
Naar boven