Winnaar maart 2021

Wij feliciteren Sander en Patricia als reviewwinaar van de maand maart! Met hun review over de melkopschuimer MK351 winnen zij het aankoopbedrag terug. 

Elke keer als ze de melkopschuimer gebruiken, wanen ze zich in Italiƫ! Ze schreven daar de volgende review over:

Uitgerekend vandaag, op de bezorgdatum, waren wij allebei niet thuis. Dus 's avonds om 20:00 hebben wij onze langverwachte melkopschuimer nog bij de buren opgehaald. De vorige (ander merk) was al zo'n twee weken geleden ineens ermee gestopt... We hebben rondgekeken op internet (diverse reviews gelezen) en onze keuze op deze mk351 laten vallen voor een gunstige prijs ook nog. Dus vanavond laat nog een Nespresso gezet met HEERLIJK schuim. Het apparaat is echt fluisterstil "Heb je hem al aangezet?" en supersnel. "Is ie nu al klaar dan?"

Het neemt ook weinig plaats in op het aanrecht. Wij hopen er nog vele jaren plezier van te hebben en kunnen dit aan iedereen adviseren. Tip: gebruik koude volle melk, onze voorkeur gaat echt uit naar de Jersey a2 melk o.a. verkrijgbaar bij AH, Jumbo en Ekoplaza ongeveer 1,65 per liter. Echt de moeite waard, alsof je in ItaliĆ« bent.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de Inventum melkopschuimer MK351.

 
Naar boven