Winnaar juli 2022

Hartelijk gefeliciteerd, Martin uit Amsterdam! Hij is de reviewwinnaar van de maand juli! Met zijn zeer uitgebreide review over de Inventum waterkoker HW617B wint hij het aankoopbedrag terug: 

"De oer-Hollandse waterkoker van Inventum is geweldig fijn in gebruik 
omdat deze geruisloos is en door het 2200 watt vermogen razendsnel een volle ketel water van 1,7 liter kookt, met het oog op de hoge gasprijzen is het een groot voordeel dat hierdoor de elektriciteitsrekening laag blijft en door de duidelijke waterniveau-indicator kun je het electriciteitverbruik nog meer in de gaten houden. 
De uitneembare antikalkfilter zorgt er niet alleen voor dat je gekookte water vrij van kalkresten blijft, het is ook nog eens zeer makkelijk schoon te houden wat maakt dat je bijvoorbeeld extra geniet van een heerlijk -frisse- kop thee of snelle kop bouillon. 
Door de draaibaarheid van 360 graden op het plateau is het apparaat voor mij als linkshandige probleemloos bruikbaar en dat is een veilig idee, 
zeker als het om kokend water gaat. De hanteerbaarheid van het handvat is aangenaam, er is ruimte voor grote handen en dat voelt stevig en veilig.
Daarbij kun je de lengte van het electriciteitsnoer zelf instellen, waardoor het aanrecht geen wirwar van overbodige snoerlengte wordt. 
Ter volledigheid; ik geniet elke keer van de fantastische schenktuit waar een royale straal water schenkt DIE NIET LEKT!!! 
Hoe anders is dat bij de waterkokers van uw concurrent waarbij je elke keer na gebruik het aanrecht of fornuis kunt gaan dweilen....
Qua uiterlijk ziet de waterkoker er precies zo uit als wat deze moet zijn, namelijk een waterkoker -in de vorm van een zwarte ketel en dat is een leuke verwijzing naar het bekende spreekwoord over de pot die de ketel verwijt zwart te zijn. :-)
Er zijn waterkokers met een panterprint en zelfs met verschillende tinten licht, maar deze waterkoker is helemaal mijn stijl, niets is teveel en alles klopt. Simpel in de meest positieve zin van het woord! Less is more.
Daarbij is de prijs/ kwaliteitverhouding optimaal, 
zeker in vergelijking met andere merken.
Top, mensen van Inventum, wat mij betreft krijgen jullie veel meer sterren dan de 20 die ik mag geven. Ik ben er megasuperblij mee, waarvoor DANK!!!"

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de Inventum waterkoker HW617B.

 
Naar boven