Winnaar december 2020

Van harte gefeliciteerd Ingrid uit Amsterdam! Zij is de reviewwinnares van de maand december! Met haar review over de veelzijdige Inventum combimagnetron MN3018C wint zij het aankoopbedrag terug. 

De kerstdagen begonnen voor Ingrid niet zo goed, maar gelukkig was de nieuwe Inventum combimagnetron haar rots in de branding! Ze schreef hierover de volgende review:

"Grote paniek op kerstochtend. We zagen een flits maar het was geen kerstengel, het was onze 19-jarige oven die ermee stopte. Omdat we op tweede kerstdag een diner hadden verzonnen waarbij voor de meeste gangen de oven nodig was hebben we ons snel online georiĆ«nteerd. Ons oog viel al snel op deze combimagnetron. Gelukkig was deze op voorraad en konden we hem de volgende dag ophalen. Hij is superdegelijk, ziet er stoer uit en we hebben hem meteen gebruikt voor onze ragoutbakjes en de zelfgemaakte pommes duchess die er heerlijk bruin uitkwamen. Het spekrandje van de haricots verts werd lekker knapperig en de lavacakejes die we als toetjes hadden kwamen er ook perfect uit. De magnetron werkt als een tierelier en de oven is supersnel voorverwarmd. De apparaat heeft heel veel mogelijkheden die gemakkelijk in te stellen zijn. Inventum heeft veilig en vertrouwd onze kerst gered. "

Ook nieuwsgierig geworden naar de Inventum combimagnetron MN3018C? Klik hier voor meer informatie.

 
Naar boven