Winnaar december 2018

Van harte gefeliciteerd mevrouw Cramer uit Leerdam! Met deze leuke review wint Linda het aankoopbedrag terug van haar nieuwste aanwinst, de Inventum elektrische bovendeken HB75 en is zij de winnares van de maand december.

Lees hier de review van Linda:
Super zacht en heerlijk warm. Deze prachtige bovendeken heb ik aangeschaft omdat ik me graag in de winter lekker warm houd. Ik ben alleen wonend en voor een paar uurtjes warmte is het daarom zonde om mijn hele huis te verwarmen de thermostaat staat tegenwoordig dan ook een stuk lager maar koud heb ik het niet want ik kruip gewoon lekker onder mijn zachte warmte deken. 

Wat ik erg prettig aan deze deken vind is de keuze van de stof het is echt super zacht. Er zit ruimte tussen de stof en de warmte elementen waardoor de deken ontzettend soepel is en makkelijk om je heen te slaan is. De deken is in formaat ruim genoeg om je als volwassenen lekker in te wikkelen. 

Je kunt zelf de warmte bepalen met de afstandbediening en heeft 6 standen en dat vind ik een ruime keuze. En ben je net zo onhandig als ik en mors je per ongeluk je warme chocomelk over je deken heen? dan wassen we hem gewoon op 30 graden. 

Wat ook fijn is dat de deken zich na 3 uur zelf uitschakelt want met deze heerlijke deken ben je zo in dromenland. 

De kleur van dit deken komt het dichtste in de buurt van taupe het is net geen grijs maar ook net geen beige een mooie neutrale kleur een nadeel is echter dat er geen andere kleuren te koop zijn. 

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met deze deken en ik ga genieten van heel wat heerlijke warme en ontspannen winter avondjes. Ben je op zoek naar een heerlijke warme deken? dan kan ik je dit product zeker aanbevelen.

Klik hier om het product te bekijken.

 
Naar boven