• Banner mailing.jpg

Thuis sport abonnement van Fitchannel cadeau!

Dagje sauna cadeau
Bij aankoop van een Inventum elektrische deken ontvang je een dagje sauna cadeau voor 1 persoon t.w.v. € 30,75*. Hiermee heb je toegang tot één van de ruim 20 luxe wellnessresorts van Select Wellness Group. De locaties zijn verspreid door heel Nederland zo is er altijd voor iedereen een sauna in de buurt, denk aan locaties als Nijmegen, Roermond en Haarlem. Hier kun je een dagje heerlijk tot rust komen en genieten van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten die Select Wellness Group te bieden heeft.

*Het dagje sauna cadeau is exclusief boekingskosten van € 5,95. Er worden geen extra toeslagen berekend voor badkledingdagen of voor het weekend. 

Hoe werkt de actie?
Heb je tussen 14 oktober 2019 en 31 januari 2020 een elektrische deken van Inventum gekocht en geregistreerd via onderstaand formulier, dan ontvang je binnen enkele werkdagen een unieke actiecode per e-mail. De actiecode kun je verzilveren via www.selectwellness.nl/inventum, na verzilvering ontvang je direct per e-mail een geldig toegangsbewijs. 

Plan je saunabezoek binnen 6 maanden na ontvangst van je toegangsbewijs en... genieten maar!

Actievoorwaarden
Bekijk hier de actievoorwaarden

Voor elke deken dient een aparte aanvraag ingevuld te worden, bij aankoop van twee dekens dienen ook twee aanvragen ingevuld te worden.

Uw persoonlijke gegevens
Uw aankoopgegevens
 
 
Naar boven