• Actiepagina koelactie 0522 registreren banner - 781 x 189 B

Gratis dinerbon van Humphrey’s!

Wat houdt de actie in?

Heb jij in de periode van 23 mei t/m 30 september 2022 een Inventum vrijstaande koelkast aangeschaft? Dan krijg je van ons een gratis dinerbon van Humphrey’s cadeau!
 

Wat moet je daarvoor doen?

Registreer de aankoop van je Inventum vrijstaande koelkast via onderstaand formulier en ontvang een dinerbon voor een hoofdgerecht naar keuze van Humphrey’s. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Je kunt dit formulier invullen t/m 7 oktober 2022.
 

Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden.
 

Humphrey’s: Good food, good mood

Het concept is simpel: Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt! Bij Humphrey’s kun je uitgebreid genieten van een driegangendiner met ambachtelijk brood en lekkere bijgerechtjes voor een vaste prijs.

Proef de verse seizoensgebonden gerechten, gemaakt van de beste en veelal lokale ingrediënten. Wij typeren onze keuken als Frans-mediterraans met Aziatische invloeden. Humphrey’s heeft voor ieder wat wils!

Hiernaast heeft Humphrey’s een uitgebreid assortiment aan verfrissende cocktails, wereldse wijnen en overheerlijke speciaal bieren! Je vindt Humphrey’s op de mooiste locaties, en alle restaurants hebben een stijlvol eigentijds interieur. Laat je verrassen!
 

Goed om te weten

  • Vergeet je niet je product te registeren voor 3 jaar aanvullende garantie? Maak een Inventum account aan en registreer je aankoop eenvoudig en kosteloos binnen 45 dagen na aankoop.
  • Laat een review achter op onze website. Daarmee maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen!
     

Formulier

Persoonsgegevens
Aankoopgegevens
Overig
 
 
Naar boven