• webbanner fitchannel 781x189.png

Gratis thuis sporten!

Gratis thuis sport abonnement bij je aankoop! 
Met een Fitchannel.com abonnement kun je sporten waar en wanneer jij wil. Kies jouw favoriete HIIT-, kracht-, yoga-, cardio- of dansprogramma; of combineer deze. Bij Fitchannel krijg je namelijk onbeperkt toegang tot honderden workouts van ±25 minuten en honderden gezonde recepten, welke zijn samengesteld door professionele trainers en voedingsdeskundigen.

Op Fitchannel.com kun je kiezen uit verschillende cardio-, dans-, yoga-, krachttraining- en cardiolessen én een stoppen met roken cursus. Gemotiveerd om meer te bewegen en/of te stoppen met roken? Dan is Fitchannel.com het platform voor jou.

Meer informatie vind je hier: www.fitchannel.com

Hoe werkt het?
Sport de Corona kilo's er eenvoudig af met deze koelactie van Inventum! In de periode van 1 juni t/m 31 augustus 2020 krijg je bij aankoop van een Inventum vrijstaande koel- of vrieskast een gratis online sport abonnement bij Fitchannel.com cadeau. Na de aankoop kan je eenvoudig je koel- of vrieskast registreren en en je online sport abonnement aanvragen via het registratieformulier hieronder. Haal de sportkleren maar vast uit de kast en begin met sporten, gewoon vanuit huis!

Heb je meerdere koel- of vrieskasten gekocht? Vul dan voor elke koel- of vrieskast apart het registratieformulier in.

Bekijk de volledige actievoorwaarden hier.

Goed om te weten
De duur van jouw abonnement is 2 maanden. Je krijgt toegang tot het gehele platform en jouw abonnement loopt automatisch af.

Let op:
• Geldig bij aanschaf van een vrijstaande Inventum koel- of vrieskast in de periode 1-06-2020 t/m 31-08-2020
• Aankoop dient geregistreerd te worden vóór 30-09-2020 op www.inventum.eu/fitchannel
• Het fitchannel abonnement kan worden verzilverd t/m 31-10-2020
• Deze registratie geldt niet als garantieregistratie. Klik hier om je product te registreren voor de 5 jaar Inventum garantie.
• Vergeet niet een review te geven over het product op onze website en maak tevens kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag.

Uw persoonlijke gegevens
Uw aankoopgegevens
 
 
Naar boven