Gratis entree Kinderpretpark Julianatoren!

Ontvang een gratis entreekaartje voor Kinderpretpark Julianatoren!
Bij aankoop van een vrijstaande Inventum koel- of vrieskast ontvang je een gratis e-ticket t.w.v. €25,- voor Kinderpretpark Julianatoren! Bij het inleveren van deze e-ticket krijg je gratis toegang tot het park!

Kinderpretpark Julianatoren
Kinderpretpark Julianatoren is hét ideale dagje uit voor gezinnen met jonge kinderen! Het park heeft meer dan 60 attracties, diverse evenementen en gave voorstellingen. Ga bijvoorbeeld met de hele familie gezellig in de Draaiende Piraat of stap in de nieuwe attractie ‘De Hoge Hoed’; een hele hoge vrijevaltoren. Hou jij van nog meer actie? Maak dan een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Zo rijd je mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland of draai je eindeloos rondjes in de Tuimelende Theekopjes.

Na al die actie is het ook wel fijn om even bij te komen. Dit kan eenvoudig bij een van de negen eettentjes. Daarna kan je je klaarmaken voor de grote parkshow met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia. Beleef samen met Inventum een onvergetelijke dag bij pretpark Julianatoren! 

Meer informatie
Voor meer informatie of om je te registeren klik hier.

 
Naar boven