• banner_julianatoren.jpg

Gratis e-ticket voor Kinderpretpark Julianatoren!

Gratis dagje Kinderpretpark Julianatoren bij je aankoop! 
Kinderpretpark Julianatoren is hét ideale dagje uit voor gezinnen met jonge kinderen! Het park heeft meer dan 60 attracties, diverse evenementen en gave voorstellingen. Ga bijvoorbeeld met de hele familie gezellig in de Draaiende Piraat of stap in de nieuwe attractie ‘De Hoge Hoed’; een hele hoge vrijevaltoren. Hou jij van nog meer actie? Maak dan een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Zo rijd je mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland of draai je eindeloos rondjes in de Tuimelende Theekopjes.

Na al die actie is het ook wel fijn om even bij te komen. Dit kan eenvoudig bij een van de negen eettentjes. Daarna kan je je klaarmaken voor de grote parkshow met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia. Beleef samen met Inventum een onvergetelijke dag bij pretpark Julianatoren! 

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

(055) 355 32 65
info@julianatoren.nl
www.julianatoren.nl 

Hoe werkt het?
Ga met de hele familie extra voordelig een dagje naar Kinderpretpark Julianatoren met deze koelactie van Inventum! In de periode van 20 mei t/m 31 augustus 2019 krijg je bij aankoop van een Inventum vrijstaande koel- of vrieskast een gratis toegangskaartje voor pretpark Julianatoren cadeau. Na de aankoop kan je eenvoudig je koel- of vrieskast registreren en je toegangskaartje aanvragen via het registratieformulier hieronder. Vergeet het e-ticket niet mee te nemen naar pretpark Julianatoren en dan... genieten maar!

Heb je meerdere koel- of vrieskasten gekocht? Vul dan voor elke koel- of vrieskast apart het registratieformulier in.

Bekijk de actievoorwaarden hier.

Let op:
*Registreren van de ticket kan t/m maandag 30 september. 
*Verzilveren van de ticket kan t/m zondag 27 oktober.
*Kijk voor meer informatie over de actie en de voorwaarden op onze website of vraag hiernaar in de winkel. 
*Deze registratie geldt niet als garantieregistratie. Klik hier om je product te registreren voor de 5 jaar Inventum garantie.
*Vergeet niet een review te geven over het product op onze website en maak tevens kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag.

Uw persoonlijke gegevens
Uw aankoopgegevens
 
 
Naar boven