• Koelkasten_banners781 x 187

GRATIS e-ticket Wunderland Kalkar

Gratis dagje Kernie’s Familiepark bij je aankoop! 
Net over de grens in Duitsland vind je hét ideale uitstapje voor de hele familie. In Kernie’s Familiepark zijn meer dan 40 spannende en spetterende attracties voor jong en oud, zoals een achtbaan, een wildwaterbaan, springkussens, zweefmolen en de 58 meter hoge Vertical Swing in een heuse koeltoren. Wunderland Kalkar is namelijk ooit gebouwd als kerncentrale. Wees gerust: de centrale is nooit in werking genomen. De enige energie die in heel Wunderland Kalkar opgewekt wordt, is positieve energie door leuke dingen te doen! 

Tussen de attracties en (circus)shows door mag je zelf frietjes opscheppen, je ijsje tappen of je beker frisdrank, koffie of thee vullen. Zo vaak je wilt. In Kernie’s Familiepark is dat namelijk bij de entreeprijs inbegrepen. Dat wordt dus onbeperkt genieten geblazen. Zeker met je Inventum ticket. Check voor je bezoek altijd goed de openingsdagen- en tijden!

Wunderland Kalkar - Kernie’s Familiepark
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar

0900-2435600 (10 ct./min.)
info@wunderlandkalkar.eu
www. wunderlandkalkar.eu

Hoe werkt het?
Registreer hier de aankoop van je vrijstaande Inventum koel- of vrieskast en laat je gegevens achter. Je ontvangt jouw gratis e-ticket t.v.w. €29,95 binnen een aantal dagen via Wunderland Kalkar per e-mail. Bij het inleveren van deze e-ticket krijg je gratis toegang tot familiepark Wunderland Kalkar. Vergeet de e-ticket niet mee te nemen naar het pretpark en dan... genieten maar!

Heb je meerdere koel- of vrieskasten gekocht? Vul dan voor elke koel- of vrieskast apart het registratieformulier in. 

Bekijk de actievoorwaarden hier.

Let op: deze registratie geldt niet als garantieregistratie. Klik hier om je product te registreren voor de 5 jaar Inventum garantie.

Vergeet niet een review te geven over het product op onze website en maak tevens kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag.
 

Uw persoonlijke gegevens
Uw aankoopgegevens
 

Meer informatie

 
Naar boven