• Landing - Retro 0418

Oude tijden herleven

Retro is weer helemaal trendy! Vroeger werd er veel aandacht besteed aan een prachtige vormgeving. De beste elementen uit de apparaten van vroeger komen terug in de designs van nu.
Dit jaar brengt Inventum voor de echte retro liefhebber meerdere keukenapparaten in retro stijl uit, zoals een tafelmodel koelkast/koeler, een vaatwasser, magnetron en waterkoker. Hiermee kan de echte liefhebber zijn complete keuken inrichten in retro stijl!
 

Waterkoker

De mat zwarte Inventum retro waterkoker HW617B heeft een inhoud van 1,7 liter. Door het hoge vermogen van 2200 watt kookt het water snel. De waterkoker is voorzien van een uitneembaar anti-kalkfilter, automatische uitschakeling en een droogkookbeveiliging. Je kunt de waterkoker snoerloos bijvullen of uitschenken.

RMN206S

Magnetron

De Inventum retro solo magnetron RMN206S heeft een netto inhoud van 20 liter. Je hebt keuze uit vijf verschillende standen. Gebruik de magnetron voor opwarmen, koken en ontdooien. Er zijn acht automatische kookprogramma's, bijvoorbeeld voor de bereiding van vlees, vis of pasta. Door de tot 95 minuten in te stellen tijdklok en de binnenverlichting, weet je precies wanneer het gerecht klaar is.

Tafelmodel koelkast

Ook heeft Inventum 2 koelkasten in retro-look beschikbaar. De Inventum vrijstaande retro koeler RKK550B en koelkast RKV550B met vriesgedeelte zijn niet alleen echte blikvangers maar ook nog erg functioneel. Het zijn zuinige koelkasten met energieklasse A++ en bieden voldoende ruimte om de boodschappen netjes op te bergen. Bij het design is stilgestaan bij elk detail, zo creëert het handige glazen tussenschot in de deurvakken extra opbergruimte en hebben de koelkasten een luxe afwerking zoals glazen draagplateaus en transparante lades voor meer overzicht. 

RVW6027

Vaatwasser

De retro vaatwasser RVW6027AB is geschikt voor 12 couverts en heeft een verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 12 liter water. Je hebt de keuze uit vijf programma’s, waaronder een ECO stand en een intensief stand voor zeer vuile vaat. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma 3, 6, of 9 uur uitstellen. Het geluidsniveau is slechts 47 dB, dus je kunt hem gerust in een open keuken plaatsen. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

 
Naar boven