• visual 2 - airco's en ventilatoren


Een verkoelend gevoel tijdens warmere temperaturen. Met een ventilator van Inventum ben je voorzien in de zomer van verkoeling in huis. Binnen een mum van tijd koelt de ventilator de lucht en zorgt voor een optimale luchtstroom. De ventilator is makkelijk verplaatsbaar, zo kan je op elke plek genieten van koele lucht. Met een Inventum ventilator zijn warme nachten verleden tijd!

Met een Inventum ventilator maak je ‘t moment!

Oscillatie

Oscillatie staat voor zwenken/slingeren. De ventilatoren van Inventum beschikken allemaal over een oscillatie van 80°- 85° voor een zo wijd mogelijk bereik. Men kan zelf kiezen om deze functie aan of uit te zetten.

Timer functie

De torenventilator VTO812WA en statiefventilator VST412BA beschikken over een timer. Met de timer kan de ventilator tot een bepaalde tijd aangezet worden zonder deze handmatig uit te hoeven zetten.

Aantal snelheden

De ventilatoren van Inventum kunnen op drie snelheden worden gebruikt: langzaam, middel en snel. In de woonkamer is het bijvoorbeeld fijn om de ventilator hoog aan te zetten in de zomer, maar als je gaat slapen is de langzame stand prettiger. Bij de VTO812WA torenventilator heb je ook nog de extra mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende windtypes: normaal, natuurlijk en slapen. Zo kun je de ventilator altijd naar wens instellen! 

Afstandsbediening

De ventilatoren VST412BA en VTO812WA hebben beide een handige afstandsbediening. Met de bijgeleverde afstandsbediening stel je eenvoudig de timer en windsnelheid in om vervolgens te kunnen genieten van een frisse bries. 

Schoonmaken

Alvorens de ventilator te reinigen, zet u deze uit [ 0 ] en verwijder de stekker uit het stopcontact. 

  • De buitenzijde van het apparaat met een licht vochtige doek afnemen en goed nadrogen.
  • U kunt eventueel de beschermkorf schoon maken met behulp van een stofzuiger(mondstuk).
  • Gebruik geen agressieve of schurende schoonmaakmiddelen om het apparaat te reinigen.
  • Dompel de ventilator nooit in water of een andere vloeistof onder.
 
Naar boven