• visual contentpagina - stofzuigers


Met een Inventum stofzuiger is stofzuigen een simpel klusje! Met de bijgeleverde accessoires heb je zelfs de moeilijkste hoeken en kieren zo schoon. Daarnaast zijn de stofzuigers uitermate geschikt voor houten vloeren, harde vloeren en laagpolig tapijt. Alle stofzuigers zijn zeer energiezuinig met energieklasse A.

Met Inventum stofzuigers maak je 't moment!

ST306RZA - detail 6

Traditioneel of zakloos

Inventum heeft 2 verschillende type stofzuigers; de traditionele stofzuiger en de zakloze stofzuiger. De traditionele stofzuiger is voorzien van een stofzak. Deze dient regelmatig te worden vervangen. Wanneer de stofzak vol zit, kan er geen lucht meer door en zal de stofzuiger geen vuil meer op kunnen zuigen, ongeacht hoe krachtig de motor is.

De zakloze stofzuiger is voorzien van stof opvangbak die eenvoudig te legen is. Hiermee bespaar je kosten op stofzakken. Op de stofopvangbak vind je een maximum aanduiding. Leeg de stofopvangbak wanneer de hoeveelheid vuil de maximum aanduiding heeft bereikt.

ST306RZA

Actieradius

De actieradius van een stofzuiger wordt ook wel het werkbereik genoemd. Je kunt de snoerlengte en de lengte van de slang bij elkaar optellen. Hoe hoger de actieradius, hoe minder je van stopcontact hoeft te wisselen.

ST207RCA - detail 5

HEPA filter

Alle Inventum stofzuigers zijn voorzien van een HEPA 13 filter. Hierdoor zijn de stofzuigers geschikt voor mensen met een allergie. Het Hepa 13 filter voorkomt namelijk dat het stof in de stofzuiger terug de ruimte in geblazen wordt. Het filtert 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht.

ST306RZA - energielabel

Energielabel

Enkele jaren geleden hadden stofzuigers een vermogen van vaak wel 2400 Watt! Dankzij een nieuwe technologie behalen stofzuigers dezelfde kracht met slechts 700 Watt. Dat is dus een energiebesparing van ruim 70%. Op het energielabel vind je naast de energieklasse en het gemiddelde verbruik per jaar, ook de classificatie van stofheruitstoot, het geluidsniveau en de stofopname op tapijt en harde vloeren.

ST306RZA - detail 9

Accessoires

De Inventum stofzuigers worden standaard geleverd met een set accessoires. De set bestaat uit 3 opzetstukken en een accessoire houder.

Ronde borstelzuigmond
Ideaal voor het reinigen van o.a. harde meubeloppervlakken, hoeken van plafonds of jaloezieën.

Meubelzuigmond
Voor het reinigen van matrassen, zittingen en kussens.

Kierenzuigmond
Heel handig voor het reiningen van plinten, hoeken en smalle ruimtes waar de ronde borstelzuigmond niet bij kan.

Accessoire houder
De accessoire houder kan aan de telescopische buis vastgeklikt worden. De accessoires kun je aan de houder vastmaken zodat je ze altijd binnen handbereik hebt wanneer je aan het stofzuigen bent.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven