• visual contentpagina - stofzuigers


Met een Inventum stofzuiger is stofzuigen een simpel klusje! Met de bijgeleverde accessoires heb je zelfs de moeilijkste hoeken en kieren zo schoon. Daarnaast zijn de stofzuigers uitermate geschikt voor houten vloeren, harde vloeren en laagpolig tapijt. 

Met een Inventum stofzuiger maak je 't moment!

Traditioneel of zakloos

Inventum heeft 2 verschillende type stofzuigers; de traditionele stofzuiger en de zakloze stofzuiger. De traditionele stofzuiger is voorzien van een stofzak. Deze dient regelmatig te worden vervangen. Wanneer de stofzak vol zit, kan er geen lucht meer door en zal de stofzuiger geen vuil meer op kunnen zuigen, ongeacht hoe krachtig de motor is.

De zakloze stofzuiger is voorzien van stof opvangbak die eenvoudig te legen is. Hiermee bespaar je kosten op stofzakken. Op de stofopvangbak vind je een maximum aanduiding. Leeg de stofopvangbak wanneer de hoeveelheid vuil de maximum aanduiding heeft bereikt.

Snoerloos stofzuigen

Zit het snoer van de stofzuiger jou ook altijd in de weg? Iedere keer van stopcontact wisselen, snoer in de knoop of niet gemakkelijk op te bergen? Ontdek dan het gemak van snoerloos stofzuigen! De steelstofzuigers van Inventum zijn handige en gebruiksvriendelijke stofzuigers. Ze nemen weinig ruimte in en je manoeuvreert je gemakkelijk door de kamer, want ze zijn lichtgewicht en flexibel. De accu’s zijn ook zeer krachtig en snel op te laden. Zo heb je binnen een handomdraai een schoon huis. 

Compacte kruimeldief

Liggen er slechts een paar kruimels en is de stofzuiger net niet nodig? Koppel de steelstofzuigers van Inventum dan af tot handige kruimeldief, hiermee hebben kruimels geen schijn van kans! 

ST306RZA

Actieradius

De actieradius van een stofzuiger wordt ook wel het werkbereik genoemd. Je kunt de snoerlengte en de lengte van de slang bij elkaar optellen. Hoe hoger de actieradius, hoe minder je van stopcontact hoeft te wisselen.

ST207RCA - detail 5

HEPA filter

Alle Inventum stofzuigers zijn voorzien van een HEPA 13 filter. Hierdoor zijn de stofzuigers geschikt voor mensen met een allergie. Het Hepa 13 filter voorkomt namelijk dat het stof in de stofzuiger terug de ruimte in geblazen wordt. Het filtert 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht.

ST306RZA - detail 9

Accessoires

Ronde borstelzuigmond
De ronde borstelzuigmond wordt ook standaard meegeleverd bij een Inventum stofzuiger en is ideaal voor het reinigen van o.a. harde meubeloppervlakken, hoeken van plafonds of jaloezieën.

Meubelzuigmond
Alle Inventum stofzuigers worden geleverd met een meubelzuigmond. Deze borstel is bedoeld voor het reinigen van matrassen, zittingen en kussens.

Kierenzuigmond
Deze accessoire is heel handig voor het reinigen van plinten, hoeken en smalle ruimtes waar de ronde borstelzuigmond niet bij kan. De kierenzuigmond wordt geleverd bij ST154RZA, ST306RZA, ST306BZA en ST207RCA. De steelstofzuigers STS625R en STS725RC worden geleverd met een combinatie kierenzuigmondstuk. 

Accessoire houder
De accessoire houder kan aan de telescopische buis vastgeklikt worden. De accessoires kun je aan de houder vastmaken zodat je ze altijd binnen handbereik hebt wanneer je aan het stofzuigen bent. Deze houder wordt geleverd bij de ST154RZA, ST306RZA, ST306BZAen ST207RCA.  

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

maandag
10:00 - 17.00u

di t/m vrij
08.30 - 17.00u

 
Naar boven