• visual 2 - staafmixers


Even wat ingrediƫnten pureren voor een soepje, verse babyvoeding of voor een lekker sausje. Met de staafmixers van Inventum ben je binnen enkele minuten klaar. Ga je alleen voor de staafmixer of voor de staafmixer met een complete accessoire set? Met de staafmixer met accessoire set haal je een echte mini keukenmachine in huis! Kloppen, pureren of hakken, alles is mogelijk.

Met Inventum staafmixers maak je 't moment!

MX300-301S

Traploos regelbare snelheid

De snelheid van de staafmixers is traploos regelbaar. Je stelt precies in op welke snelheid je wilt mixen. Door de knop van rechts naar links te bewegen, wordt de snelheid verhoogd. Daarnaast zijn de staafmixers voorzien van een pulse knop. Door deze ingedrukt te houden activeer je de turbostand. Deze kan gebruikt worden om met korte pulsestoten te pureren.

MX301S - set

Accessoire set

Staafmixer MX301S wordt geleverd met een complete accessoire set. De set bestaat uit een hakmolen, garde, maatbeker en een wandhouder. Met deze accessoire set kun je pureren, hakken en kloppen. En als je klaar bent, kun je de staafmixer weer netjes ophangen aan de wandhouder.

MX301S - garde en mixervoet

Schoonmaaktips!

Verwijder altijd de stekker uit het stopcontact als je het apparaat onbeheerd achterlaat, voordat je het apparaat in elkaar zet, uit elkaar haalt of reinigt. Draai de motorunit los van de staafmixervoet. De buitenkant van de motorunit kan met een licht vochtige doek afgenomen worden. De staafmixervoet mag onder de kraan afgespoeld worden. Hiervoor kun je eventueel een beetje afwasmiddel gebruiken. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen voor het reinigen van de staafmixer. Dit kan de staafmixer beschadigen. Dompel de motorunit nooit onder in water of andere vloeistoffen. Let wel op: het mes van de staafmixervoet is erg scherp. Pas daarom altijd goed op wanneer je deze gaat reinigen.

 
Naar boven